yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Marycha35 napisał(a):W biegu ściskamy:) W biegu,w biegu,ja jeszcze w butach ,dopiero wrocilam z wioski,gdzie snul sie chory szczenior i zagladalam z latarka ludziom po podworkach,bo trzymaja mysliwskie i mialam pewne podejrzenia.No,ale bez rezultatu,zreszta pomyslalam,ze zawsze moga powiedziec,ze uciekl sam.Szamanek wlasnie napelnil brzuch i poszedl spac. Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 No tak, Szmanku wszamkował, a ten szczylek chory, o mateczko!!!! Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Marycha35 napisał(a):No tak, Szmanku wszamkował, a ten szczylek chory, o mateczko!!!! Zyje ,wyje ,a teraz w napieciu czekamy na kupe,bo od wczoraj nie bylo. Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Aaaa, to ten bidulek od wypadającej pupu????? Quote
yumanji Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Marycha35 napisał(a):Aaaa, to ten bidulek od wypadającej pupu????? Czytaj ,kobieto z ADHD,mial usuniety wypadajacy koniec i chodzi o to,czy bedzie mogl sie normalnie zalatwiac itd itp.Ide ogladac Batmana 4,bo dzieci sie buntuja,ze nie pamietaja,jak wygladam,bo tylko psy i psy. Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Hi, hi, oj tam oj oj, ja mam tylko ADH bez D;) Quote
Radek Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 yumanji napisał(a):Szamanek wlasnie napelnil brzuch i poszedl spac. To pełnia psiego szczęścia;) Quote
yumanji Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Mam fajna wiadomosc ....znalazla sie rodzina,ktora obejmuje Szamana wirtualna adopcja i bedzie co miesiac dostawal worek karmy. Dzieki Szanownym innym deklarowiczom ogarniemy szczepienia,odrobacz i odpchlenia,oraz praparaty na stawy.:lol: Quote
konfirm13 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 yumanji napisał(a):Mam fajna wiadomosc ....znalazla sie rodzina,ktora obejmuje Szamana wirtualna adopcja i bedzie co miesiac dostawal worek karmy. Dzieki Szanownym innym deklarowiczom ogarniemy szczepienia,odrobacz i odpchlenia,oraz praparaty na stawy.:lol: Wspaniała wiadomość! Quote
yumanji Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Radek napisał(a):Jak ja lubię przeczytać dobre wieści:) A kto nie lubi?:lol: Quote
Gusiaczek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='yumanji']Mam fajna wiadomosc ....znalazla sie rodzina,ktora obejmuje Szamana wirtualna adopcja i bedzie co miesiac dostawal worek karmy. Dzieki Szanownym innym deklarowiczom ogarniemy szczepienia,odrobacz i odpchlenia,oraz praparaty na stawy.:lol:[/QUOTE] Fantastycznie :multi: Szamanek będzie miał co szamać a Tobie będzie lżej Pozdrawiam :) Quote
Marycha35 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Hura, fik fik fik bryk, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) A co to za rodzinka i gdzie wyczytali, że tak można;)???? Quote
yumanji Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Marycha35']Hura, fik fik fik bryk, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) A co to za rodzinka i gdzie wyczytali, że tak można;)????[/QUOTE] Rodzinka jest z Nowej Iwicznej,sa dzieci,jest psiarnia,Panstwo ubolewali,ze nie moga aadoptowac Szamana,ale tam sa chyba jeszcze koty,poza tym wytlumaczylam,ze Szaman to sie do miziania nie b nadaje.A gdzie ta Pani mnie odnalazla,to ciezkie pytanie.Gdzies tam kiedys ,ktos mial dobre wspomnienie mojej osobie i postanowil rozsylac watek i tak Pani Justyna trafila na Szamcia,ktory "dziabnal"Ja w serce. Quote
Marycha35 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 No i pycha, takich dziabań oby więcej:):):) Świat to wiocha mała, wszyscy się cholera jakoś znają;) Dobre wieści, Szamik ma duuuuuzo przyjaciół:) Quote
sharka Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 yumanji proszę podeślij mi nr konta - podeślę kilka groszy, wykorzystasz na co uważasz - albo na spłatę skarpety o której Ci kiedyś pisałam, albo na karmę dla psiaków Quote
yumanji Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='sharka']yumanji proszę podeślij mi nr konta - podeślę kilka groszy, wykorzystasz na co uważasz - albo na spłatę skarpety o której Ci kiedyś pisałam, albo na karmę dla psiaków[/QUOTE] Kochana,bardzo sie ciesze,wysle jak wroce od weterynarza,bo mam problem ze szczeniorem.Serdeczne dzieki. Quote
Radek Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 W tym tygodniu pójdzie deklaracja za grudzień. Quote
yumanji Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 A my jutro sie szczepimy na wscieklizne:crazyeye:a wczoraj zalatwilismy czysta ,nowa slome i napchalismy do bud,akurat w pore ,bo przymrozilo w nocy.Dzieki,Radku.:lol: Quote
Radek Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Deklaracja dla Szamana za grudzień już w drodze:) Quote
yumanji Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Radek']Deklaracja dla Szamana za grudzień już w drodze:)[/QUOTE] Dzieki wielkie,ja wczoraj odpisalam na Twoj post,ale mnie wywalilo i nic z niego nie zostalo. Quote
Marycha35 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Jak tam nasz Szamański dziad kochany sie miewa:)? Czy ogonek zadowolony? Ciepełko jest słomkowe!!:) Quote
Recommended Posts