Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaneczko wszystkim,mielismy male starcie z playem w kwestii netu.Cancer,Radku-sa wplaty,bardzo dziekujemy.
Karma seniorowa od p Justyny -jest.
Szaman-obecny.
Sloma-jest.
Temp .minus 6- nie jest tak zle.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Kumplecik więc:):):);) Ściskam serdecznie:)

Tez sciskam.Jaki kumplecik?jest 31 psow,wiec nie kumplecik,kurna!Powinnam sie spodziewac czegos zlego.

Posted

Dzis bylo minus 15.Cisza ,bo w poniedzialek rano zmarl Rudus,miks cocker+spaniela,slepy,gluchy,ale dziarski staruszek....mieszkal u Nas prawie 4 lata,wiec jakby juz Nasz piechol....rabnelo mnie ....

Posted

yumanji napisał(a):
Dzis bylo minus 15.Cisza ,bo w poniedzialek rano zmarl Rudus,miks cocker+spaniela,slepy,gluchy,ale dziarski staruszek....mieszkal u Nas prawie 4 lata,wiec jakby juz Nasz piechol....rabnelo mnie ....

U nas dzisiaj było -20 o poranku. Współczuję odejścia Rudusia, ale do końca był wśród przyjaciół, a to nie każdemu psu/człowiekowi jest dane.....

Pomiziaj ode mnie Szamana :)

Posted

U nas dziś rano -11 stopni. W dzień trochę sie ociepliło a teraz znów spada na dól.
Zawsze przykro gdy odchodzi przyjaciel ale najważniejsze to że nie odchodzi sam tylko wśród przyjaciół nawet jeżeli ich ma tylko kilka dni.Psy i koty to wiedzą i czują najlepiej.