Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nie ukrywam, że bardzo przypadło jej do gustu czerwone autko Cioteczki Ellficzki...:loveu: I jak pięknie pasuje do niej to autko...:evil_lol:
Ciotka, może jednak Tinulka u Ciebie zagrzeje dupke??? :razz:

Posted

[quote name='Hakita']I nie ukrywam, że bardzo przypadło jej do gustu czerwone autko Cioteczki Ellficzki...:loveu: I jak pięknie pasuje do niej to autko...:evil_lol:
Ciotka, może jednak Tinulka u Ciebie zagrzeje dupke??? :razz:

Kochana, mi Tina przypadła do gustu na pewno bardziej niż Jej, moje czerwone auto ... no ale wiesz, ze w tej sprawie to należy się kontaktować z Pawłem :lol: :razz:

Muszę przyznać, że w Czerwonaku kartki z numerami (z plakatów) do Was kochane znikają dość szybko... czy ktoś już się może odezwał ?

No Tinulka, do góry ślicznotko !! :loveu:

Posted

oo ile fajnych zdjeć! widac ze zabawowe z niej psisko! czy nikt nie glosil sie jeszcze zainteresowany adopcją Tiny?
dobrze dziewczyny ze jestescie!!....:buzi:

Posted

ellfica napisał(a):
Kochana, mi Tina przypadła do gustu na pewno bardziej niż Jej, moje czerwone auto ... no ale wiesz, ze w tej sprawie to należy się kontaktować z Pawłem :lol: :razz:

Muszę przyznać, że w Czerwonaku kartki z numerami (z plakatów) do Was kochane znikają dość szybko... czy ktoś już się może odezwał ?

No Tinulka, do góry ślicznotko !! :loveu:

Iwonko kochana to jedno zdjęcie mogłaś sobie odpuścić :diabloti:
wiesz o które mi chodzi:-)

Posted

Niestety Kochani, jeszcze nikt się nie odzywał...:placz: Chyba, że do Dragoniastej, ale cuś nam Ciotka zniknęła z wątku i nic nie wiadomo...:mad:

Ach...to jeżeli nic się nie wyklaruje, to będę Pawełka męczyć...:diabloti:

Posted

jejku jaki dziweczyna ma imponujacy jezzzzyyykkk...

dziewczyny-jak co prosze o namiary na pw...jesli syt nie bedzie za ciekawa wysuplam jakas niewielka sume:)

Posted

kaLOlina napisał(a):
jejku jaki dziweczyna ma imponujacy jezzzzyyykkk...

dziewczyny-jak co prosze o namiary na pw...jesli syt nie bedzie za ciekawa wysuplam jakas niewielka sume:)

Dzięki wielkie KaLOlina!!! :loveu: No powoli robi się gorąco, bo kwota w hotelu rośnie...:roll: A nam w portfelach nie przybywa...:placz:
Zamieszczę dziś w wątku nr konta, na które można wpłacać pieniążki. ;)

Posted

Kochani, prosimy o wsparcie finansowe wszystkich, którzy mogą choć troszkę pomóc w opłaceniu hoteliku dla Tiny.

Poniżej podaję dane konta, które zostało utworzone specjalnie w celu zbierania pieniążków dla Tiny, a w przyszłości innych Bidulek:
Anna Goliszek
ul. F. Znanieckiego 15 B
60-682 Poznań
PKO BP S.A. Oddział 5 w Poznaniu
Nr konta: 78 1020 4027 0000 1202 0448 8961
W tym przypadku z dopiskiem: Pomoc dla Tiny

Z góry serdecznie dziękuję za każdą pomoc. :loveu:

Posted

Dragoniasta: chyba trzeba by zmienić tytuł wątku: na coś w stylu "potrzebne wsparcie finansowe, Tince trzeba opłacić hotelik inaczej trafi do schronu" albo coś w tym stylu :razz:
inaczej cienko nas widzę...:cool1: