Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry wszystkim na szybko i musze powiedzieć do jutra,bo jestem w wwie i caly wczorajszy dzień i dziś pomagam w przeprowadzce mojej przyjaciółce.Tachamy meble,pakujemy kartony i ogolnie masakra.Do jutra i milej niedzieli.Badania szamanowe powtórkowe w pon lub wtorek,mam dzwonic jutro rano i umawiać się bo poniedziałki w lecznicy bywaja ciężkie.Dam znac jutro rano.

Posted

Gosia121 napisał(a):
Co tu taka cisza!
Jak tam badanka Szamanka i wyniki!
Ciekawość mnie trawi.
Buziaczki Szamanku i trzymaj się i Opiekunowie też.

Wrocilismy z dziecmi pozno w nocy z wwy,zaraz dzwonie do weta i umawiam badania.

Posted

Fajny obrazek i jeszcze powinno być że sypnie piaskiem po oczach:evil_lol:
Trzymaj się Szamanku bo badania Cię czekają.;):shake:
Mam nadzieję że wyniki będą OK.:multi:

Posted

Wyniki będą dobre bo jakże inaczej? Szamanku, trzymamy kciukasy i łapki za zdrówko i za malutkie kroczki do przekonania się,że człowiek nie zawsze znaczy ból i cierpienie :)

Posted

heya,badania mialy byc dzisiaj,ale sie nie udalo.Myslalam,ze Szamcio sie przelamal i nie trzeba bedzie betonic na ameen,ale niestety....wiec betonujemy jutro rano.Nie wiem,czy pisalam,chyba tak,ze on ma niedokrwistosc ,nie wiadomo dlaczego..zobaczymy.Sprzatamy boksy,potem pstrykne fotki,a jutro rano badania,miejmy nadzieje.

Posted

Ha ha a nie mówiłam siły na Szamana-Szatana zostawić:evil_lol::mad:
No i od rana betoniarka zajeżdża i betonuje biedaka bo przekonania do ludzia nie ma jeszcze i nie wie że nie każda ręka bije, są takie co tulą i głaskają.:roll::lol:
Czekamy na wieści
Pozdrowionka dla wszystkich