bela51 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Pamietam zawieruche przy przenosinach Terego do Brodnicy, bo jestem jedna z jego deklarowiczek. Tery ma sie dobrze i miał sie dobrze równiez u Yumanji. Jego wątek teraz rzeczywiscie marnie sie kreci, ale prawda jest taka, ze o wątek trzeba dbac. A tego niestety nie ma na watku Terego. Ale to tylko taka dygresja, bo ja wpadłam w odwiedziny do Szamana:lol: Quote
yumanji Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='bela51']Pamietam zawieruche przy przenosinach Terego do Brodnicy, bo jestem jedna z jego deklarowiczek. Tery ma sie dobrze i miał sie dobrze równiez u Yumanji. Jego wątek teraz rzeczywiscie marnie sie kreci, ale prawda jest taka, ze o wątek trzeba dbac. A tego niestety nie ma na watku Terego. Ale to tylko taka dygresja, bo ja wpadłam w odwiedziny do Szamana:lol:[/QUOTE] A witamy,witamy....kawa z mlekiem,bo zabraklo niestety....:lol: Quote
Marycha35 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Cholera ja mam trochę fanciochów, ale jak to Ci przekazać??? Quote
Doda_ Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Marycha35']Cholera ja mam trochę fanciochów, ale jak to Ci przekazać???[/QUOTE] Piszę Ci pw w tej sprawie Quote
Radek Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='yumanji']Problemem jest to,ze sie deklarowicze wykruszyli [/QUOTE] Ech, częsty problem. Na początku sporo chętnych do deklaracji, a później "zapominają":( Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Radek']Ech, częsty problem. Na początku sporo chętnych do deklaracji, a później "zapominają":([/QUOTE] jeśli chodzi o Teri to ja myślę ze to przez tą aferę i przeniesienie pieska . . . :( deklarowicze się wycofali . . Marycha, czekam na odpowedź :) w każdej chwili mogę zrobic bazarek , brak tylko dobrych zdjeć albo moze ktoś z was z łodzi wybiera się w stronę Katowic? to odbiorę rzeczy. Quote
yumanji Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Doda_']Piszę Ci pw w tej sprawie[/QUOTE] A nie doszlo.. Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='yumanji']A nie doszlo..[/QUOTE] Pw do Marychy :) w sprawie bazarku. Myślimy jak mogę odebrać od niej rzeczy . Quote
konfirm13 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Witam Szamana wczesnym przedpołudniem, pozdrawiając od swoich dwusuk(wysterylizowanych). Żadnych zdrożności ;) Quote
Doda_ Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Marycha gdzieś ty?? pytałam, jaki koszt byłby za paczke z rzeczami . . . Quote
Marycha35 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Niestety nie mam stałego dostępu do kompa:( Już odpiałam, że nie wiem, ale z innych wątasów widać, że poczta droga i jeszcze podwyżki były. Szukamy transportu:):):) Quote
Marycha35 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Doda, transport na trasie Łódź-Sosnowiec??? Katowice??? Quote
Radek Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Marycha35']widać, że poczta droga i jeszcze podwyżki były[/QUOTE] Poczta to poszalała ostatnio z cenami:angryy: Quote
Doda_ Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Marycha35']Niestety nie mam stałego dostępu do kompa:( Już odpiałam, że nie wiem, ale z innych wątasów widać, że poczta droga i jeszcze podwyżki były. Szukamy transportu:):):)[/QUOTE] No niestety, podrożało ostatnio . . .:shake: [quote name='Marycha35']Doda, transport na trasie Łódź-Sosnowiec??? Katowice???[/QUOTE] Łódź - Sosnowiec lub okolice, może być Katowice. Quote
Marycha35 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Prawda, że poczta świruje?!? No nic, olewamy więc;) Szukam transportu Łódź-Sosnowiec lub Kato:) Quote
Doda_ Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Marycha35']Prawda, że poczta świruje?!? No nic, olewamy więc;) Szukam transportu Łódź-Sosnowiec lub Kato:)[/QUOTE] No niestety :shake: Ciocia pracuje w PP, wiec spytam czy nie załatwiłaby tanią przesyłkę np do pracy . . .wątpie ale zapytać nie zaszkodzi :) tak, szukamy takiego transportu. Quote
Marycha35 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Hi, hi, pycha pomysł, może się uda:) Quote
yumanji Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='konfirm13']Dobranoc, Szamanie :)[/QUOTE] Juz dobranoc?tak wczesnie? Quote
Radek Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Może tak wcześnie żeby się wyspać przed poniedziałkowym stresem związanym z brakiem dnia wolnego jutro;) Quote
konfirm13 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 He, he, ja mam same wolne dni :). Tylko - mocno zajęte ;) Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 a ja urlop .. . . hihihi.... co u psa ?? Marycha, znalazłaś jakiś transport ?? chodzi o fanty . . . Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 sprawdzonym u nas sposobem było podawanie paczek autobusem - zawsze taniej, przeważnie 10.00 zł w łapę kierowcy no, chyba że się zmieniło - dawno nie korzystałam Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Gusiaczek']sprawdzonym u nas sposobem było podawanie paczek autobusem - zawsze taniej, przeważnie 10.00 zł w łapę kierowcy no, chyba że się zmieniło - dawno nie korzystałam[/QUOTE] No własnie Marycha, może spróbuj? Jest jakiś bus do Sosnowca bezpośrednio? chyba nie.. tylko katowice.. Quote
Recommended Posts