GoniaP Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wreszcie dali mi wody... Umiem się uśmiechać i mam bardzo mądre oczy Bardzo polubiłam Bigosa, i szkoda, że nie mogę z nim zostać... Quote
dragoniasta Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 więc podbijamy!!!! Tinka w górę!! :diabloti: Quote
GoniaP Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 dragoniasta napisał(a):więc podbijamy!!!! Tinka w górę!! :diabloti: Magda, zmień tytuł wątku!!! Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 zdjęcia naszej Tinusi sa przepiękne :loveu: jak się teraz domek nie znajdzie to ja nie wiem :mad: Quote
GoniaP Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Tina to w ogóle fajny pies! I dawno nie głaskałam tak mięciutkiego futerka :loveu: Z Leną radzą sobie świetnie, więc nie ma się o co martwić... Ale szukajmy jej wszyscy domu już, żeby nie było takiej sytuacji jak z moim Cudaczkiem, że pod koniec dt było bardzo nerwowo... Quote
Hala Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Tinka...rozglądamy się za domem dla ciebie... :loveu: Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 domek szukany jest bez przerwy, ogłoszenia, plakaty :razz: , ja chodzę po tej mojej wsi i "nagabuje" ludzi na Tinusię ;) i jak na razie niestety bez odzewu :shake: , ale nie poddamy się bez walki ;) Tinusia znajdzie domek, musi...:loveu: Quote
dragoniasta Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 GoniaP no właśnie, tytuł wątku chciałam zmieniać już wczoraj, ale postanowilam poczekać na Wasze propozycje ;) Hakita jest w tym dobra :eviltong: Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 dragoniasta napisał(a):może być? :razz: moim skromnym zdaniem moze byc, jak najbardziej :oops: Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 net mi dzisiaj szwankuje :angryy: raz działa raz nie :angryy: Tinusiu hoopamy na pierwszą :multi: może cioteczki pomogą hopać...:loveu: Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ależ się ta nasza Tinusia urządziła:multi: pięknie-spanko na kanapce, okienko przez które może wyglądać :loveu: tylko te oczęta takie smutne :-( Tinusia główka do góry, bedzie dobrze...;) cioteczki o Ciebie zadbają...:loveu: Quote
dragoniasta Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 proszę Państwa, przez najbliższe kilka dni będę odcięta od świata netowego, więc w razie czego proszę o kontakt wyłącznie telefoniczny ;) Quote
bigos Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No pięknie:cool1: U mnie był zakaz a tu proszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szybciutko na górę szukac domku Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 witaj Kochana Tinusiu :loveu: ale dobrze na tej kanapce...;) teraz kochana ładnie się uśmiechaj, ażeby domeczek szybciutko się znalazł....:lol: Quote
supergoga Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Gdzie teraz jest sunia? Wyślę wieczorem namiarna osobę z Poznania która szuka takiej średniej lub ciut większej suni, w typie onka, ale niekoniecznie, do mieszkania oczywiście i do kochania. Teraz nie mam namiaru, dopiero wieczorem, jak wrócę ze schroniska. Quote
GoniaP Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 supergoga napisał(a):Gdzie teraz jest sunia? Wyślę wieczorem namiarna osobę z Poznania która szuka takiej średniej lub ciut większej suni, w typie onka, ale niekoniecznie, do mieszkania oczywiście i do kochania. Teraz nie mam namiaru, dopiero wieczorem, jak wrócę ze schroniska. Sunia jest na Grunwaldzie, w Poznaniu... Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witaj Tinusiu Kochana...:loveu: :loveu: :loveu: Długo mnie nie było, ale cały czas o Tobie myślałam...i mam nadzieję, że znajdziemy już wkrótce ten wymarzony, jedyny, ukochany domeczek dla Ciebie... Może właśnie Cioteczka Supergoga przyniesie Ci szczęście...:loveu: Przede wszystkim chciałam serdecznie podziękować Bigos, u której Tinka spędziła kilka dni, gdzie była kochana...:loveu: Wielkie podziękowania również dla GoniP za pomoc w znalezieniu, jak widać na zdjeciach wspaniałego DT...:loveu: Dziękuję za pomoc wszystkim, którzy do tej pory angażowali się i nadal angażują w pomoc dla tego przekochanego Pieska...:loveu: DOMKU KOCHANY ZNAJDŹ SIĘ PROSZĘ!!! Quote
Recommended Posts