yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='DONnka']I nawet nie próbuj :mad: Kak zwał tak zwał, grunt, że wiadomo o co biega :razz: Nie wiem jak Wam, ale mnie to podpada pod wykorzystywanie :eviltong: A tak poważnie, to też mam takiego niedotykalskiego psa i też mi brakuje pieszczotek :oops: Dobrze, że cokolwiek juz wiadomo na temat stanu Szamana Czekam na drugie podejście i fakturkę do zapłaty[/QUOTE] "Tez mi brakuje pieszczotek"....mam tylko dwadziescia kilkan psow,wiec bardzo mi brakuje pieszczzotek:lol: kobito!!brakuje mi rąk do glaskania i czasu,czasu,oraz czasu.. Musialam tez oczywiscie sprawdzic,czy w szystko w porzadku z Jego jadrami:cool3: Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 A propos niedotykalskich psow ,to mam 11-letnia mix kaukaza z ON.Cale zycie toczyla sie w niej wewnetrzna walka,kiedy patrzyla jak reszta psow przewala sie po moim lozku i sie wyglaskujemy.Kiedy juz podjela decyzje,to wskakiwala na lozko(wszyscy w tym czasie uciekali w poplochu,bo wystarczylo,ze tylko lekko uniosla wargi w grymasie) i zaczynalam ja glaskac i przytulac.Po jakis 15 sekundach zaczynala odwracac glowe i widac bylo,ze ten kontakt jest za bliski i w ogole "po jasna cholere tu wlazlam".Zeskakiwala z lozka,inne psy z powrotem,ona siedzi obok lozka i widze po oczach,ze znow kombinuje.I tak w kolko i na okraglo.Masakra w porownaniu z ON-ka,ktora potrafila przespac cala noc wtulona we mnie i jeszcze obejmowalam ja ramieniem.Bo czasem czlowiekowi jest smutno i musi sie przytulic,prawda?:razz: Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witaj Szaman:)[/QUOTE] Dzien dobry Gusiaczku-odpowiedzial basem Szaman:lol: Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 A powyzej pozwolilam sobie zamiescic zdjecie wyzej opisanego ,schizofrenicznego popapranca . Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='yumanji']Dzien dobry Gusiaczku-odpowiedzial basem Szaman:lol: Alt+bas - niezły duet stanowimy ;) http://images8.fotosik.pl/354/bc6525fa402d79f4.jpg ach te uchi! :loveu: Quote
cancer43 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Słabo u mnie z kasą,ale dam Szamanowi 10 zl miesięcznie,na razie przez pół roku,potem się zobaczy Poproszę o nr konta,chyba że mam wysłać tu 00 0000 0000 0000 0000 :evil_lol: Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='cancer43']Słabo u mnie z kasą,ale dam Szamanowi 10 zl miesięcznie,na razie przez pół roku,potem się zobaczy Poproszę o nr konta,chyba że mam wysłać tu 00 0000 0000 0000 0000 :evil_lol:[/QUOTE] Strasznie sie ciesze:lol: juz Cie zapisuje i wysylam nr konta,choc ten rzeczywiscie bylby prostszy. Quote
Nadziejka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Zagladam do Szamcia :iloveyou:i do cudownej wielkiej niuni:crazyeye:przepieknaja:iloveyou:strachliwa ....ale masz cudne istotki ciocia! Quote
cancer43 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Poszlo 30 zł - za IV kwartał.Gdybym czasem w styczniu zapomniała,krzyczcie głośno Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='cancer43']Poszlo 30 zł - za IV kwartał.Gdybym czasem w styczniu zapomniała,krzyczcie głośno[/QUOTE] Jak dotrwamy do stycznia,to bedziemy krzyczec:lol:dzieki Quote
DONnka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='yumanji']"Tez mi brakuje pieszczotek"....mam tylko dwadziescia kilkan psow,wiec bardzo mi brakuje pieszczzotek:lol: kobito!!brakuje mi rąk do glaskania i czasu,czasu,oraz czasu.. Musialam tez oczywiscie sprawdzic,czy w szystko w porzadku z Jego jadrami:cool3:[/QUOTE] Miałam na myśli deficyt pieszczotek z Szamanem :razz: Domyślam się, że poza nim masz mnóstwo chętnych ;) Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam do Szamcia :iloveyou:i do cudownej wielkiej niuni:crazyeye:przepieknaja:iloveyou:strachliwa ....ale masz cudne istotki ciocia![/QUOTE] Jak 6 lat temu wyprowadzalam sie na wies,to mialam cztery swoje psy...przemilcze ,ile ich jest teraz.Poza tym ciezko liczyc,bo jak adopcyjny siedzi trzy lata,to juz cholera wie,do ktorej grupy go zaliczyc. A Szaman ma taki oczka przekrwione po tych wszystkich znieczulaczach wczorajszych.Podeszlam do budy,patrzyl podejrzliwie,co kombinuje.Dalam mu troche suchej karmy,a potem....sukces..naprawde..dotknal nosem mojej reki.Moze to bedzie jakis przelom w Naszych kontaktach? Quote
Nadziejka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Sciskamy mocno za Szamankowe otwarcie , bez strachu ogromnego:cool2::modla::modla::modla: Quote
bric-a-brac Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 A dlaczego ja nie wiedziałam o tym wątku? :mad: Quote
Gosia121 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Witaj Szamanku! No tak. Mi się widzi że powoli malutkimi kroczkami będą postępy. ;) Na pewno pamięta miziania,głaskania,tulenia podczas spanka.Może jednak mój wet miał trochę racji że u psa podświadomość czy na głupim jaśku czy w narkozie jednak pracuje i pamięta. I teraz powolusiu będzie coraz lepiej:multi: Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Huraaa, Szamanoo jednak przytulaśny:) To jest dopiero pycha wydarzenie jak taki wycofany, przestraszony smok jednak nosem trąci:) BRAWO Asiu:) DZIĘKÓWECZKA LUDKOWIE ZA WPŁATY:) Się tu Ekipka pycha zrobiła, trza będzie zlot Szamanowców zrobić;) U ASI...HI HI HI;) Quote
bric-a-brac Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Zrobiłam bazarek z różnych rzeczy, m.in. książek, które dała mi yuma. Zapraszam na bazarek, którego jednym z beneficjentów jest właśnie Szaman: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247864 Mile widziane także podrzucanie ;) Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 No raczej, że walimy z piętki, a nawet Achillesa;):) Quote
Marta72 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 dotknięcie nosem to nie byle jakie dotknięcie:) bardzo sie ciszę:) Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='bric-a-brac']A dlaczego ja nie wiedziałam o tym wątku? :mad:[/QUOTE] Bo sie nie interesujesz?:cool3: Quote
Recommended Posts