Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No to przed Wami wczorajsza sesja Tinulki...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ona jest przecudowna, jak nas zobaczyła, to normalnie galopowała jak konik...:loveu: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 To tylko część fotek, mamy ich znacznie więcej...:cool3: i później wrzucę kolejną porcyjkę...:p Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 To jest niesamowicie żywiołowy Psiak, idealnie by było gdyby trafiła do domku z dużym ogrodem. :lol: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 I jak my lubimy mizianki...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A tym razem rączek do miziania było wiele...:evil_lol: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 TINA to cudowny Pies, który musi znaleźć równie cudowny domek!!! :multi: Quote
Rene@Rabik Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Tak wygląda pies zadowolony Mam nadzieję, że znajdzie super domek, co ja gadam - musi znaleźć !!! Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 I ostatnia seria zdjęć Tinki, tym razem zrobionych przez Cioteczkę Ellficzkę...:loveu: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ona na każdym zdjęciu się uśmiecha, to taki słodki Psiak...:eviltong: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 I nie ukrywam, że bardzo przypadło jej do gustu czerwone autko Cioteczki Ellficzki...:loveu: I jak pięknie pasuje do niej to autko...:evil_lol: Ciotka, może jednak Tinulka u Ciebie zagrzeje dupke??? :razz: Quote
bumerang Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Tinka jest cudowna - jak można porzucić takiego cudownego przyjaciela!:roll: :mad: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Na dobranoc biegniemy na górę Tinulku!!! :multi: Quote
asiak Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Tinusiu kochana biegniemy na :painting: od rana... a co do Tinusi to super pies dla kazdego...:loveu: Quote
ellfica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Hakita']I nie ukrywam, że bardzo przypadło jej do gustu czerwone autko Cioteczki Ellficzki...:loveu: I jak pięknie pasuje do niej to autko...:evil_lol: Ciotka, może jednak Tinulka u Ciebie zagrzeje dupke??? :razz: Kochana, mi Tina przypadła do gustu na pewno bardziej niż Jej, moje czerwone auto ... no ale wiesz, ze w tej sprawie to należy się kontaktować z Pawłem :lol: :razz: Muszę przyznać, że w Czerwonaku kartki z numerami (z plakatów) do Was kochane znikają dość szybko... czy ktoś już się może odezwał ? No Tinulka, do góry ślicznotko !! :loveu: Quote
Ambra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 oo ile fajnych zdjeć! widac ze zabawowe z niej psisko! czy nikt nie glosil sie jeszcze zainteresowany adopcją Tiny? dobrze dziewczyny ze jestescie!!....:buzi: Quote
asiak Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ellfica napisał(a):Kochana, mi Tina przypadła do gustu na pewno bardziej niż Jej, moje czerwone auto ... no ale wiesz, ze w tej sprawie to należy się kontaktować z Pawłem :lol: :razz: Muszę przyznać, że w Czerwonaku kartki z numerami (z plakatów) do Was kochane znikają dość szybko... czy ktoś już się może odezwał ? No Tinulka, do góry ślicznotko !! :loveu: Iwonko kochana to jedno zdjęcie mogłaś sobie odpuścić :diabloti: wiesz o które mi chodzi:-) Quote
Hakita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Niestety Kochani, jeszcze nikt się nie odzywał...:placz: Chyba, że do Dragoniastej, ale cuś nam Ciotka zniknęła z wątku i nic nie wiadomo...:mad: Ach...to jeżeli nic się nie wyklaruje, to będę Pawełka męczyć...:diabloti: Quote
kaLOlina Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 jejku jaki dziweczyna ma imponujacy jezzzzyyykkk... dziewczyny-jak co prosze o namiary na pw...jesli syt nie bedzie za ciekawa wysuplam jakas niewielka sume:) Quote
Hakita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 kaLOlina napisał(a):jejku jaki dziweczyna ma imponujacy jezzzzyyykkk... dziewczyny-jak co prosze o namiary na pw...jesli syt nie bedzie za ciekawa wysuplam jakas niewielka sume:) Dzięki wielkie KaLOlina!!! :loveu: No powoli robi się gorąco, bo kwota w hotelu rośnie...:roll: A nam w portfelach nie przybywa...:placz: Zamieszczę dziś w wątku nr konta, na które można wpłacać pieniążki. ;) Quote
asiak Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 kochana i przymilna TINKA prosi o domek lub tymczas:loveu: nie pozwólmy jej dłużej czekać!!! Quote
Hakita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kochani, prosimy o wsparcie finansowe wszystkich, którzy mogą choć troszkę pomóc w opłaceniu hoteliku dla Tiny. Poniżej podaję dane konta, które zostało utworzone specjalnie w celu zbierania pieniążków dla Tiny, a w przyszłości innych Bidulek: Anna Goliszek ul. F. Znanieckiego 15 B 60-682 Poznań PKO BP S.A. Oddział 5 w Poznaniu Nr konta: 78 1020 4027 0000 1202 0448 8961 W tym przypadku z dopiskiem: Pomoc dla Tiny Z góry serdecznie dziękuję za każdą pomoc. :loveu: Quote
asiak Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dragoniasta: chyba trzeba by zmienić tytuł wątku: na coś w stylu "potrzebne wsparcie finansowe, Tince trzeba opłacić hotelik inaczej trafi do schronu" albo coś w tym stylu :razz: inaczej cienko nas widzę...:cool1: Quote
Recommended Posts