Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaLOlina napisał(a):
ooo tak moze byc tylko jak zrobic zeby Tinka byla na srodku????

Kochana, musisz wkleić między tym banerkami. ;)

Dziewczyny, ja z bazarku mam na koncie 60,00 zł, te pieniążki przeznaczymy na jedzenie dla Tinki, jeżeli będzie potrzebne w najbliższym czasie w DT. Jeżeli znajdzie się domek do tego czasu i te pieniążki pozostaną niejako wolne, zostaną przekazane na innego potrzebującego Psiaka. ;)

Posted

kaLOlina napisał(a):
ehh na srodku chodzilo mi-ze pod spodem sama Tinka na srodku...;) ale nie wazne:) teraz tez ladnie sie prezentuje;)

tinka hopaj po domek:)

Ach!!! Kochana zaznacz wszystkie banerki i wyśrodkuj (w drugim rzędzie za pogrubieniem i podkreśleniem czcionki, to masz środkowe kreseczki). ;)

Posted

Hakita napisał(a):
K

Dziewczyny, ja z bazarku mam na koncie 60,00 zł, te pieniążki przeznaczymy na jedzenie dla Tinki, jeżeli będzie potrzebne w najbliższym czasie w DT. Jeżeli znajdzie się domek do tego czasu i te pieniążki pozostaną niejako wolne, zostaną przekazane na innego potrzebującego Psiaka. ;)

No i 399zł jest na AFN, ale część pójdzie najprawdopodobniej na Demi

Posted

Napisałam do Niej, że dostanie propozycje ślicznej suni. Mam też telefon do Niej i aprobate wizyty przedadopcyjnej. Chciałam sie umówić na początku tygodnia, ale teraz zobaczymy.
Dogo ma nie działac od jutra. Proponuje w razie czego email supergoga@wp.pl lub gg 9830505

Posted

[quote name='GoniaP']
o widzę, ze nasza slicznotka i uśmięchnięta :lol: ...
i za naukę się wzięła :crazyeye:
brawo Tinuś,teraz to już na bank domek sie znajdzie....:loveu:

Posted

Ola-dziewczyna od supergoga (podobno przeszła pomyślnie ankiete oprzedadopcyjną) zachwyciła się Tinką. Zaproponowałam spotkanie. Czekamy... i trzymamy kciuki

Posted

[FONT=Tahoma]Supergoga[/FONT], [FONT=Tahoma]Bigos[/FONT] jesteście wspaniałe cioteczki :multi:
oby wreszcie spełniły się marzenia Tinusi o tym jednym jedynym domku i człowieku do kochanaia...trzymam kciuki bardzo mocno :thumbs:
tylko niech Tinka bez pozegnania nie wyjeżdża ;)

Posted

Dziewczyny wszystkie kochane!!! :loveu: Nie ma mnie troszke, a tu takie zmiany i jakieś światełko na horyzoncie...:loveu:
Trzymam mocno, najmocniej kciuki!!!
Oby Tinulka nasza kochana znalazła swoje wymarzone miejsce na świecie i ukochanego człowieka...:loveu:

Goniu, czy coś jest potrzebne??? :cool3: Pamiętasz, żeby od razu dać mi znać, jak tylko cuś będzie potrzebne. ;)

Posted

Ola zdecydowała się na Tinka:multi::multi::multi::multi: Zakochała się w niej od pierwszego wejrzenia:p:p:p

Teraz GoniaP spotka się z nią. Wyjdą na spacerek i przeprowadzi mały wywiad środowiskowy

Cały czas kciuki wskazane:p

Posted

jejku ale wiadomość :multi: :multi: :multi:
jak Tinka pojedzie do nowego domku to dziewczyny stawiam piwko ;)
a jak nie pojedzie tpo też można się na piwko spotkać...:lol:

Posted

Jejku, jejku!!! :multi: :multi: :multi:
Dziewczyny jesteście kochane!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Cieszę się bezgranicznie, ale jeszcze z dystansem i nadal trzymam mocno kciuki!!!

Tak, ja jeszcze muszę się Bigosikowi odwdzięczyć za DT. ;) I jak najbardziej możemy pomyśleć o jakimś spotkanku. :cool3: