dragoniasta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No i zaczęły się wakacje.. Dla Tiny mało szczęśliwie... Została wyrzucona w centrum Poznania z obrożą na szyi! 3 dni szukałyśmy właściciela – nie zgłosił się nikt... Tinka jest bardzo sympatyczna, żywiołowa i łagodna (zarówno w stosunku do ludzi, jak i do innych psów), ma około 1-1,5 roku. Musiała przebywać w domu, bo jest bardzo zadbana, ma ładną i zdrową sierść. Ponadto pięknie jeździ w samochodzie. Ma cudowny charakter, każdego traktuje jak przyjaciela, zero agresji. Z racji, że nie odnalazł się właściciel, Psince groziło schronisko. Udało nam się umieścić ją w hotelu dla psów, gdyż niestety żadna z nas nie mogła jej wziąć do siebie. PILNIE szukamy domku dla Tiny!!! Najlepiej stałego, lub chociaż DT!!! WASZA pomoc tym bardziej potrzebna, ponieważ nie mamy zbyt wielu środków finansowych na opłacenie hotelu, a i kontakt z psem jest trochę utrudniony…. BŁAGAMY O WASZĄ POMOC!!! PS. Fotki suni będą pod wieczór. Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kochani, ja już wstawiam fotki, chwilunia... Komp mi się zawiesza!!! :mad: :mad: :mad: TINKA do góry!!! Quote
dragoniasta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 dalej Hakitko, dalej.. Trzeba szybko Tince dom znaleźć!! Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dragoniasta napisał(a):dalej Hakitko, dalej.. Trzeba szybko Tince dom znaleźć!! Już, już...chwilunia... Troszeńkę cierpliwości...:oops: Błagam...:oops: Quote
dragoniasta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Jasne ;) Wielkie dzięki za te fotki i w ogóle za dzisiaj.. :calus: Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Echhh...nie ma za co, było bardzo milusińsko...:loveu: Gdyby nie biedna Tinulka...:placz: Zaraz mnie szlag trafi z tym "imageshack"!!! :angryy: Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No dobra, oto pierwsza porcyjka Tinusi...:loveu: Quote
dragoniasta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Właśnie, właśnie.. Nie mogłam jej zostawić. To taka kochana sunia.. Sama wiesz najlepiej. Dogomaniacy... pomóżcie Tince!!!! Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Spójrzcie, jaka ona piękna...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No i ostatnia fotka. W TINCE można się tylko zakochać...:loveu: Tylko, do kogo ona podobna??? :razz: Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mówię Wam, Pies-Cudo!!! Kochana, milutka, grzeczniutka...:loveu: Jak mnie zobaczyła, to cieszyła sie, jakby znała mnie od dawna. :loveu: W samochodzie ideał!!! Grzecznie siedziała do samego końca podróży, a my niestety musiałyśmy ją zostawić w hoteliku...:placz: :placz: :placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hmm to pewnie miał byc jakis husky lub alaskan pewnie....może ktoś mógłby jej zrobic allegro? Quote
pidzej Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 a skąd wiecie że porzucona? 3dniowe poszukiwania to trochę krótko. Quote
dragoniasta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 3 dni to sporo.. Jak przez ten czas właściciele się nie odezwali to co jeszcze mamy zrobić..? Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Hmm to pewnie miał byc jakis husky lub alaskan pewnie....może ktoś mógłby jej zrobic allegro? Ja też myślę, że ma coś z husky lub alaskan...:razz: Za chwilkę zrobię jej allegro, tylko chciałam żebyście pomogli dopasować ją do jakiejś rasy...:roll: ;) Quote
dragoniasta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 A ja twardo obstawiam owczarka :eviltong: Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 pidzej napisał(a):a skąd wiecie że porzucona? 3dniowe poszukiwania to trochę krótko. Zgadza się, to dość krótko, ale było dużo ogłoszeń...:-( Z drugiej strony, gdyby ktoś jej szukał, to myślę, że natknęłybyśmy się na jakieś ogłoszenia. Postaram się jutro jeszcze zrobić jakieś plakaty, dlatego prosimy o pomoc w tym zakresie Dogomaniaków z Poznania, a innych o pomoc w znalezieniu domku... Quote
supergoga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jeśli możesz i będzie plakacik, wyślij mi na emaila: supergoga@wp.pl I napiszcie w jakich rejonach Poznania została znaleziona,. To ważne./ Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='supergoga']Jeśli możesz i będzie plakacik, wyślij mi na emaila: supergoga@wp.pl I napiszcie w jakich rejonach Poznania została znaleziona,. To ważne./ Ok, jak tylko będę miała, to od razu wysyłam do Ciebie!!! Dzięki Cioteczko!!! :loveu: Jutro też spróbujemy dokładnie się dowiedzieć o rejon. Quote
dragoniasta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Hakita dodzwoniłaś się do hotelu? Jutro napewno tam będę.. i odwiedzę Tinkę. Sprawdzę jak się zachowuje podczas jedzenia itd. Quote
dragoniasta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 A rejon biorę na siebie ;) Postaram się dowiedzieć jak najszybciej. Jutro Wam napiszę Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dragoniasta']Hakita dodzwoniłaś się do hotelu? Jutro napewno tam będę.. i odwiedzę Tinkę. Sprawdzę jak się zachowuje podczas jedzenia itd. Tak, dodzwoniłam się na stacjonarny, ale odebrała...dziwna córcia...:cool1: Właściciela nie ma, jutro rano mam dzwonić. A Tinka ponoć grzeczniutka. Mam nadzieję, że dbają o nią...:mad: P.S. Odbierz maila. ;) Quote
Recommended Posts