Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
W biegu ściskamy:)

W biegu,w biegu,ja jeszcze w butach ,dopiero wrocilam z wioski,gdzie snul sie chory szczenior i zagladalam z latarka ludziom po podworkach,bo trzymaja mysliwskie i mialam pewne podejrzenia.No,ale bez rezultatu,zreszta pomyslalam,ze zawsze moga powiedziec,ze uciekl sam.Szamanek wlasnie napelnil brzuch i poszedl spac.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Aaaa, to ten bidulek od wypadającej pupu?????

Czytaj ,kobieto z ADHD,mial usuniety wypadajacy koniec i chodzi o to,czy bedzie mogl sie normalnie zalatwiac itd itp.Ide ogladac Batmana 4,bo dzieci sie buntuja,ze nie pamietaja,jak wygladam,bo tylko psy i psy.

Posted

Mam fajna wiadomosc ....znalazla sie rodzina,ktora obejmuje Szamana wirtualna adopcja i bedzie co miesiac dostawal worek karmy.
Dzieki Szanownym innym deklarowiczom ogarniemy szczepienia,odrobacz i odpchlenia,oraz praparaty na stawy.:lol:

Posted

yumanji napisał(a):
Mam fajna wiadomosc ....znalazla sie rodzina,ktora obejmuje Szamana wirtualna adopcja i bedzie co miesiac dostawal worek karmy.
Dzieki Szanownym innym deklarowiczom ogarniemy szczepienia,odrobacz i odpchlenia,oraz praparaty na stawy.:lol:

Wspaniała wiadomość!

Posted

[quote name='yumanji']Mam fajna wiadomosc ....znalazla sie rodzina,ktora obejmuje Szamana wirtualna adopcja i bedzie co miesiac dostawal worek karmy.
Dzieki Szanownym innym deklarowiczom ogarniemy szczepienia,odrobacz i odpchlenia,oraz praparaty na stawy.:lol:[/QUOTE]

Fantastycznie :multi:
Szamanek będzie miał co szamać
a Tobie będzie lżej
Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Marycha35']Hura, fik fik fik bryk, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) A co to za rodzinka i gdzie wyczytali, że tak można;)????[/QUOTE]

Rodzinka jest z Nowej Iwicznej,sa dzieci,jest psiarnia,Panstwo ubolewali,ze nie moga aadoptowac Szamana,ale tam sa chyba jeszcze koty,poza tym wytlumaczylam,ze Szaman to sie do miziania nie b nadaje.A gdzie ta Pani mnie odnalazla,to ciezkie pytanie.Gdzies tam kiedys ,ktos mial dobre wspomnienie mojej osobie i postanowil rozsylac watek i tak Pani Justyna trafila na Szamcia,ktory "dziabnal"Ja w serce.

Posted

yumanji proszę podeślij mi nr konta - podeślę kilka groszy, wykorzystasz na co uważasz - albo na spłatę skarpety o której Ci kiedyś pisałam, albo na karmę dla psiaków

Posted

[quote name='sharka']yumanji proszę podeślij mi nr konta - podeślę kilka groszy, wykorzystasz na co uważasz - albo na spłatę skarpety o której Ci kiedyś pisałam, albo na karmę dla psiaków[/QUOTE]

Kochana,bardzo sie ciesze,wysle jak wroce od weterynarza,bo mam problem ze szczeniorem.Serdeczne dzieki.

Posted

A my jutro sie szczepimy na wscieklizne:crazyeye:a wczoraj zalatwilismy czysta ,nowa slome i napchalismy do bud,akurat w pore ,bo przymrozilo w nocy.Dzieki,Radku.:lol:

Posted

[quote name='Radek']Deklaracja dla Szamana za grudzień już w drodze:)[/QUOTE]

Dzieki wielkie,ja wczoraj odpisalam na Twoj post,ale mnie wywalilo i nic z niego nie zostalo.