bela51 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 A ja poprosze telefon i adres do wysyłki. Dwie osoby spoza dogo chcą wysłac karme dla Szamana. Quote
Marycha35 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Huraaaa, rewelek:):):):) Ale pycha wieści od 12-tej płyną:) Yumanji, działaj smoku, działaj;) Quote
Hope2 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Dzień doberek :) Widzisz Szamanek-damy radę :) Czekamy na foteczki, boś cudny jest:loveu: Quote
yumanji Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='teresaa118']Ja swego czasu bardzo docenilam yumanji zaangazowanie przy opiece nad bezdomniakami(czy wszystkie egzaminy sa zaliczone?). Teraz wysle jednorazowo pare grosiaczkow wysuplanych z portmonetki rencistki. Dla przypomnienia - konto. Ojej,poczulam sie jakbym miala 25 lat mniej:lol:jeden przewalilam,ale sie poprawie,obiecuje.A za pomoc i mile slowa serdecznie dziekuje. Quote
Marycha35 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Hi, hi, nie liczę godzin i lat...la la la lalalala;) Quote
Radek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='bela51']Dwie osoby spoza dogo chcą wysłac karme dla Szamana.[/QUOTE] Super wiadomość. Quote
DONnka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='yumanji']Dane do fakturki posialam oczywiscie. Obsmialam sie ,jak przyslowiowa norka...:evil_lol:rzeczywiscie...gadam sama do siebie u Skinniego,czasem echo odpowie... W takim razie wysyłam na PW I umawiaj chłopakowi te badania :) Quote
yumanji Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Pstryknelam mu dzis kilka zdjec,co prawda srednie,bo sie boi i szaro,a teraz walcze z netem na wsi ,powinnam moze ,kurcze,wyjsc na srodek pola...po co ja sie wyprowadzalam z wwy? Quote
yumanji Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='bela51']A ja poprosze telefon i adres do wysyłki. Dwie osoby spoza dogo chcą wysłac karme dla Szamana.[/QUOTE] Chyba juz z Nimi rozmawialam,ale na wszelki wypadek pisze na PW Quote
Hope2 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='yumanji']Pstryknelam mu dzis kilka zdjec,co prawda srednie,bo sie boi i szaro,a teraz walcze z netem na wsi ,powinnam moze ,kurcze,wyjsc na srodek pola...po co ja sie wyprowadzalam z wwy?[/QUOTE] hihihi-skąd ja to znam? no, może nie z internetem...ale rozmowa przez tel komórkowy bywa czasem...interesująca "halo? halo? HALOOO? CO MÓWISZ???"-i te nagłe zerwanie połączenia (zasięg) i zrozumiałe co 3-4 słowo...ehhh Za to z internetem mam czasem problem-jak pierworodny gra w jakąś grę w swoim pokoju, TZ jedzie na telefonie-bo MUSI-a mój lapek, to prawdziwy dżentelmen jest-przepuszcza w dostępie dosłownie WSZYSTKO :mad: Quote
agat21 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 weszłam z wątku Perona.. no i jak tu przejść obojętnie? nie wiem jeszcze skąd, ale parę groszy skołuję dla psiura :) poproszę numer konta Quote
yumanji Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Dzien dobry wszystkim,wrzuce zdjecia Szamana dzis,musze sie tylko udac w rejony,gdzie szanowni operatorzy uracza mnie dostepem do netu,bo w domu mi sie nie udalo.A jesli chodzi o telefon....hmmm..tu jakby jeszcze gorzej.Syn stoi w oknie z tel w reku,a ja na podworku,widzimy sie wzajemnie,ale "abonent czasowo niedostepny". Quote
Radek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='yumanji']a teraz walcze z netem na wsi ,powinnam moze ,kurcze,wyjsc na srodek pola...po co ja sie wyprowadzalam z wwy?[/QUOTE] W Warszawie też różnie bywa z mobilnym netem:) Quote
Hope2 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='yumanji']Dzien dobry wszystkim,wrzuce zdjecia Szamana dzis,musze sie tylko udac w rejony,gdzie szanowni operatorzy uracza mnie dostepem do netu,bo w domu mi sie nie udalo.A jesli chodzi o telefon....hmmm..tu jakby jeszcze gorzej.Syn stoi w oknie z tel w reku,a ja na podworku,widzimy sie wzajemnie,ale "abonent czasowo niedostepny".[/QUOTE] :D kurcze...czyżbyś mieszkała w tym samym cudownym zaciszu co ja? :D Aż monitor zaplułam :) swoją droga...pamiętam, jak kiedyś jeszcze w mieście nie chcąco byłam świadkiem rozmowy tel 2 sasiadek-tel stacjonarny,żeby nie było :) Panie mieszkały jedna pod drugą-chyba chciały sobie poplotkować-ale wiecie...tak...światowo:evil_lol: jeeeju-te dzikie wrzaski "HALO! słyszałaś? tak...ona to...." Koniec końców stanęło na tym,że obie panie stały przy otwartych oknach-obie z telefonami-a jakże-i wrzeczczały ku uciesze gawiedzi:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Hi, hi, Miś, Rozmowy Kontrolowane boleśnie aktualne!!!! Yumanji, ja w Łodzi na Retkini mieszkanie wynajmowałam, dzielnica jak ta lala, noo, jeżeli coś w Łodzi takowe być może. Żeby przez fon pogadać, mieszkałam w wieżowcu na 2 piętrze, właziłam jak Spiderman na ścianę prawie, wisiałam tak, jeden ruch w lewo, prawo, cisza w słuchawce. To były najkrótsze moje rozmowy, a gaduła jestem potworna;) A w kwestii Szamcia czy on tak ciągle nie chce nawiązać kontaktu?? Zaciął się???? Chłopie, nooooo! Quote
Gusiaczek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Szaman, szturchnij yumanji - naknociła coś z nr konta i grosza podesłać ci nie mogę Quote
Figunia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Za namową Marychy35 z Pimpusiowego wątku przybiegam. Kolejna bida ale jaka piękna!!! Będę choć kciuki trzymać, bom dutki straciła a jeszcze wyjazdy czekają... Cieszy to, że Szamanek jest bezpieczny i wierzę, że Dobre Dusze Dogomanii już Go nie opuszczą.. Quote
Radek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Piękny jest bidulek to fakt:) A dobre dusze, mam nadzieję, zostaną na dłużej:) Quote
Marycha35 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) Figuniu dziękówa serdeczna za wbryki:) Im nas tu więcej, tym Szamciu bezpieczniejszy;) Zawsze coś, ktoś, gdzieś, nawet jeśli konto kaprawe;) Edit: Yumanji ja Cię błagam, dopisz w tytule wątasa: Nie! Szaman, dzwoniec jakich mało:) albo jakoś takoś. Żeby o Szamku per śmieć, nie godzi się!!! Edited October 9, 2013 by Marycha35 Quote
Marycha35 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Na wszelaki wklejam: [quote name='sleepingbyday']Za cezara trzymam kciuki. słuchajcie, mam możliwość załatwienia darmowych usg jamy brzusznej w sękocinie pod wawą w ramach warsztatów dla weterynarzy. w grę wchodza psy bezdomne i domne, no ale trzeba tam dojechac na konkretne godziny. jesli chcecie przebadać swoich podopiecznych, dajcie mi znać.[/QUOTE] Quote
Gosia121 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Witam! Przejrzałam wątek poczytałam choć nie za wiele mam czasu. Wielki szacun dla ratowniczki psów i proszę o podanie nr. konta i zapisanie mnie jako stałe deklaracje 10 zł. na chwile obecną na 3 miesiące. I pomyślę jak jeszcze mogę pomóc. Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Marycha35']Figuniu dziękówa serdeczna za wbryki:) Im nas tu więcej, tym Szamciu bezpieczniejszy;) Zawsze coś, ktoś, gdzieś, nawet jeśli konto kaprawe;) Edit: Yumanji ja Cię błagam, dopisz w tytule wątasa: Nie! Szaman, dzwoniec jakich mało:) albo jakoś takoś. Żeby o Szamku per śmieć, nie godzi się!!! Odebrałam to osobiście ... Cóż, nie wiem na czym polega błąd, ale przelewu zrobić się nie da. Prosiłam o ponowne przesłanie, bo chciałam pomóc Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego mam nadzieję, że los do Szamana nadal szeroko będzie się usmiechać Quote
Recommended Posts