Hakita Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 To nie takie proste, bo nie każdemu dany termin będzie odpowiadał. Przyznam, że chcę zaprosić wszystkich na moją działeczkę do Kiekrza (to fajne miejsce na takie spotkanko), ale termin jeszcze muszę ustalić. Najbliższy weekend mam ślub w rodzinie, więc odpada. Być może przyszły...;) Quote
asiak Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Hakita']To nie takie proste, bo nie każdemu dany termin będzie odpowiadał. Przyznam, że chcę zaprosić wszystkich na moją działeczkę do Kiekrza (to fajne miejsce na takie spotkanko), ale termin jeszcze muszę ustalić. Najbliższy weekend mam ślub w rodzinie, więc odpada. Być może przyszły...;)[/quote] cioteczko kochana nie rób mi tego :placz: w przyszłym mnie nie ma :shake: jade dylać na weselu :Cool!: Quote
Hakita Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='asiakas']cioteczko kochana nie rób mi tego :placz: w przyszłym mnie nie ma :shake: jade dylać na weselu :Cool!:[/quote] No to jakoś to ustalimy. ;) Jak nie będziesz jechała w sobotę z samego rana, to można by w piątek. :cool3: Quote
asiak Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 halllo... jak się miewa Tinusia kochana? może Ethlin jakieś zdjątka by wstawiła???:razz: :loveu: Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Oj na zdjątka to ja też zacieram łapki...:diabloti: Quote
asiak Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Oleńko napisz co u Was? czy książeczka już jest u Ciebie? Quote
dragoniasta Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Pozwolę sobie odpowiedzieć za Olę - książeczka nie dotarła. Jesteśmy umówione na jutro razem z Anią D. Z tego co wiem od Oli to Tinka ma się bardzo dobrze :p Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 asiakas napisał(a):Oleńko napisz co u Was? czy książeczka już jest u Ciebie? I ja też się dopytuję...;) Quote
asiak Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dragoniasta napisał(a):Pozwolę sobie odpowiedzieć za Olę - książeczka nie dotarła. Jesteśmy umówione na jutro razem z Anią D. Z tego co wiem od Oli to Tinka ma się bardzo dobrze :p to super, że u Tinki wszystko si :loveu: dobrze Madziu ze ksiazeczka jutro dotrze bo Ola mogła by pomyśleć że nieodpowiedzialne jesteśmy...;) Quote
dragoniasta Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Ze spokojem ;) Mam kontakt z Olą i Anią D., staram się to zgrać tak, aby wszyscy byli zadowoleni. Ola wolała zobaczyć się jutro, niż dzisiaj pod wieczór, bo kiepsko się czuła. Quote
asiak Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 to fajnie że sie dogadałyscie... wymiziaj jutro Tinulkę ode mnie, proszę... Quote
dragoniasta Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 jasna sprawa :cool3: Stęskniłam się za nią ;) Quote
Hakita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 I ode mnie wymiziaj i wycałuj proszę Tinusie...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dragoniasta Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 byłam dziś u Tinki.. Sprawa z książeczką nie jest taka prosta, bo Gonia jest nieosiągalna z tego co widzę (i z tego co mówiła Bigos), więc nie ma i kontaktu z Leną, a że jest ode mnie do niej daleko to nie będę jechała w ciemno. Bylam więc w klinice, żeby wydali mi zaświadczenie o zaszczepieniu psa. Jest ono do odbioru w pon po południu. A Tinka wygląda na naprawdę szczęśliwego psa, jest spokojna, wesoła, widać, że wreszcie wie, gdzie jej dom :) Cieszę się, że jej tułaczka właśnie w ten sposób się zakończyła :) Quote
bigos Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Powyższą wypowiedź potwierdzam, gdyż chwilę wcześniej i ja odwiedziłam Tinkę i jej nową panią:p:p:p Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No to się cieszę, że Tinusia szczęśliwa i Oleńka też...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Madzia, ale w tej sytuacji, co z tym zaświadczeniem??? Ty je odbierzesz, czy ja mam to zrobić??? No i co z tą książęczką, bo trzeba będzie tak czy inaczej ją w niedalekim czasie odebrać. W związku z czym, pytanie czy Ty się tym zajmiesz, czy ja ma to zrobić??? Daj znać, co i jak. W ciągu najbliższych dni niestety nie będę mogła za bardzo, bo jestem kontuzjowana i podpieram się kulami...:roll: Dlatego dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
ellfica Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hakita Ola sama sobie odbierze zaświadczenie :p Tzn. pewnie już to zrobiła. Co do książeczki jakoś się zgadamy ;) dragoniasta Quote
Hakita Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ok, a powiedz mi, udało Wam się kupić jakiś kaganiec??? Quote
ellfica Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Na prośbę Oli kupiłam szczotkę, a na kaganiec zostawiłam pieniądze, żeby Ola sobie sama wybrała :p dragoniasta Quote
asiak Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 bardzo sie cieszę,że u Olci i Tinki jest wszystko ok... Quote
Ethlin Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witam. Po to zaświadczenie pójde jutro bo dzisiaj nie zdąrzyła. Sońka ma się dobrze i ha ha dostała cieczkę. Śliczne plamki mi zostawia na kanapie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . W nocy natomiast tak po dwunastej idzie jeśc te suche bąble co jej rano nasypie. Zastanawiam się czy jej pozwala czy nie? Oczywiście tę zmiksowana papkę bleee też zjada Quote
Hakita Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hej Oleńko!!! :loveu: No to trzeba będzie wkrótce pomyśleć o sterylce. ;) A teraz musisz jej pilnować. ;) A jak ogólnie z jej jedzeniem??? Poprawiło się troszke??? Jak się mocno nie najada w nocy, to osobiście bym jej pozwalała troszku podjeść. :p Bo ona taka chudzinka...:-( Tymczasem uściski dla Ciebie i Soniulki...:loveu: P.S. Sobota mam nadzieję aktualna??? :cool3: Quote
dragoniasta Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ja bym pozwalała. Może się po prostu laska wstydzi jeść przy publice :eviltong: Quote
Recommended Posts