Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie takie proste, bo nie każdemu dany termin będzie odpowiadał.
Przyznam, że chcę zaprosić wszystkich na moją działeczkę do Kiekrza (to fajne miejsce na takie spotkanko), ale termin jeszcze muszę ustalić. Najbliższy weekend mam ślub w rodzinie, więc odpada. Być może przyszły...;)

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hakita']To nie takie proste, bo nie każdemu dany termin będzie odpowiadał.
Przyznam, że chcę zaprosić wszystkich na moją działeczkę do Kiekrza (to fajne miejsce na takie spotkanko), ale termin jeszcze muszę ustalić. Najbliższy weekend mam ślub w rodzinie, więc odpada. Być może przyszły...;)[/quote]

cioteczko kochana nie rób mi tego :placz:
w przyszłym mnie nie ma :shake:
jade dylać na weselu :Cool!:

Posted

[quote name='asiakas']cioteczko kochana nie rób mi tego :placz:
w przyszłym mnie nie ma :shake:
jade dylać na weselu :Cool!:[/quote]

No to jakoś to ustalimy. ;) Jak nie będziesz jechała w sobotę z samego rana, to można by w piątek. :cool3:

Posted

dragoniasta napisał(a):
Pozwolę sobie odpowiedzieć za Olę - książeczka nie dotarła. Jesteśmy umówione na jutro razem z Anią D.
Z tego co wiem od Oli to Tinka ma się bardzo dobrze :p

to super, że u Tinki wszystko si :loveu:
dobrze Madziu ze ksiazeczka jutro dotrze bo Ola mogła by pomyśleć że nieodpowiedzialne jesteśmy...;)

Posted

Ze spokojem ;) Mam kontakt z Olą i Anią D., staram się to zgrać tak, aby wszyscy byli zadowoleni. Ola wolała zobaczyć się jutro, niż dzisiaj pod wieczór, bo kiepsko się czuła.

Posted

byłam dziś u Tinki.. Sprawa z książeczką nie jest taka prosta, bo Gonia jest nieosiągalna z tego co widzę (i z tego co mówiła Bigos), więc nie ma i kontaktu z Leną, a że jest ode mnie do niej daleko to nie będę jechała w ciemno. Bylam więc w klinice, żeby wydali mi zaświadczenie o zaszczepieniu psa. Jest ono do odbioru w pon po południu.
A Tinka wygląda na naprawdę szczęśliwego psa, jest spokojna, wesoła, widać, że wreszcie wie, gdzie jej dom :) Cieszę się, że jej tułaczka właśnie w ten sposób się zakończyła :)

Posted

Madzia, ale w tej sytuacji, co z tym zaświadczeniem??? Ty je odbierzesz, czy ja mam to zrobić???
No i co z tą książęczką, bo trzeba będzie tak czy inaczej ją w niedalekim czasie odebrać.
W związku z czym, pytanie czy Ty się tym zajmiesz, czy ja ma to zrobić??? Daj znać, co i jak.
W ciągu najbliższych dni niestety nie będę mogła za bardzo, bo jestem kontuzjowana i podpieram się kulami...:roll:
Dlatego dopiero w przyszłym tygodniu.

Posted

Witam. Po to zaświadczenie pójde jutro bo dzisiaj nie zdąrzyła. Sońka ma się dobrze i ha ha dostała cieczkę. Śliczne plamki mi zostawia na kanapie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . W nocy natomiast tak po dwunastej idzie jeśc te suche bąble co jej rano nasypie. Zastanawiam się czy jej pozwala czy nie? Oczywiście tę zmiksowana papkę bleee też zjada

Posted

Hej Oleńko!!! :loveu:
No to trzeba będzie wkrótce pomyśleć o sterylce. ;) A teraz musisz jej pilnować. ;)
A jak ogólnie z jej jedzeniem??? Poprawiło się troszke???
Jak się mocno nie najada w nocy, to osobiście bym jej pozwalała troszku podjeść. :p Bo ona taka chudzinka...:-(
Tymczasem uściski dla Ciebie i Soniulki...:loveu:

P.S. Sobota mam nadzieję aktualna??? :cool3: