Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Dobruskiego spokojnego dzineczka wszystkim:bye:Szamanku:buzi::buzi: ciociu cancer rycze z radości ogladajc i posylam dalej filmiki:multi:

Dzien dobry wszystki,.Psy pochowane w budach,deszcz pada,buro..wiec posylajcie dalej filmiki,bo chyba cieplej sie troche robi po obejrzeniu..

Posted

Marycha35 napisał(a):
Szamcik szamie, kupy paluszki lizać, jest dobrze...;)
... :multi: a ja się właśnie cieszę z takich... małych?! wielkich?! rzeczy ;)

Posted

Obejrzałam filmik, oczywiście popłakałam się. A że wczoraj w parku "znalazłam" biegającego samopas psa, co prawda z nr telefonu i po akcji ze strażą miejską i wreszcie odebraniu psa przez właściciela doszłam do wniosku, że w dzisiejszym świecie zwierzęta są większości gatunku ludzkiego po prostu niepotrzebne. Okazało się, że pies niekastrowany, ucieka za sukami z cieczką (faktycznie, takie szły wtedy po parku), mocno wiekowy, chory (coś z prostatą), mocno chudy, a w ogóle należący do eksmałżonki (której obecny mąż nie chce psa). Właściciel(były mąż) chętnie pozbyłby się go, najlepiej do domu z ogrodem, bo na dodatek pies zaczął sikać w domu. Czyli pies swoje odrobił i właściwie może iść na śmietnik, czyli do uśpienia albo do schroniska.
I pewnie niedługo taki los go spotka...

Posted

[quote name='dziuniek']Obejrzałam filmik, oczywiście popłakałam się. A że wczoraj w parku "znalazłam" biegającego samopas psa, co prawda z nr telefonu i po akcji ze strażą miejską i wreszcie odebraniu psa przez właściciela doszłam do wniosku, że w dzisiejszym świecie zwierzęta są większości gatunku ludzkiego po prostu niepotrzebne. Okazało się, że pies niekastrowany, ucieka za sukami z cieczką (faktycznie, takie szły wtedy po parku), mocno wiekowy, chory (coś z prostatą), mocno chudy, a w ogóle należący do eksmałżonki (której obecny mąż nie chce psa). Właściciel(były mąż) chętnie pozbyłby się go, najlepiej do domu z ogrodem, bo na dodatek pies zaczął sikać w domu. Czyli pies swoje odrobił i właściwie może iść na śmietnik, czyli do uśpienia albo do schroniska.
I pewnie niedługo taki los go spotka...

Starość bardzo "nie w modzie" ... :shake:
cóż, pan nie martwi się że go uśpią, że oddadzą do schroniska na zatracenie ...
a skąd może wiedzieć, czy też sikać gdzie popadnie nie będzie?
taki pewien swojej starości opływającej w dostatki g.....nej emerytury?
życzę panu powodzenia :mad:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Asik, szykuję rakietę ziemia-ziemia na Ciebie, jeżeli SZAMANNNNAAAAAAAAA nie obfocisz!!!!;)

Obfoce,ale on nie mial ochoty nosa wysciubic z budy przy takiej pogodzie,co to za zdjecia?