Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bigos napisał(a):Czy są jakieś pieniążki na koncie suni? A może poprosić (jeśli zajdzie taka potrzeba) AFN? Czy ma załozoną skarpetkę? Bo z Pikusi pozostało 399zł i możnay to przeznaczyć na ew. hotel dla suni? Kochana, przede wszystkim wielkie, wielkie dzięki za wszystko!!! :loveu: :loveu: :loveu: Tinka nie ma skarpety, ja przyznam szczerze nie mam pojęcia, jak to się robi...:shake: Jak by się dało tak zrobić, to byłoby cudownie!!!! O jejku!!! Tylko potrzebowałabym pomocy, wskazówek, jak to zrobić. :oops: Tinka uzbierała na bazarku 47,00 zł, niewiele, ale zawsze coś...:roll: Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 W takim razie ja zakładam. Jest taki wątek o Kasi bez łapki. Proponuję 50zl dla mojej imienniczki a resztę dla Tinki:p ALE UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!! Warunkiem wyciągnięcia pieniędzy ze skarpety AFN jest faktura np. za leczenie czy hotel:roll: Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Poprosilam o założenie skarpety dla Tini i o przesunięcie pieniążków :p Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bigos napisał(a):W takim razie ja zakładam. Jest taki wątek o Kasi bez łapki. Proponuję 50zl dla mojej imienniczki a resztę dla Tinki:p ALE UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!! Warunkiem wyciągnięcia pieniędzy ze skarpety AFN jest faktura np. za leczenie czy hotel:roll: WIELKIE DZIĘKI!!!! WIELKIE, WIELKIE!!! :loveu: A czy wszyscy wyrażą zgodę na przesunięcie pieniążków Pikusi??? Tak, tak ja to wiem, że trzeba załatwić fakturę. Ale mam też pytanie, bo wspominałaś, że Gonia kiedyś płaciła za hotel w Swarzędzu 15 zł za dobe. Dobrze pamiętam??? :roll: Już się gubię w tym wszystkim...:oops: Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bigos napisał(a):Poprosilam o założenie skarpety dla Tini i o przesunięcie pieniążków :p CUD Kobieta!!! :Rose: :Rose: :calus: :calus: :buzi: :buzi: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ach, ja to się poprostu trochę martwię tym przenoszeniem Tinki...:shake: Co chwile inne miejsce. Wiem, że jak nie ma wyjścia, to nie ma, ale myślałam już, że jak ma trafić do hotelu, to chyba lepiej by było, gdyby to był ten sam. Zna już to miejsce, a w ogólnym rozrachunku nie miała tam chyba źle. Tylko ta kwota: 30,00 zł za dobę...:roll: Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 te pieniądze dla Pikusi były jakgdyby ode mnie. Pikusia ma juz dawno kochający domek, a pieniądze leżą... Zaraz zadzwonię do GoniaP i się dowiem o te pieniążki Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gonia zapyta czy możnaby było za 20zł:roll::roll::roll: Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bigos napisał(a):Gonia zapyta czy możnaby było za 20zł:roll::roll::roll: Ok, rozumiem, że to ten sam hotel??? Chyba tylko jeden jest w Swarzędzu. Byłoby super!!! Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tak to ten sam. Ona tam dziś jedzie do Tonia i zapyta czy bylaby mozliwość miejsca za 20zł Tylko wtedy trzebaby wiadomo sunię odwiedziac i wyprowadzać na spacerki:cool1: Ale trzymajmy kciuki, że do tego czasu znajdzie się domek:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ok, tylko teraz tak... 1. Oni nie wiedzą jaka jest sytuacja, ale zawsze można wersję zmienić...:cool1: 2. Magda chciała przyjeżdżać i wyprowadzać Tinke, ale oni nie byli z tego zadowoleni...:shake: Pomimo tego przyjeżdżała, ale wyraźnie byli tym zmęczeni... Tinulka do góry!!! Domek pilnie potrzebny!!! Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No wlasnie słyszalam, ze ten pan niezbyt fajny:shake::shake::shake: do góry... Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Najgorsza to dziwna córcia...:roll: bardzo dziwna...:roll: Przyjęłyśmy wersję, że oddajemy na jakiś czas Psa koleżanki, bo wyjeżdża i chcemy się nim opiekować, przychodząc do Tinki i brać ją na spacerki. A córcia była wręcz zszokowana, brać Psa na spacer, jak się go oddaje pod ich opiekę???!!! Dziwna sprawa!!! :roll: Tinulka do góry!!! Domku ukochany, no gdzie się skrywasz??? :cool3: Quote
bigos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Najlepiej żeby pies siedział czały czas zamknięt w kojcu:angryy::angryy::angryy: I jeszcze kasę za to biorą Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No właśnie...:cool1: Chociaż odniosłyśmy też wrażenie już z perspektywy czasu, że Tinka nie ma tam najgorzej, jest wypuszczana na trawkę z innymi Psiakami i może się wypiegać...ale któż to wie, jak jest naprawdę...:roll: Quote
Hakita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ja uciekam, więc podnoszę na koniec Tinusię do góry!!! :multi: Bigos, wymiziaj Ślicznotkę ode mnie please...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dragoniasta Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 No z tymi spacerkami to była masakra.. Zawsze przed przyjazdem musialam dzwonić, wtedy oni mi mówili, że mam być po 17 i psa oddać przed 18, bo tylko do tej godz jest czynny hotel :cool1: Ja przepraszam, ale co to jest półgodzinny spacer dla psa takiego jak Tina, która słynie ze swojej ruchliwości..? Tak więc mam nadzieję, że teraz by to inaczej wyglądało :mad: Nie mówię już o tym, że musiałabym się przyznać do kłamstwa wymyślonego naprędce z Hakitą :oops: :eviltong: Ale co tam, czego się dla Tinki nie robi ;) PS. Znajomemu cudotwórcy udało się uruchomić mojego kompa, ale nie wiadomo, czy to włączenie nie będzie ostatnim, więc w razie czego podbijajcie za mnie Tinkę.. :roll: Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 co prawda w Warszwie,ale jest zapotrzebowanie na podobną sunie.Oto wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5909997#post5909997 Quote
bigos Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Tinka coraz ładniej chodzi na smyczy Ładnie zjadla dziś śniadanie z dodatkiem serka homogenizowanego Pilnie potrzebny domek Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 podnosze sunke bo poki co moje poszukiwania na niczym spelzly...ale podnosze i mysle...chociaz tyle... a ten hotel za ta cene to ze zlota powinien byc... Quote
Hakita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Tinusiu kochana, do góry Psinko!!! Dlaczego jeszcze nikt Cię nie pokochał cały swoim sercem??? :placz: Quote
Hakita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bigos kochana, do kiedy Tinka może być u Ciebie??? Rozmawiałaś może z Gonią??? Coś wiadomo z tym hotelikiem??? Quote
GoniaP Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czekam na odpowiedź w sprawie dt. Dam znać, jak tylko się czegoś dowiem. Gdyby mój plan się urzeczywistnił, to wraz z Tinką trzeba będzie przekazać legowisko, smycz, obroże i jedzonko. Trzymajmy kciuki! Quote
Hakita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 GoniaP napisał(a):Czekam na odpowiedź w sprawie dt. Dam znać, jak tylko się czegoś dowiem. Gdyby mój plan się urzeczywistnił, to wraz z Tinką trzeba będzie przekazać legowisko, smycz, obroże i jedzonko. Trzymajmy kciuki! Ojej, Goniu dzięki wielkie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Trzymam mocno kciuki!!! Ja czekam na odpowiedź w sprawie domu stałego i za chwilke też wysyłam kolejnego maila do kolejnego potencjalnego domu stałego. W tym drugim przypadku jest problem taki, że Państwo mają psy i to aż 5, to wielcy miłośnicy zwierząt i problemem jest kwestia ustawienia pozycji między psami, bo jedna sunia jest bardzo zaborcza. Zobaczymy może zrobimy spotkanie zapoznawcze. Oby domek dla Tinki się znalazł!!! Quote
Recommended Posts