Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha. Poczekajcie tylko trochę jak Szaman w konkury uderzy tylko będzie miał problem do której bo ma aż dwie panny. Tylko co by one się o niego nie pobiły bo to by była jazda nieziemska.
No i proszę kobitkom nie wtykać od siusiumajtek a Szamanowi że to głuchy staruszek. Ten wiek tak ma że to chce to słyszy i widzi a co nie chce to nagle głuchy i nie do widzi. On te panny dobrze widzi i słyszy. Może się trochę wkurza że się na niego drą ale i im i jemu przejdzie szybko.
Czekam na dalszy rozwój sytuacji i będę śledzić nieustannie wieści o wspaniałym pięknym Szamanie. Dobranoc Szamanku a dziewczynki niech Ci do snu śpiewają kołysanki.

Posted

[quote name='Gosia121']Ten wiek tak ma że to chce to słyszy i widzi a co nie chce to nagle głuchy i nie do widzi[/QUOTE]

Standardowa procedura u starszych psiaków:evil_lol:

Posted (edited)

Zapytam koleżankę w sprawie bazarroo, tak będzie szybciej:)
Edit: dostałam namiary na osobę o nicku Figu, podobno często pokonuje interesującą nas trasę:) Napisałam, czekamy :) Może znacie Figu??????? Ja nie.

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Gusiaczek']Bez względu z kim spałeś witam cię serdecznie w sobotnie przedpołudnie :)[/QUOTE]
Prosze Szamanowi niczego nie imputowac.Dziewczyny nie sa pelnoletnie.

Posted

[quote name='yumanji']Prosze Szamanowi niczego nie imputowac.Dziewczyny nie sa pelnoletnie.[/QUOTE]

Oj, to ja juz nie będę niczego komentować ;). Tylko doniosę(gdzie trzeba;)), jak się deprawuje nieletnie:mad:
Szamanie [I]take it easy :)[/I]

Posted (edited)

Figu odpisała, ale niestety przez Łódź nie gna:( A może do Wa-wy fanty podrzucić, żeby potem Figu do Katowic spoczko zabrała;) Dziewczynki z Wawy czy któraś z Was do Łodzi się wybiera????

Edited by Marycha35
Posted

Jedno na razie,walcze z netem na wsi.
Szaman dziewczyny traktuje,jak zlo konieczne.Jedyna chyba korzysc wg niego to to,ze sie wkicil do ich budy,bo ma b szerokie wejscie i latwiej tam mu sie widocznie ulokowac.Reszta jutro.
Dzis siedzialam 20 min w kojcu,metr ode mnie miska z zarciem,a Szaman stal i czekal,kiedy sobie pojde.Chcialam mu zrobic zdjecie.Przegralam te bitwe.

Posted

I tak jest wielki, ja tam nie pozwalam chłeptać z mojej michy;) Asik szukam transportu do Wa-wy, może się wreszcie uda zamknąć akcję "transport fantów"!!! To fajne rzeczy są, Ty nie masz kasiorrrrrki, Doda chce to zbazarować, aż cholera szkoda nooooooooooooooo!!!!Z Wa-wy Figu zabierze fanciochy do Katowic:)

Posted

yumanji napisał(a):
On sie nie "naprawi"...to za dlugo trwa,po prostu bede musiala stworzyc mu warunki,zeby sobie zyl po swojemu.

Nawet jeśli się nie "naprawi" to samo stworzenie mu dobrych warunków życia jest czymś wspaniałym.
A zdjęcie z mordkami w misce z wodą cudowne:loveu:

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Dziewczyny, a czy tych fantów nie da się wysłać pocztą/kurierem?
Czytałam, że drogo!!! Mam na 80% transport do Wa-wy:) Czekam na potwierdzenie:) Chyba, że jakaś dobra dusza z Wa-wy zrobi bazarrro????? Byłoby szybciej:)

Posted

Może powoli się przekona że sunie podchodzą do przytulania i głaskania i żadna krzywda sie im nie dzieje w końcu sam też zaryzykuje. A to że je traktuje jak zło konieczne to tez mu przejdzie prędzej czy później. Chyba że on z tych samotnych wilków jest czyli nikogo i niczego nie potrzebuje.
Ale ta micha z żarełkiem i wodą jednak jest mu potrzebna...