yumanji Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 To widac nawet w postawie,prawda?on sie obawia,jest czujny.No i tak to jest. Quote
Gosia121 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 To prawda postawę ma czujną ale tak jakby i z lekkim zaciekawieniem patrzył. Ale jest piękny Quote
yumanji Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Radek napisał(a):Śliczny jest, choć widać nieufność:roll: Niestety i obawiam sie,ze to juz sie nie zmieni.Mam za to nadzieje zmienic mu warunki na lepsze. Radek,dzieki za wplate.:lol: Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Pies piękny!!!! I faktycznie czujny, ale jak się tyle przeszło to tak jest... Najważniejsze, że u Asi ma jak w raju:):):):) Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Pycha bazarrro, zapraszamy...;-) http://www.dogomania.pl/forum/thread...ska-G-do-20-01 Quote
konfirm13 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Wreszcie i ja odwiedziłam ponownie Szamana. Max pojechał, więc zatęskniłam do znajomych ONków :). Szaman(bez zdrobnień, proszę;)) to piękny i zdecydowanie - mocno nieufny facet. Może kontakt z behawiorystą by się przydał? (wiem, wiem, kasa, czas.....:( ). Quote
Gusiaczek Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Bez zdrobnień, całkiem poważnie witam się z Szamanem ;) Quote
mdk8 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 bardzo proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/threads/250179-Bez-szansy-na-dom-ale-z-male%C5%84k%C4%85-szans%C4%85-na-lepsze-jutro?p=21753841#post21753841 Quote
yumanji Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Behawiorysta...pomysl byl,juz nie chodzi o kase,ale sporo zmieniamy w naszym zyciu,czeka nas pzreprowadzka,w wyniku ktorej,mam nadzieje,wszystkim bedzie lepiej,Szamanowi rowniez. Quote
konfirm13 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 yumanji napisał(a):Behawiorysta...pomysl byl,juz nie chodzi o kase,ale sporo zmieniamy w naszym zyciu,czeka nas pzreprowadzka,w wyniku ktorej,mam nadzieje,wszystkim bedzie lepiej,Szamanowi rowniez. Powodzenia we wszystkim :). Cmok Quote
yumanji Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Dziekujemy,kciukaczyc prosze,przede wszystkim,zeby zimy nie bylo,to pomoze wszystkim,i psom tez. Quote
DONnka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 yumanji napisał(a):Behawiorysta...pomysl byl,juz nie chodzi o kase,ale sporo zmieniamy w naszym zyciu,czeka nas pzreprowadzka,w wyniku ktorej,mam nadzieje,wszystkim bedzie lepiej,Szamanowi rowniez. A jednak się udało - cudownie :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Za udaną przeprowadzkę i polepszenie bytu :thumbs: :thumbs: :thumbs: Pamiętaj o tym, co mi nieopatrznie obiecałaś :razz: yumanji napisał(a):Troche watek zaniedbany,ale tylko watek,nie psisko:lol:Szaman dzieki Waszej pomocy na razie "ogarniety",wiec szukam teraz sponsorow dla pozostalych bid.Podczas ostatniego karmienia zorientowalismy sie z synem,ze dziennie idzie Nam,w wlasciwie to psom-20 kg karmy.Szok .Wracajac do Szamana,poluje na Niego z aparatem,ale on szybko teraz szamie,a potem tylko nos z budy wystaje.Poza tym dwie akcje "betonowania"nie wplynely dobrze na moje relacje.Zdecydowanie woli mojego syna,a na moj widok sie wycofuje,albo odwraca wzrok ,widac,ze nie ma zaufania. Faktycznie szok :crazyeye: A ja tak się cieszyłam, że z mojej poręki dostaniesz aż/tylko 40 kg karmy :oops: Yumanji, a ten rachunek za Szamanowe badania to idzie do mnie przez Alaskę ??? ;) Quote
yumanji Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Wszystko popsulas!!:angryy: Plan byl taki,ze ktoregos dnia wkleje zdjecie boksu na skarpetowym watku i napisze "slowo sie rzeklo...."Ty psujo,Ty!!!Cicho ma byc. Przez Alaske nie,ale dobrze ,ze pytasz,bo wstydzilam sie zapytac,czy moze sobie jeszcze do Ciebie pojsc?:roll: Poza tym obiecalam wcale nie "nieopatrznie":lol: Quote
yumanji Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Witaj ,piekna Konfirm...odpowiedzial basem Szaman:cool3: cos widze,ze Ci brakuje kilka psow?DHL-em czy poczta?:evil_lol: Quote
konfirm13 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 yumanji napisał(a):Witaj ,piekna Konfirm...odpowiedzial basem Szaman:cool3: cos widze,ze Ci brakuje kilka psow?DHL-em czy poczta?:evil_lol: Ej, tam ;) Same przyjdą/sobie złapię ;) - Strach się bać:( Quote
cancer43 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Poszła moja deklaracja za 3 miesiące dla pana Szamana Quote
Radek Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 yumanji napisał(a):Witaj ,piekna Konfirm...odpowiedzial basem Szaman:cool3: cos widze,ze Ci brakuje kilka psow?DHL-em czy poczta?:evil_lol: Na miejscu Konfirm już bym się zaczął bać;) Quote
konfirm13 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Konfirm zaczyna się bać, zwłaszcza, że ostatnio zajęła się bezdomną sznupką, http://www.dogomania.pl/forum/threads/250309-Sznupka-spod-%C5%9Amietnika-szuka-domu?p=21773706#post21773706 a na osiedlu pojawił się młody, labkowaty szczuplaczek - luzak. Mam nadzieję, że on tylko komuś uciekł/wybrał się na zimową wycieczkę i tak naprawdę, ma swój dom... Dzisiaj go nie widziałam. Szamanie, pozdrawiam cię i proszę, żebyś troche poszamanił, żeby wszystkie psy, miały swoje własne, kochajace domy....... Quote
Gosia121 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Witaj Szamanie.Co tam u Ciebie słychać. Quote
Recommended Posts