Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Radek napisał(a):
Śliczny jest, choć widać nieufność:roll:

Niestety i obawiam sie,ze to juz sie nie zmieni.Mam za to nadzieje zmienic mu warunki na lepsze.
Radek,dzieki za wplate.:lol:

Posted

Wreszcie i ja odwiedziłam ponownie Szamana.
Max pojechał, więc zatęskniłam do znajomych ONków :).
Szaman(bez zdrobnień, proszę;)) to piękny i zdecydowanie - mocno nieufny facet. Może kontakt z behawiorystą by się przydał? (wiem, wiem, kasa, czas.....:( ).

Posted

Behawiorysta...pomysl byl,juz nie chodzi o kase,ale sporo zmieniamy w naszym zyciu,czeka nas pzreprowadzka,w wyniku ktorej,mam nadzieje,wszystkim bedzie lepiej,Szamanowi rowniez.

Posted

yumanji napisał(a):
Behawiorysta...pomysl byl,juz nie chodzi o kase,ale sporo zmieniamy w naszym zyciu,czeka nas pzreprowadzka,w wyniku ktorej,mam nadzieje,wszystkim bedzie lepiej,Szamanowi rowniez.

Powodzenia we wszystkim :). Cmok

Posted

yumanji napisał(a):

A jednak się udało - cudownie :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Za udaną przeprowadzkę i polepszenie bytu :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Pamiętaj o tym, co mi nieopatrznie obiecałaś :razz:

yumanji napisał(a):
Troche watek zaniedbany,ale tylko watek,nie psisko:lol:Szaman dzieki Waszej pomocy na razie "ogarniety",wiec szukam teraz sponsorow dla pozostalych bid.Podczas ostatniego karmienia zorientowalismy sie z synem,ze dziennie idzie Nam,w wlasciwie to psom-20 kg karmy.Szok .Wracajac do Szamana,poluje na Niego z aparatem,ale on szybko teraz szamie,a potem tylko nos z budy wystaje.Poza tym dwie akcje "betonowania"nie wplynely dobrze na moje relacje.Zdecydowanie woli mojego syna,a na moj widok sie wycofuje,albo odwraca wzrok ,widac,ze nie ma zaufania.

Faktycznie szok :crazyeye:
A ja tak się cieszyłam, że z mojej poręki dostaniesz aż/tylko 40 kg karmy :oops:
Yumanji, a ten rachunek za Szamanowe badania to idzie do mnie przez Alaskę ??? ;)

Posted

Wszystko popsulas!!:angryy: Plan byl taki,ze ktoregos dnia wkleje zdjecie boksu na skarpetowym watku i napisze "slowo sie rzeklo...."Ty psujo,Ty!!!Cicho ma byc.
Przez Alaske nie,ale dobrze ,ze pytasz,bo wstydzilam sie zapytac,czy moze sobie jeszcze do Ciebie pojsc?:roll:
Poza tym obiecalam wcale nie "nieopatrznie":lol:

Posted

yumanji napisał(a):
Witaj ,piekna Konfirm...odpowiedzial basem Szaman:cool3: cos widze,ze Ci brakuje kilka psow?DHL-em czy poczta?:evil_lol:

Ej, tam ;) Same przyjdą/sobie złapię ;)

- Strach się bać:(

Posted

yumanji napisał(a):
Witaj ,piekna Konfirm...odpowiedzial basem Szaman:cool3: cos widze,ze Ci brakuje kilka psow?DHL-em czy poczta?:evil_lol:

Na miejscu Konfirm już bym się zaczął bać;)

Posted

Konfirm zaczyna się bać, zwłaszcza, że ostatnio zajęła się bezdomną sznupką,

http://www.dogomania.pl/forum/threads/250309-Sznupka-spod-%C5%9Amietnika-szuka-domu?p=21773706#post21773706

a na osiedlu pojawił się młody, labkowaty szczuplaczek - luzak. Mam nadzieję, że on tylko komuś uciekł/wybrał się na zimową wycieczkę i tak naprawdę, ma swój dom... Dzisiaj go nie widziałam.

Szamanie, pozdrawiam cię i proszę, żebyś troche poszamanił, żeby wszystkie psy, miały swoje własne, kochajace domy.......