Hakita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cioteczka kochana o Tinkę zadbała, żeby na dół nie spadała...:loveu: :loveu: :loveu: Boziu kochana, oby Tinka domeczek kochany znalazła... Do góry Mordeczko słodka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 kochane cioteczki widzę ze niechętnie odzwiedzacie Tinusie,więc postanowiłam was podejść troszeczkę.....:razz: w imieniu Tinusi zapraszam na wirtualne drinusie w piątkowe popołudnie,Tinka stawia...:knajpa: :drink1: :beerchug: :drinka: :pepsi: :drinking: :popcorn: Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja to się dołączam...:eviltong: Choć pewnie już bym leżała, gdyby TINULKA domek znalazła...:eviltong: Mordeczko nasza do góry!!! Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 słuchajcie cioteczki i wujaszkowie... cioteczka Hakita bez netu do odwołania-problemy techniczne... Quote
ewatonieja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 no to ktoś inny musi podnieść, Tinko do domku,kochana!!! Quote
asiak Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 jak do tej pory Tinka nie znalazła domku :placz: na chwilę obecną sytuacja Tinki ma się tak, że jutro jedzie do domku tymczasowego : DZIĘKUJEMY KASIU (BIGOS) :loveu: nadal pilnie potrzebne wsparcie finansowe i dom dla Tinusi :loveu: każda najdrobniejsza wpłata pozwoli nam uregulować dług za hotel Quote
bigos Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tinka jest bardzo grzeczna. Zdarza sie jej co prawda ciągnąc na smyczy, ale to do opanowania. Zjadła dzis śniadanie z Bigoskiem (dodałam do suchej karmy pasztecik):p Jedyny problem to jej piszczenie i szczekanie pod nieobecność. ?Wyszłam do pracy 5 min wcześniej i czekałam jak się zachowa. Drapała w drzwi, piszczała a później szczekanie:shake::-( Mam nadzieje, że sobie z Bigolem poradzą No i oczywiście szukamy pinie domku Quote
bigos Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tina na psiaki.pl Informacja rozesłana drogą gg i e-mail do znajomych i dogomaniaków Quote
asiak Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bigos napisał(a):Tina na psiaki.pl Informacja rozesłana drogą gg i e-mail do znajomych i dogomaniaków dziękujemy Kasiu bardzo dziekujemy za Dt i opiekę nad Tineczką :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kasiu, trafiłaś tu bez mojej pomocy...;) Dziękujemy z całego serca za pomoc...wielką pomoc...:loveu: Jak tylko będziesz czegoś potrzebowała, to dzwoń lub pisz. Kochani, musimy Tince znaleźć dom i to jak najszybciej!!! Quote
bigos Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tinka na pierwszą stronkę hop... Znajomi rozsyłają info gdzie się tylko da Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tinulka w wielkiej potrzebie, więc do góry Kochana, do góry!!! Quote
dragoniasta Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Mój komp zastrajkował, więc jestem bez neta do odwołania.. :shake: Teraz piszę dzięki uprzejmości Hakity ;) Bigos czekam na tel.. Podjadę dziś do Was i nadrobię wszystkie zaległości ;) Wiecie, tak się zastanawiam nad tym jej jedzeniem.. Musi też jeść suchą karmę, bo w hoteliku tym ją właśnie karmili, a była tam 9 dni. O tym, że nie je dowiedziałam się od Ani D. (:-( ...), która wzięła ją do siebie na prawie 2 dni. U mnie suchej też jeść nie chciała. Dobrze, że trafiła do Bigos :) No nic.. dogomaniacy - szukajmy domku!!!!!!! Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja pomóc zbyt wiele nie moge ale nakłaniam znajomych różnych:D Tinusia hopaj!!! Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja w domu cały czas bez netu, więc na koniec pracy Tinusię jeszcze podniosę!!! Do góry Ślicznotko!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asiak Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tinusiu kochana na wieczorny :painting: i na pierwszą biegniemy... oczka jakieś kochane spójrzcie przychylnie na Tinusie...:loveu: to taka piękna, młoda i wesoła dziewczynka...;) Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tinusia była na całe szczęście grzeczna podczas mjej nieobecności uff ufff Na spacerkach juz mniej ciągnie i myślę, ze kilka dni pracy dadzą zadawalające efekty:p Z jedzeniem jest rzeczywiscie kiepsko (nowa sucha karma nawet z pasztecikiem nie smakuje):roll: Dzisiaj wychodząc do pracy, usłyszałam, że drapnęła tylko w drzwi, ale nie było szczekania:p Do góry kochanie P.S. Lubi też dzieci. Wczoraj była znajoma z 1,5 rocznym synkiem i wszystko było ok Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 do góry hop hop Dziewczyny! Dogomaniacy! Sunia może zostać u mnie do końca tygodnia. Pilnie szukamy domku Quote
asiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Tahoma]MŁODA, WESOŁA, KOCHANA TINKA POZNA [/FONT] [FONT=Tahoma]MŁODYCH (NIE KONIECZNIE), WESOŁYCH (JAK NAJBARDZIEJ), KOCHAJĄCYCH LUDZI :loveu: [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
asiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bigos napisał(a):do góry hop hop Dziewczyny! Dogomaniacy! Sunia może zostać u mnie do końca tygodnia. Pilnie szukamy domku [FONT=Tahoma]DZIĘKUJEMY za wszystko co dla nas i Tineczki robisz Kasiu :modla: :modla: :modla: [/FONT] Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy są jakieś pieniążki na koncie suni? A może poprosić (jeśli zajdzie taka potrzeba) AFN? Czy ma załozoną skarpetkę? Bo z Pikusi pozostało 399zł i możnay to przeznaczyć na ew. hotel dla suni? Quote
Recommended Posts