kaLOlina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ona sobie ten cudny dlugasny jezorek zawija w pycholu!!!alez ona jest cudowna...:) sliczna:) szybko po domek!!! Quote
kaLOlina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 kurcze nie macie mniejszego banerka Tinki???:( bo podpis mi sie rozjechal:( Quote
kaLOlina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ooo tak moze byc tylko jak zrobic zeby Tinka byla na srodku???? Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 kaLOlina napisał(a):ooo tak moze byc tylko jak zrobic zeby Tinka byla na srodku???? Kochana, musisz wkleić między tym banerkami. ;) Dziewczyny, ja z bazarku mam na koncie 60,00 zł, te pieniążki przeznaczymy na jedzenie dla Tinki, jeżeli będzie potrzebne w najbliższym czasie w DT. Jeżeli znajdzie się domek do tego czasu i te pieniążki pozostaną niejako wolne, zostaną przekazane na innego potrzebującego Psiaka. ;) Quote
kaLOlina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ehh na srodku chodzilo mi-ze pod spodem sama Tinka na srodku...;) ale nie wazne:) teraz tez ladnie sie prezentuje;) tinka hopaj po domek:) Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 kaLOlina napisał(a):ehh na srodku chodzilo mi-ze pod spodem sama Tinka na srodku...;) ale nie wazne:) teraz tez ladnie sie prezentuje;) tinka hopaj po domek:) Ach!!! Kochana zaznacz wszystkie banerki i wyśrodkuj (w drugim rzędzie za pogrubieniem i podkreśleniem czcionki, to masz środkowe kreseczki). ;) Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 z tego mojego czarowania niewiele wychodzi ale jeszcze sie nie poddam i nadal bede czarować domek dla naszej kochanej Tinusi...:ghost_2: Quote
bigos Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hakita napisał(a):K Dziewczyny, ja z bazarku mam na koncie 60,00 zł, te pieniążki przeznaczymy na jedzenie dla Tinki, jeżeli będzie potrzebne w najbliższym czasie w DT. Jeżeli znajdzie się domek do tego czasu i te pieniążki pozostaną niejako wolne, zostaną przekazane na innego potrzebującego Psiaka. ;) No i 399zł jest na AFN, ale część pójdzie najprawdopodobniej na Demi Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No to troszkę pieniążków w razie czego mamy, tylko domku cały czas pilnie szukamy!!! Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 I do góry Ślicznotko!!! :multi: :multi: :multi: Quote
ellfica Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No pięna i uśmiechnięta dziewczyna !! :loveu: Do góry ślicznotko o najdłuższym jęzoroku na świecie :evil_lol: Quote
bigos Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Do góry kochanie Cioteczka supergoga dała namiary na dziewczynę która szuka suczki w typie On'ka. Trzymamy kciuki. Zaraz wysyłam e-mail Quote
supergoga Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Napisałam do Niej, że dostanie propozycje ślicznej suni. Mam też telefon do Niej i aprobate wizyty przedadopcyjnej. Chciałam sie umówić na początku tygodnia, ale teraz zobaczymy. Dogo ma nie działac od jutra. Proponuje w razie czego email supergoga@wp.pl lub gg 9830505 Quote
bigos Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 E-mail z fotkami wysłany:p:p:p:p Trzymamy kciuki Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='GoniaP'] o widzę, ze nasza slicznotka i uśmięchnięta :lol: ... i za naukę się wzięła :crazyeye: brawo Tinuś,teraz to już na bank domek sie znajdzie....:loveu: Quote
bigos Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ola-dziewczyna od supergoga (podobno przeszła pomyślnie ankiete oprzedadopcyjną) zachwyciła się Tinką. Zaproponowałam spotkanie. Czekamy... i trzymamy kciuki Quote
asiak Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Tahoma]Supergoga[/FONT], [FONT=Tahoma]Bigos[/FONT] jesteście wspaniałe cioteczki :multi: oby wreszcie spełniły się marzenia Tinusi o tym jednym jedynym domku i człowieku do kochanaia...trzymam kciuki bardzo mocno :thumbs: tylko niech Tinka bez pozegnania nie wyjeżdża ;) Quote
Hakita Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Dziewczyny wszystkie kochane!!! :loveu: Nie ma mnie troszke, a tu takie zmiany i jakieś światełko na horyzoncie...:loveu: Trzymam mocno, najmocniej kciuki!!! Oby Tinulka nasza kochana znalazła swoje wymarzone miejsce na świecie i ukochanego człowieka...:loveu: Goniu, czy coś jest potrzebne??? :cool3: Pamiętasz, żeby od razu dać mi znać, jak tylko cuś będzie potrzebne. ;) Quote
bigos Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ola zdecydowała się na Tinka:multi::multi::multi::multi: Zakochała się w niej od pierwszego wejrzenia:p:p:p Teraz GoniaP spotka się z nią. Wyjdą na spacerek i przeprowadzi mały wywiad środowiskowy Cały czas kciuki wskazane:p Quote
bigos Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ależ się cieszę:cunao::cunao::cunao::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao: Quote
asiak Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jejku ale wiadomość :multi: :multi: :multi: jak Tinka pojedzie do nowego domku to dziewczyny stawiam piwko ;) a jak nie pojedzie tpo też można się na piwko spotkać...:lol: Quote
Hakita Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jejku, jejku!!! :multi: :multi: :multi: Dziewczyny jesteście kochane!!! :loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się bezgranicznie, ale jeszcze z dystansem i nadal trzymam mocno kciuki!!! Tak, ja jeszcze muszę się Bigosikowi odwdzięczyć za DT. ;) I jak najbardziej możemy pomyśleć o jakimś spotkanku. :cool3: Quote
Recommended Posts