Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda, Ania, GoniaP, Lena, supergoga - bardzo dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu:

Pifka się oczywiście napijemy a dla Leny wielki bukiet kwiatów:Rose:

Olu zapisuję Twój numer telefonu, będziemy w kontakcie. :p:p:p

Posted

A Tinka zostanie Tinką czy będzie przechrzczona, Olu?:cool3::cool3::cool3:

Bo my tutaj na "moim tymczasie" troszkę ją przechrzciłyśmy ze współlokatorka na (Panna) Migotka:razz::razz::razz:

Posted

supergoga napisał(a):
A ja, czy moge sie przyłączyc, czy nie :placz: . Mam w tym choc taki maciupeńki udzialik, choc Tinki na oczy nie widziałam.
To będe mogła na to pifffko tez sie dołączyć?

jasne ze tak...:loveu:
jak najbardziej...

Posted

[FONT=Tahoma]OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH MOCNO ZAANGAZOWANYCH CIOTECZEK, KTÓRE POŚWIĘCIŁY SWÓJ CZAS, SWOJE WIELKIE SERDUSZKA, KTÓRE DAŁY TINUSI TO CZEGO TAK BARDZO JEJ BRAKOWAŁO.[/FONT]
[FONT=Tahoma]DZIEKI NAM TINUSIA JUŻ SIĘ NIE BĘDZIE BŁĄKAŁA PO ULICACH JAKO OPUSZCZONY PSIAK NIKOMU NIEPOTRZEBNY, DZIĘKI NAM NIE TRAFIŁA DO SCHRONISKA I DZIEKI NAM WSZYSTKIM BEDZIE MIAŁA (JUZ MA) WOJEGO UKOCHANEGO CZŁOWIEKA.[/FONT]
:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose::Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

P.S.
nie potrafię pisać ładnych podziekowań, ale chyba wiecie o co mi chodzi ;)

Posted

Kochane Cioteczki, jak wiecie ja bez netu po południami, stąd tylko na łączach telefonicznych i byłam w kontakcie z Dziewczynami i na bieżąco miałam informacje. ;)

Przede wszystkim:
Witaj Olu, nowa kochana właścicielko (już za chwilkę właścicielko ;)) cudownej Tinki :loveu: (a może wkrótce już nie Tinki, bo otrzyma inne egzotyczne imie :cool3:). Bardzo się cieszę, że Tinka trafi do Ciebie i wierzę, że obie dacie sobie wiele ciepła i miłości...:loveu:
No i mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy. ;)

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim Dziewczynom: :loveu: :loveu: :loveu:
Dragoniasta - nie pozwoliła Tince znaleźć się w schronisku...dała jej nadzieję...
Asiakas - dzielnie walczyła o znalezienie dla Psinki domku i pomagała na każdym kroku, kiedy pomoc była niezbędna.
Bigos - dała Tince kilka ważnych dla niej i dla nas dni, otoczonych ciepłem, dobrym słowem i miłością...
GoniaP - pomogła nam znaleźć dla Psiny wspaniały DT, kiedy miałyśmy już wszystkie ostrze na gardle...
Supergoga - to dzięki niej Tinka znalazła swoje szczęście, swoje miejsce na ziemi, do którego lada dzień trafi... (bez Ciebie Kochana pifffka wogóle nie będzie!!! :diabloti: a i będzie okazja nareszcie do przekazania Ci wygranej z bazarku...:roll:)
Dogomaniacy - wszyscy, którzy udzielali się na tym wątku i pomagali go podnosić, to bardzo ważne, kiedy sytuacja staje się trudna. Wasze wsparcie daje nadzieje. ;)

Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziękuję, dziękujemy!!!

Jeżeli chodzi o podziękowanie zarówno dla Leny, jak i Bigosa, zajmę się tym. ;)

Goniu, chcę być przy adopcji Tinki, więc czekam na jakieś wiadomości.
Nie wiem, kiedy Wam będzie pasowało, ja mogę jutro po 18.00 lub w piątek niezależnie od godziny. ;)
P.S. Co z pomysłem sterylki, o którym wczoraj rozmawiałyśmy??? :cool3:

Posted

Hakita napisał(a):

Goniu, chcę być przy adopcji Tinki, więc czekam na jakieś wiadomości.
Nie wiem, kiedy Wam będzie pasowało, ja mogę jutro po 18.00 lub w piątek niezależnie od godziny. ;)
P.S. Co z pomysłem sterylki, o którym wczoraj rozmawiałyśmy??? :cool3:

Aniu, umówiłam się z Asią i Leną na jutro, na 18.
Co do sterylki, to rozmawiałam z Olą i woli, by Tinka z nią pomieszkała z tydzień, dwa, przyzwyczaiła się, wyciszyła i zrozumiała, że ma swojego człowieka. Potem umówimy się na sterylkę.

Posted

GoniaP napisał(a):
Aniu, umówiłam się z Asią i Leną na jutro, na 18.
Co do sterylki, to rozmawiałam z Olą i woli, by Tinka z nią pomieszkała z tydzień, dwa, przyzwyczaiła się, wyciszyła i zrozumiała, że ma swojego człowieka. Potem umówimy się na sterylkę.

Ok, no to jutro się widzimy. ;)

W tej sytuacji rozumiem, że Tinka już na dobre jedzie do Oli??? :cool3:
I po sterylce też będzie u niej??? :cool3: Bo przenosić ją znów...:roll: :shake:

Posted

Hakita napisał(a):
Ok, no to jutro się widzimy. ;)

W tej sytuacji rozumiem, że Tinka już na dobre jedzie do Oli??? :cool3:
I po sterylce też będzie u niej??? :cool3: Bo przenosić ją znów...:roll: :shake:
Oczywiście, że na dobre :) Z resztą Ola napisała wyżej...

Posted

Ależ gafa...:oops:

Wielkie podziękowania dla Leny, która od kilku dni opiekuje się Tinką najlepiej, jak może. Gotuje jej jedzonko, daje dużo ciepła i miłości... Nawet pozwala spać na łóżeczku. ;) Bardzo dziękujemy!!! :loveu:

Posted

Ethlin napisał(a):
Witam. Tina raczej zostanie Tiną chyba że podoba wam sie imie Szarka? A Tnce co się podoba?;)

Kochana, decyzja należy do Ciebie. ;) Psinka będzie miała takie imię, jakie uznasz za najładniejsze dla niej. :loveu:

Posted

Tinka jest już u mnie:multi: Na razie ok. Wszędzie za mna chodzi i kładzie się koło mnie. Poznała tez moją mamę bo przyszła mnie odwiedzic. Ciepło ja przywitała, potem poszłyśmy razem na spacer. Windy nadal się boi i kładzie się w niej. teraz obok mnie na środku pokoju.
Ach zapomniała bym jak poszłam do łazienki sama to szczekała i dopiero jak wyszłam uspokoiła się mimo że była mama. Na razie to tyle jutro napisze jak było w nocy.
Tinka uwielbia chleb z pasztetem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i jest śliczna:multi: :multi: :multi:

Posted

Ethlin napisał(a):
Tinka jest już u mnie:multi: Na razie ok. Wszędzie za mna chodzi i kładzie się koło mnie. Poznała tez moją mamę bo przyszła mnie odwiedzic. Ciepło ja przywitała, potem poszłyśmy razem na spacer. Windy nadal się boi i kładzie się w niej. teraz obok mnie na środku pokoju.
Ach zapomniała bym jak poszłam do łazienki sama to szczekała i dopiero jak wyszłam uspokoiła się mimo że była mama. Na razie to tyle jutro napisze jak było w nocy.
Tinka uwielbia chleb z pasztetem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i jest śliczna:multi: :multi: :multi:

to fantastyczne wiadomości...:multi:
a co do chlebka z pasztetem-dobrze że mały niejadek wogóle coś zjadł :diabloti:
wielu szczesliwych, wspólnie spędzonych lat Wam kochane zycze :loveu: