Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pamietam zawieruche przy przenosinach Terego do Brodnicy, bo jestem jedna z jego deklarowiczek.
Tery ma sie dobrze i miał sie dobrze równiez u Yumanji.
Jego wątek teraz rzeczywiscie marnie sie kreci, ale prawda jest taka, ze o wątek trzeba dbac.
A tego niestety nie ma na watku Terego.

Ale to tylko taka dygresja, bo ja wpadłam w odwiedziny do Szamana:lol:

Posted

[quote name='bela51']Pamietam zawieruche przy przenosinach Terego do Brodnicy, bo jestem jedna z jego deklarowiczek.
Tery ma sie dobrze i miał sie dobrze równiez u Yumanji.
Jego wątek teraz rzeczywiscie marnie sie kreci, ale prawda jest taka, ze o wątek trzeba dbac.
A tego niestety nie ma na watku Terego.

Ale to tylko taka dygresja, bo ja wpadłam w odwiedziny do Szamana:lol:[/QUOTE]
A witamy,witamy....kawa z mlekiem,bo zabraklo niestety....:lol:

Posted

[quote name='yumanji']Problemem jest to,ze sie deklarowicze wykruszyli [/QUOTE]

Ech, częsty problem. Na początku sporo chętnych do deklaracji, a później "zapominają":(

Posted

[quote name='Radek']Ech, częsty problem. Na początku sporo chętnych do deklaracji, a później "zapominają":([/QUOTE]

jeśli chodzi o Teri to ja myślę ze to przez tą aferę i przeniesienie pieska . . . :( deklarowicze się wycofali . .

Marycha, czekam na odpowedź :) w każdej chwili mogę zrobic bazarek , brak tylko dobrych zdjeć albo moze ktoś z was z łodzi wybiera się w stronę Katowic? to odbiorę rzeczy.

Posted

[quote name='Marycha35']Niestety nie mam stałego dostępu do kompa:( Już odpiałam, że nie wiem, ale z innych wątasów widać, że poczta droga i jeszcze podwyżki były. Szukamy transportu:):):)[/QUOTE]

No niestety, podrożało ostatnio . . .:shake:

[quote name='Marycha35']Doda, transport na trasie Łódź-Sosnowiec??? Katowice???[/QUOTE]

Łódź - Sosnowiec lub okolice, może być Katowice.

Posted

[quote name='Marycha35']Prawda, że poczta świruje?!? No nic, olewamy więc;) Szukam transportu Łódź-Sosnowiec lub Kato:)[/QUOTE]

No niestety :shake: Ciocia pracuje w PP, wiec spytam czy nie załatwiłaby tanią przesyłkę np do pracy . . .wątpie ale zapytać nie zaszkodzi :)
tak, szukamy takiego transportu.

Posted

[quote name='Gusiaczek']sprawdzonym u nas sposobem było podawanie paczek autobusem - zawsze taniej,
przeważnie 10.00 zł w łapę kierowcy
no, chyba że się zmieniło - dawno nie korzystałam[/QUOTE]

No własnie Marycha, może spróbuj? Jest jakiś bus do Sosnowca bezpośrednio? chyba nie.. tylko katowice..