Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina to w ogóle fajny pies! I dawno nie głaskałam tak mięciutkiego futerka :loveu:
Z Leną radzą sobie świetnie, więc nie ma się o co martwić... Ale szukajmy jej wszyscy domu już, żeby nie było takiej sytuacji jak z moim Cudaczkiem, że pod koniec dt było bardzo nerwowo...

Posted

domek szukany jest bez przerwy, ogłoszenia, plakaty :razz: , ja chodzę po tej mojej wsi i "nagabuje" ludzi na Tinusię ;) i jak na razie niestety bez odzewu :shake: , ale nie poddamy się bez walki ;)
Tinusia znajdzie domek, musi...:loveu:

Posted

ależ się ta nasza Tinusia urządziła:multi:
pięknie-spanko na kanapce, okienko przez które może wyglądać :loveu:
tylko te oczęta takie smutne :-(
Tinusia główka do góry, bedzie dobrze...;)
cioteczki o Ciebie zadbają...:loveu:

Posted

witaj Kochana Tinusiu :loveu:
ale dobrze na tej kanapce...;)
teraz kochana ładnie się uśmiechaj, ażeby domeczek szybciutko się znalazł....:lol:

Posted

Gdzie teraz jest sunia? Wyślę wieczorem namiarna osobę z Poznania która szuka takiej średniej lub ciut większej suni, w typie onka, ale niekoniecznie, do mieszkania oczywiście i do kochania. Teraz nie mam namiaru, dopiero wieczorem, jak wrócę ze schroniska.

Posted

supergoga napisał(a):
Gdzie teraz jest sunia? Wyślę wieczorem namiarna osobę z Poznania która szuka takiej średniej lub ciut większej suni, w typie onka, ale niekoniecznie, do mieszkania oczywiście i do kochania. Teraz nie mam namiaru, dopiero wieczorem, jak wrócę ze schroniska.
Sunia jest na Grunwaldzie, w Poznaniu...

Posted

Witaj Tinusiu Kochana...:loveu: :loveu: :loveu:
Długo mnie nie było, ale cały czas o Tobie myślałam...i mam nadzieję, że znajdziemy już wkrótce ten wymarzony, jedyny, ukochany domeczek dla Ciebie...
Może właśnie Cioteczka Supergoga przyniesie Ci szczęście...:loveu:

Przede wszystkim chciałam serdecznie podziękować Bigos, u której Tinka spędziła kilka dni, gdzie była kochana...:loveu:
Wielkie podziękowania również dla GoniP za pomoc w znalezieniu, jak widać na zdjeciach wspaniałego DT...:loveu:
Dziękuję za pomoc wszystkim, którzy do tej pory angażowali się i nadal angażują w pomoc dla tego przekochanego Pieska...:loveu:

DOMKU KOCHANY ZNAJDŹ SIĘ PROSZĘ!!!