Ethlin Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witam yu Ola. oj nie modę się już psineczki doczekac. Ona jest po prostu cudna Quote
GoniaP Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ethlin napisał(a):Witam yu Ola. oj nie modę się już psineczki doczekac. Ona jest po prostu cudna Cześć Olu!!! Witamy w gronie dogomaniaków!!!:lol: Quote
supergoga Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj Olu - mamy nadzieje, że razem z Tinka stworzycie super duo. Quote
Ethlin Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 supergoga napisał(a):Witaj Olu - mamy nadzieje, że razem z Tinka stworzycie super duo. też mam taką nadzieje Quote
GoniaP Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ethlin napisał(a):też mam taką nadzieje Ja w to głęboko wierzę. Inaczej nie zapadłaby decyzja powierzenia Ci Tinki ;) Quote
bigos Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Magda, Ania, GoniaP, Lena, supergoga - bardzo dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu: Pifka się oczywiście napijemy a dla Leny wielki bukiet kwiatów:Rose: Olu zapisuję Twój numer telefonu, będziemy w kontakcie. :p:p:p Quote
bigos Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A Tinka zostanie Tinką czy będzie przechrzczona, Olu?:cool3::cool3::cool3: Bo my tutaj na "moim tymczasie" troszkę ją przechrzciłyśmy ze współlokatorka na (Panna) Migotka:razz::razz::razz: Quote
asiak Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 supergoga napisał(a):A ja, czy moge sie przyłączyc, czy nie :placz: . Mam w tym choc taki maciupeńki udzialik, choc Tinki na oczy nie widziałam. To będe mogła na to pifffko tez sie dołączyć? jasne ze tak...:loveu: jak najbardziej... Quote
asiak Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Tahoma]OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH MOCNO ZAANGAZOWANYCH CIOTECZEK, KTÓRE POŚWIĘCIŁY SWÓJ CZAS, SWOJE WIELKIE SERDUSZKA, KTÓRE DAŁY TINUSI TO CZEGO TAK BARDZO JEJ BRAKOWAŁO.[/FONT] [FONT=Tahoma]DZIEKI NAM TINUSIA JUŻ SIĘ NIE BĘDZIE BŁĄKAŁA PO ULICACH JAKO OPUSZCZONY PSIAK NIKOMU NIEPOTRZEBNY, DZIĘKI NAM NIE TRAFIŁA DO SCHRONISKA I DZIEKI NAM WSZYSTKIM BEDZIE MIAŁA (JUZ MA) WOJEGO UKOCHANEGO CZŁOWIEKA.[/FONT] :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose::Rose: :Rose: :Rose: :Rose: P.S. nie potrafię pisać ładnych podziekowań, ale chyba wiecie o co mi chodzi ;) Quote
Hakita Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kochane Cioteczki, jak wiecie ja bez netu po południami, stąd tylko na łączach telefonicznych i byłam w kontakcie z Dziewczynami i na bieżąco miałam informacje. ;) Przede wszystkim: Witaj Olu, nowa kochana właścicielko (już za chwilkę właścicielko ;)) cudownej Tinki :loveu: (a może wkrótce już nie Tinki, bo otrzyma inne egzotyczne imie :cool3:). Bardzo się cieszę, że Tinka trafi do Ciebie i wierzę, że obie dacie sobie wiele ciepła i miłości...:loveu: No i mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy. ;) Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim Dziewczynom: :loveu: :loveu: :loveu: Dragoniasta - nie pozwoliła Tince znaleźć się w schronisku...dała jej nadzieję... Asiakas - dzielnie walczyła o znalezienie dla Psinki domku i pomagała na każdym kroku, kiedy pomoc była niezbędna. Bigos - dała Tince kilka ważnych dla niej i dla nas dni, otoczonych ciepłem, dobrym słowem i miłością... GoniaP - pomogła nam znaleźć dla Psiny wspaniały DT, kiedy miałyśmy już wszystkie ostrze na gardle... Supergoga - to dzięki niej Tinka znalazła swoje szczęście, swoje miejsce na ziemi, do którego lada dzień trafi... (bez Ciebie Kochana pifffka wogóle nie będzie!!! :diabloti: a i będzie okazja nareszcie do przekazania Ci wygranej z bazarku...:roll:) Dogomaniacy - wszyscy, którzy udzielali się na tym wątku i pomagali go podnosić, to bardzo ważne, kiedy sytuacja staje się trudna. Wasze wsparcie daje nadzieje. ;) Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziękuję, dziękujemy!!! Jeżeli chodzi o podziękowanie zarówno dla Leny, jak i Bigosa, zajmę się tym. ;) Goniu, chcę być przy adopcji Tinki, więc czekam na jakieś wiadomości. Nie wiem, kiedy Wam będzie pasowało, ja mogę jutro po 18.00 lub w piątek niezależnie od godziny. ;) P.S. Co z pomysłem sterylki, o którym wczoraj rozmawiałyśmy??? :cool3: Quote
GoniaP Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hakita napisał(a): Goniu, chcę być przy adopcji Tinki, więc czekam na jakieś wiadomości. Nie wiem, kiedy Wam będzie pasowało, ja mogę jutro po 18.00 lub w piątek niezależnie od godziny. ;) P.S. Co z pomysłem sterylki, o którym wczoraj rozmawiałyśmy??? :cool3: Aniu, umówiłam się z Asią i Leną na jutro, na 18. Co do sterylki, to rozmawiałam z Olą i woli, by Tinka z nią pomieszkała z tydzień, dwa, przyzwyczaiła się, wyciszyła i zrozumiała, że ma swojego człowieka. Potem umówimy się na sterylkę. Quote
bigos Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 nie mogę być jutro o godz, 18-stej:placz: Goniu-powiedz Oli, że mam jej tel. i bedę się z nia kontaktować Quote
Hakita Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 GoniaP napisał(a):Aniu, umówiłam się z Asią i Leną na jutro, na 18. Co do sterylki, to rozmawiałam z Olą i woli, by Tinka z nią pomieszkała z tydzień, dwa, przyzwyczaiła się, wyciszyła i zrozumiała, że ma swojego człowieka. Potem umówimy się na sterylkę. Ok, no to jutro się widzimy. ;) W tej sytuacji rozumiem, że Tinka już na dobre jedzie do Oli??? :cool3: I po sterylce też będzie u niej??? :cool3: Bo przenosić ją znów...:roll: :shake: Quote
GoniaP Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hakita napisał(a):Ok, no to jutro się widzimy. ;) W tej sytuacji rozumiem, że Tinka już na dobre jedzie do Oli??? :cool3: I po sterylce też będzie u niej??? :cool3: Bo przenosić ją znów...:roll: :shake: Oczywiście, że na dobre :) Z resztą Ola napisała wyżej... Quote
Hakita Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ależ gafa...:oops: Wielkie podziękowania dla Leny, która od kilku dni opiekuje się Tinką najlepiej, jak może. Gotuje jej jedzonko, daje dużo ciepła i miłości... Nawet pozwala spać na łóżeczku. ;) Bardzo dziękujemy!!! :loveu: Quote
Hakita Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Tinulko jutro Twój wielki dzień!!! :loveu: :multi: Quote
kaLOlina Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 jejku....super:) Tinulka kochana znalazlas swoje miejsce na ziemi:) Quote
Ethlin Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witam. Tina raczej zostanie Tiną chyba że podoba wam sie imie Szarka? A Tnce co się podoba?;) Quote
asiak Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 witaj Olu... myślę że decyzja należy do Ciebie ;-) przecież Tinka to już Twój piesek... Quote
Hakita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ethlin napisał(a):Witam. Tina raczej zostanie Tiną chyba że podoba wam sie imie Szarka? A Tnce co się podoba?;) Kochana, decyzja należy do Ciebie. ;) Psinka będzie miała takie imię, jakie uznasz za najładniejsze dla niej. :loveu: Quote
GoniaP Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tinka w nowym domu u Oli :multi::multi::multi: Czekamy na wieści!!! Quote
Ethlin Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tinka jest już u mnie:multi: Na razie ok. Wszędzie za mna chodzi i kładzie się koło mnie. Poznała tez moją mamę bo przyszła mnie odwiedzic. Ciepło ja przywitała, potem poszłyśmy razem na spacer. Windy nadal się boi i kładzie się w niej. teraz obok mnie na środku pokoju. Ach zapomniała bym jak poszłam do łazienki sama to szczekała i dopiero jak wyszłam uspokoiła się mimo że była mama. Na razie to tyle jutro napisze jak było w nocy. Tinka uwielbia chleb z pasztetem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i jest śliczna:multi: :multi: :multi: Quote
GoniaP Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ethlin napisał(a): Tinka uwielbia chleb z pasztetem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No ładnie :mad::mad::mad: Quote
asiak Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ethlin napisał(a):Tinka jest już u mnie:multi: Na razie ok. Wszędzie za mna chodzi i kładzie się koło mnie. Poznała tez moją mamę bo przyszła mnie odwiedzic. Ciepło ja przywitała, potem poszłyśmy razem na spacer. Windy nadal się boi i kładzie się w niej. teraz obok mnie na środku pokoju. Ach zapomniała bym jak poszłam do łazienki sama to szczekała i dopiero jak wyszłam uspokoiła się mimo że była mama. Na razie to tyle jutro napisze jak było w nocy. Tinka uwielbia chleb z pasztetem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i jest śliczna:multi: :multi: :multi: to fantastyczne wiadomości...:multi: a co do chlebka z pasztetem-dobrze że mały niejadek wogóle coś zjadł :diabloti: wielu szczesliwych, wspólnie spędzonych lat Wam kochane zycze :loveu: Quote
bigos Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ja również:loveu::loveu::loveu: Do zobaczenia na spacerkach i czekamy na fotki z nowego domku:p:p:p Quote
Recommended Posts