Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A ja cały czas czekam jak na szpilkach...:cool3: Tinusiu wierzę, że będziesz miała najlepszy z najlepszych domeczek...:loveu: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dlaczego nikt tu nie zagląda...:placz: nie wspiera Tinusi...:placz: A ja czekam i czekam i czekam w samotności...:placz: Quote
kaLOlina Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ja zagladam...i tak mi zle ze niewiele moge zrobic:( Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 kaLOlina napisał(a):ja zagladam...i tak mi zle ze niewiele moge zrobic:( Ale chociaż Ty Kochana zaglądasz...:loveu: Bo ja tu taka samotna i bez wieści co do nowego domku...:placz: Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 kochana jak to samiuteńka...??? a mnie tu nie ma? otóż jestem tyle że latam po wszystkich watkach gdzie się da hihihi wreszcie w domu net to się wyżywam....hihihi Quote
supergoga Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Taki kanał finansowy się teraz zrobił. Może by ktoś mógł jakis bazarek wystawić na sunię - ja ostatnio nie ma trafionych bazarków. Ale zaglądam - sunia jest sliczna. A może ktoś by tymczas jej dał niepłatny. Szkoda psinki. A ciotka zagląda, nawet jak nie pisze, bo w biegu. Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 asiakas napisał(a):kochana jak to samiuteńka...??? a mnie tu nie ma? otóż jestem tyle że latam po wszystkich watkach gdzie się da hihihi wreszcie w domu net to się wyżywam....hihihi A kopne Cie w tyłek i to porządnie Ciotka...:mad: bo zapominasz o Najważniejszej!!! :angryy: Dlatego do roboty, bo nikt tu nie zagląda, nawet Matka Dragoniasta i nie podoba mi się to Ciotki...:mad: i nie żartuje...:shake: :cool1: TINA to priorytet!!! :razz: Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hakita napisał(a):A kopne Cie w tyłek i to porządnie Ciotka...:mad: bo zapominasz o Najważniejszej!!! :angryy: Dlatego do roboty, bo nikt tu nie zagląda, nawet Matka Dragoniasta i nie podoba mi się to Ciotki...:mad: i nie żartuje...:shake: :cool1: TINA to priorytet!!! :razz: kochana myślę ze akurat dużo robię i juz zrobiłam dla Tineczki tak samo jak reszta również.... i kto jak kto ale ja o Tinusi nie zapominam...:angryy: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 supergoga napisał(a):Taki kanał finansowy się teraz zrobił. Może by ktoś mógł jakis bazarek wystawić na sunię - ja ostatnio nie ma trafionych bazarków. Ale zaglądam - sunia jest sliczna. A może ktoś by tymczas jej dał niepłatny. Szkoda psinki. A ciotka zagląda, nawet jak nie pisze, bo w biegu. Bazarek wystawiony, ale też cuś nie trafiony...:placz: Dzięki Kochana...:loveu: Czekam na wieści z potencjalnego domku i zaraz zwariuję, bo cisza niemiłosierna, a juz 2 sesemesy wysłałam i cisza...:-( Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 asiakas napisał(a):kochana myślę ze akurat dużo robię i juz zrobiłam dla Tineczki tak samo jak reszta również.... i kto jak kto ale ja o Tinusi nie zapominam...:angryy: Robisz Kochana wiele, bardzo wiele...;) :loveu: ale nikt tu nie zagląda...:placz: nawet Wy...:placz: rzadko...:placz: A Tinka NAS potrzebuje!!! Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 jeszcze tylko wieczorny :painting: z Tinusią i już mnie nie ma... dobrej nocki cioteczki, słodkich i spokojnych snów :loveu: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Niestety...:placz: :placz: :placz: Nic nie wyszło...:placz: :placz: :placz: Miałam nadzieję na 2 cudowne adopcje, ale niestety nie...:placz: TINKA błaga o domek...:modla: :modla: :modla: Quote
dragoniasta Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Hakita.. Matka Dragoniasta zagląda, ale nic nie pisze, bo nie chce robić złudnych nadzieji.. Światełko w tunelu, które wczoraj pojawiło się dla Tinki już dzisiaj niespodziewanie zgasło.. A wszystko zapowiadało się tak wspaniale.. Cóż, trzeba iść dalej. Obecnie potrzebujemy wsparcia finansowego na opłacenie hotelu. Ogólnie spędzilam z Tiną prawie cały dzień i jestem tym psem zauroczona. Zero agresji, można jej nawet grzebać w misce jak je. Jest bardzo niewybiegana, potrzebuje ruchu. Jeżeli zabiorę ją tam gdzie planuję na DT to wreszcie się do woli wybiega.. Kotów jest ciekawa, jak uciekają to goni, ale jak ma z nimi bezpośredni kontakt, to tylko je obwą****e, a po kilku sekundach traci zainteresowanie. Lubi leżeć na łóżku, taki kanapowiec z niej ;) Nie lubi suchej karmy i chyba ogólnie należy do niejadków, bo kiełbaskę owszem zje, ale bez emocji. Pewnie stąd ta figura modelki. Dlaczego nikt się nią nie interesuje..? Tina od ponad 2 tygodni nie ma domu. Błagam o pomoc!! :cry: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a kciuki tak mocno trzymałam...:placz: :placz: :placz: Tinka znajdzie wspaniały domek na pewno... wydaję mi się że tak jak u Mozarta, chwilka zawirowań i domek sam się odezwie :loveu: a teraz to ja z Tinusią na pierwsza stronkę :Dog_run: Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przyznam, że czuję się tak, jakby ktoś podciął mi skrzydła...:placz: Taką miałam nadzieję...:placz: Martwię się, martwię...:-( TINUSIU kochana znajdziemy Ci domek, znajdziemy!!! Kochaniutkie, a Wy się nie złoście. Ja tylko chcę, żebyście częściej cuś pisały i tym samym wątek podnosiły. :cool3: Ach, jakoś mi tak smutno...:-( Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='ewatonieja']czy zauwazacie podobieństwo? fakt podobna psinka do naszej Tinusi.... Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 mozna by przypuszczać że to jej córeczka bądź synus.... Quote
ewatonieja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 to jest srebrny z łódzkiego schroniska,ma 5 lat,a może to jednak jakas rasa?:cool3: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ewatonieja napisał(a):to jest srebrny z łódzkiego schroniska,ma 5 lat,a może to jednak jakas rasa?:cool3: teń psiaczek ma 5 lat??? wygląda jak psie dziecko, dlatego napisałam ze jak synuś lub córeczka...:oops: a nasza Tinusia młodsza od niego... Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ewatonieja napisał(a):ale to raczej nie jest jej tato ;) a moze???;) kto to wie? kto wie? :razz: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a Tinusia dzisiejsza nockę spędzi u mnie w domku... ciekawa jestem jaka bedzie reakcja Norki i Goofego??? a jutro pojedziemy na Wystawę psów nie rasowych, może tam ktoś Tinusię pokocha i da jej domek...??? Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a jednak Tinusia nie bedzie u mnie dzisiaj gościć :-( zostaje na noc u Dragoniastej, która się nią opiekuje :-) tak czy siak na wystawe jedziemy... Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 cioteczki proszę utrzymujmy chociaż Tineczkę na pierwszej stronce... a nóż widelec domek się znajdzie... bo jak bedzie gdzieś daleko to ni hu,hu...:shake: Quote
Recommended Posts