Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Gusiaczka ściskam serdecznie, nie chciałam dotknąć, w żadnym wypadku! Dziękóweczka dla WSZYSTKICH POMAGAJĄCYCH:) I cieszę się, że Pędrek się popularny zrobił:):):) A najbardziej, że Szamannnno nasz wsparcie dostaje!!!! Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Olena84']Swoją droga to dobry pomysł - taka akcja - problemy z kontem - sprawdz czy uda się pomóc Szamankowi - i troche grosza by poszło ;) (i to też nie było złośliwe:()[/QUOTE] Hi, hi, pycha pomysł;) Quote
DONnka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Trzymam kciuki, co by yumanji okazała się skuteczną "betoniarką" a Szaman zniósł pokornie Jej zapędy;) :thumbs: Czekam na wyniki badań i oby okazały się niezłe :thumbs: No i bardzo mnie cieszy, że Szamanowy wątek się kręci :multi: To imię ma moc :razz: Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Kręci się aż furka;) Też kciukaczę za betonowanie i za betonujących!!!;) Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Marycha35']Gusiaczka ściskam serdecznie, nie chciałam dotknąć, w żadnym wypadku! Dziękóweczka dla WSZYSTKICH POMAGAJĄCYCH:) I cieszę się, że Pędrek się popularny zrobił:):):) A najbardziej, że Szamannnno nasz wsparcie dostaje!!!![/QUOTE] Marycha, Kochana jesteś:) TZ zameldował, że udało się i dorzucamy grosik do skarpety A swoją drogą - drzewiej były liczydła, liczenie na piechotę .... ehhhhhhhhhh "tiechnika na granie fantastiki" ;) Dziewczyny! Pędrek Wyrzutka stał się moim GURU :lol: Dzięki wielkie, że "zapodałyście" - klimaty, w których czuję się fantastycznie. Zaczęłam czytać na przystanku, od pierwszych zdań wsiąkłam i nie zauważyłam, że mój tramwaj pojechał sobie tam, gdzie i ja chciałam :evil_lol: Quote
Radek Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ale tu spory ruch, aż serce rośnie:multi: Ale jak tu się nie zakochać w starym owczarkowatym:loveu: Mam nadzieję, że badania będą OK (i ręce też) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Marycha, Kochana jesteś:) TZ zameldował, że udało się i dorzucamy grosik do skarpety A swoją drogą - drzewiej były liczydła, liczenie na piechotę .... ehhhhhhhhhh "tiechnika na granie fantastiki" ;) Dziewczyny! Pędrek Wyrzutka stał się moim GURU :lol: Dzięki wielkie, że "zapodałyście" - klimaty, w których czuję się fantastycznie. Zaczęłam czytać na przystanku, od pierwszych zdań wsiąkłam i nie zauważyłam, że mój tramwaj pojechał sobie tam, gdzie i ja chciałam :evil_lol:[/QUOTE] Hi, hi, rewelek!!! To jest właśnie iście PĘDRKOWA sytuacja:) I buziale wielkie za kasiorrrrrrrrrki przelanie, Szamannnno się ucieszy:) Quote
baster i lusi Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='yumanji']Wyslalam do Gusiaczka przeklejone z postu do Baster i Lusi,a od nich jest wplata,powinno byc ok.[/QUOTE] U mnie też nie chciało wejść bo za dużo spacji zrobiłaś . powinno być 00 0000 0000 0000 0000. Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 I wszystko jasne:):) Swoją drogą, jaki monotonny nr konta!;) Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='baster i lusi']U mnie też nie chciało wejść bo za dużo spacji zrobiłaś . powinno być 00 0000 0000 0000 0000.[/QUOTE] To chyba nie spacje - TZ fachura bankowy, więc wie i bez spacji;) - na pewno były kłopoty z łączem bankowym, co ostatnio często się zdarza Quote
baster i lusi Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']To chyba nie spacje - TZ fachura bankowy, więc wie i bez spacji;) - na pewno były kłopoty z łączem bankowym, co ostatnio często się zdarza[/QUOTE] Ja mam konto w PKOBP i nigdy nie mam problemu z przelewem chyba że jest przerwa techniczna. Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Olena84']Swoją droga to dobry pomysł - taka akcja - problemy z kontem - sprawdz czy uda się pomóc Szamankowi - i troche grosza by poszło ;) (i to też nie było złośliwe:()[/QUOTE] Dobre,podoba mi sie:lol: Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Marta72']przelew leci na 20 zł[/QUOTE] Bardzo dziekujemy.:lol: Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='teresaa118']Ciekawe, co tam jeszcze jest napisane u tego filozowa. Poki co, moj maly przelewik juz poszedl. Ale mam Szamanka na oku i jak bedzie mu sie zle dzialo, to wkrocze z ...ksiazeczka czekowa!!!!:mad:[/QUOTE] Poczytam i ja,zobaczymy,zdamy relacje:lol: Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='DONnka']Trzymam kciuki, co by yumanji okazała się skuteczną "betoniarką" a Szaman zniósł pokornie Jej zapędy;) :thumbs: Czekam na wyniki badań i oby okazały się niezłe :thumbs: No i bardzo mnie cieszy, że Szamanowy wątek się kręci :multi: To imię ma moc :razz:[/QUOTE] Ja tez sie ciesze,szczerze mowiac-nie spodziewalam sie takiej fajnej energii. Quote
yumanji Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='baster i lusi']U mnie też nie chciało wejść bo za dużo spacji zrobiłaś . powinno być 00 0000 0000 0000 0000.[/QUOTE] No to juz wiadomo,dzieki wielkie. Quote
Gusiaczek Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Siemaneczko Szamaneczku :) Dobrego dnia, a ja ruszam dalej drogą, która prowadzi z wątku tego do następnego ;) Quote
Laraine Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Witamy Szamanku w piątkowe południe (prawie) :) pięknego dnia! Quote
Hope2 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Dzień dobry Szamanku :) oby cały weekend był taki cudny jak piąteczek:loveu: Quote
Ajula Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 hej, a czy nie lepiej byłoby przenieść ten wątek do działu "Psy w potrzebie" ? Bo teraz jest w dziale "Ogólne - Prawo - Bezdomne", mało kto tu zagląda Quote
Radek Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 W "psach w potrzebie" na pewno byłaby większa szansa na frekwencję na wątku. Quote
Recommended Posts