Gosia121 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ha. Poczekajcie tylko trochę jak Szaman w konkury uderzy tylko będzie miał problem do której bo ma aż dwie panny. Tylko co by one się o niego nie pobiły bo to by była jazda nieziemska. No i proszę kobitkom nie wtykać od siusiumajtek a Szamanowi że to głuchy staruszek. Ten wiek tak ma że to chce to słyszy i widzi a co nie chce to nagle głuchy i nie do widzi. On te panny dobrze widzi i słyszy. Może się trochę wkurza że się na niego drą ale i im i jemu przejdzie szybko. Czekam na dalszy rozwój sytuacji i będę śledzić nieustannie wieści o wspaniałym pięknym Szamanie. Dobranoc Szamanku a dziewczynki niech Ci do snu śpiewają kołysanki. Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 yumanji, moze jakies zdjecia??? czekamy niecierpliwie :) Quote
Radek Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Gosia121']Ten wiek tak ma że to chce to słyszy i widzi a co nie chce to nagle głuchy i nie do widzi[/QUOTE] Standardowa procedura u starszych psiaków:evil_lol: Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 no z tą procedura muszę się zgodzić .. Miałam staruszkę, żyła 14,5 lat . . Quote
Marycha35 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 (edited) Zapytam koleżankę w sprawie bazarroo, tak będzie szybciej:) Edit: dostałam namiary na osobę o nicku Figu, podobno często pokonuje interesującą nas trasę:) Napisałam, czekamy :) Może znacie Figu??????? Ja nie. Edited February 20, 2014 by Marycha35 Quote
Doda_ Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Nie znam . . . hmm, ważne żeby bazarek był jak najszybciej ! więc jak koleząnka się zgodzi zrobić, to niech zrobi . Quote
konfirm13 Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Dobranoc Szamanie. Śpij z młódkami - lub bez ;). Jak wolisz :) Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Bez względu z kim spałeś witam cię serdecznie w sobotnie przedpołudnie :) Quote
yumanji Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 [quote name='Gusiaczek']Bez względu z kim spałeś witam cię serdecznie w sobotnie przedpołudnie :)[/QUOTE] Prosze Szamanowi niczego nie imputowac.Dziewczyny nie sa pelnoletnie. Quote
konfirm13 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='yumanji']Prosze Szamanowi niczego nie imputowac.Dziewczyny nie sa pelnoletnie.[/QUOTE] Oj, to ja juz nie będę niczego komentować ;). Tylko doniosę(gdzie trzeba;)), jak się deprawuje nieletnie:mad: Szamanie [I]take it easy :)[/I] Quote
Gosia121 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 I jak tam nasz Szaman z tymi młódkami pełnoletnimi! Ciekawe czy sypia dobrze czy? I czy się wysypia. Quote
Marycha35 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 (edited) Figu odpisała, ale niestety przez Łódź nie gna:( A może do Wa-wy fanty podrzucić, żeby potem Figu do Katowic spoczko zabrała;) Dziewczynki z Wawy czy któraś z Was do Łodzi się wybiera???? Edited February 22, 2014 by Marycha35 Quote
Gusiaczek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 bardzo chciałabym pomóc,ale nawet bazarkowych fantów w wa-wie odebrać ni ma komu - już nie mam miejsca, chaupa nie z gumy :shake: Quote
Marycha35 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Dzięki za odzew:) Ja bym zgrała przekazanie bezpośrednio do Figu, tylko z Łodzi trzeba je dostarczyć do Wa-wy:) Potem z Figu do Katowic zapędzą:) Quote
yumanji Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Jedno na razie,walcze z netem na wsi. Szaman dziewczyny traktuje,jak zlo konieczne.Jedyna chyba korzysc wg niego to to,ze sie wkicil do ich budy,bo ma b szerokie wejscie i latwiej tam mu sie widocznie ulokowac.Reszta jutro. Dzis siedzialam 20 min w kojcu,metr ode mnie miska z zarciem,a Szaman stal i czekal,kiedy sobie pojde.Chcialam mu zrobic zdjecie.Przegralam te bitwe. Quote
Gusiaczek Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 jak to na wojnie - są wygrani i przegrani nie zniechęcaj się ;) Quote
yumanji Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 On sie nie "naprawi"...to za dlugo trwa,po prostu bede musiala stworzyc mu warunki,zeby sobie zyl po swojemu. Quote
yumanji Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Marycha35 napisał(a):Pyszczki kochane w tej misce:) To miska z woda,bo juz jedzeniem sie Szaman nie podzieli z nikim. Quote
Marycha35 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 I tak jest wielki, ja tam nie pozwalam chłeptać z mojej michy;) Asik szukam transportu do Wa-wy, może się wreszcie uda zamknąć akcję "transport fantów"!!! To fajne rzeczy są, Ty nie masz kasiorrrrrki, Doda chce to zbazarować, aż cholera szkoda nooooooooooooooo!!!!Z Wa-wy Figu zabierze fanciochy do Katowic:) Quote
bric-a-brac Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Dziewczyny, a czy tych fantów nie da się wysłać pocztą/kurierem? Quote
Radek Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 yumanji napisał(a):On sie nie "naprawi"...to za dlugo trwa,po prostu bede musiala stworzyc mu warunki,zeby sobie zyl po swojemu. Nawet jeśli się nie "naprawi" to samo stworzenie mu dobrych warunków życia jest czymś wspaniałym. A zdjęcie z mordkami w misce z wodą cudowne:loveu: Quote
Marycha35 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 bric-a-brac napisał(a):Dziewczyny, a czy tych fantów nie da się wysłać pocztą/kurierem? Czytałam, że drogo!!! Mam na 80% transport do Wa-wy:) Czekam na potwierdzenie:) Chyba, że jakaś dobra dusza z Wa-wy zrobi bazarrro????? Byłoby szybciej:) Quote
Gosia121 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Może powoli się przekona że sunie podchodzą do przytulania i głaskania i żadna krzywda sie im nie dzieje w końcu sam też zaryzykuje. A to że je traktuje jak zło konieczne to tez mu przejdzie prędzej czy później. Chyba że on z tych samotnych wilków jest czyli nikogo i niczego nie potrzebuje. Ale ta micha z żarełkiem i wodą jednak jest mu potrzebna... Quote
Recommended Posts