Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Echhh...:shake: Nie podoba mi się to...:shake: Oborniki są ponoć do 13, więc pewnie byśmy były w Swarzędzu ok. 14, może trochę później. Nie wiem, jak długo wszyscy będą mogli być. :shake: Ja w każdym bądź razie muszę być najpóźniej po 18 na Piątkowie. :roll: Quote
asiak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 jasne że tak....mówiłam Tobie kochana wczoraj że tak koło tej godzinki bede.... Quote
kaLOlina Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 kurcze takie spotkanie na szczycie...juz od dawna obiecuje Hali ze pojade do Obornik...ale ja w weekendy w pracy o 12h...nie da rady:( szkoda...moglabym Tinke poznac.... Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 kaLOlina napisał(a):kurcze takie spotkanie na szczycie...juz od dawna obiecuje Hali ze pojade do Obornik...ale ja w weekendy w pracy o 12h...nie da rady:( szkoda...moglabym Tinke poznac.... Ojej...jaka szkoda...:placz: Nie ma szans, żeby się udało??? :cool3: Quote
asiak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 kaLOlina napisał(a):tiaaa...w pracy jestem od 11 do 23...:( to szkoda, a może następnym razem się uda??? Quote
dragoniasta Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 ahhh no i moje drogie, bym zapomniała.. oczywiście po wizycie u Tinki i w schronie zapraszam do mnie na kawkę :cool3: Do Tiny jadę trochę po 17.. Robić jej jakieś fotki? Bo jeszcze dzisiaj dysponuję aparatem ;) Quote
kaLOlina Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no a jak...co za pytania!! jak najwiecj... czy jest jaies zainteresowanie?? na jak dlugo macie pieniazki na hotelik?? Quote
dragoniasta Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 zainteresowanie naprawdę niewielkie.. Mam 2 potencjalnie chętne osoby, ale nadzieja na to, że ją wezmą jest tak krucha, że boję się nawet o niej mówić.. Finanse.. Ciężko powiedzieć na ile.. Na pewno nie na długo :shake: Każda z nas stara się wysupłać jak najwięcej, ale niebawem może pojawić się problem.. Tak więc szukajmy domku!!!!! Dogomaniacy, zainteresujcie się losem Tinki... Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Pstrykaj Kochana foty ile wlezie!!! :diabloti: A ja jutro dołączę z aparatem!!! :evil_lol: Z pieniążkami to raczej ciężko...:placz: Założyłam dziś konto w banku specjalnie tylko do takich akcji, żeby łatwo było później je rozliczać. Jak połapię się w tych papierach, to podam dane i wtedy poprosimy kochanych Dogomaniaków o pomoc. :oops: KaLOlina jeszcze nie jedna wyprawa przed nami, więc napewno dołączysz do nas...:loveu: Quote
dragoniasta Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 kaLOlina a o sens robienia fotek pytałam tylko dlatego, że i tak będę mogła je (za pomocą Hakity oczywiście ;) ) umieścić dopiero jutro, a przecież jutro przyjadą ciotki z lepszym aparatem.. Tylko o to mi chodziło ;) Quote
dragoniasta Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Nie uwierzycie, ale... Tina chodzi ładnie na smyczy!!!!! Właśnie wróciłam ze spacerku. Nadal wykonuje te swoje rzuty w kierunku, w którym chce iść (tzn tylko jak chce zboczyć z głównej drogi np. na trawę siku), ale reaguje w miarę na moje karcenie głosem i potrafi się opamiętać. Wie, że tego jej nie wolno i dzisiaj raz jak już przyjęła swoją postawę z brzuchem przy ziemi, to po chwili się opamiętała i spojrzała na mnie pytająco. Poza tym reaguje na gwizdanie i cmokanie i raczej trzyma się człowieka, ale nadal nie mam odwagi jej spuścić ze smyczy. Jak się zatrzymalam to usiadła grzecznie przy nodze. Poza tym pierwszy raz usłyszałam jak szczeka ;) No i bardzo się ucieszyła na mój widok.. Odstawiła pocieszny taniec szczęścia :loveu: Generalnie lgnie do człowieka i jest przekochana. Ciągnięcie na smyczy jest moim zdaniem szybko się zwalczy. To mądra psina :diabloti: Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dragoniasta napisał(a):Nie uwierzycie, ale... Tina chodzi ładnie na smyczy!!!!! Właśnie wróciłam ze spacerku. Nadal wykonuje te swoje rzuty w kierunku, w którym chce iść (tzn tylko jak chce zboczyć z głównej drogi np. na trawę siku), ale reaguje w miarę na moje karcenie głosem i potrafi się opamiętać. Wie, że tego jej nie wolno i dzisiaj raz jak już przyjęła swoją postawę z brzuchem przy ziemi, to po chwili się opamiętała i spojrzała na mnie pytająco. Poza tym reaguje na gwizdanie i cmokanie i raczej trzyma się człowieka, ale nadal nie mam odwagi jej spuścić ze smyczy. Jak się zatrzymalam to usiadła grzecznie przy nodze. Poza tym pierwszy raz usłyszałam jak szczeka ;) No i bardzo się ucieszyła na mój widok.. Odstawiła pocieszny taniec szczęścia :loveu: Generalnie lgnie do człowieka i jest przekochana. Ciągnięcie na smyczy jest moim zdaniem szybko się zwalczy. To mądra psina :diabloti: :placz: :placz: :placz: :loveu: :loveu: :loveu: :placz: :placz: :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Płacz i szczęście na przemian... Cudowny Psiak...:loveu: taki mądry, taki kochany, taki wspaniały...:loveu: i taki niestety nieszczęśliwy, biedny, porzucony...:placz: Jak wyobrażę sobie szczęście na Twój widok :loveu:, a później zapewne smutek, jak musiała wrócić do hoteliku...:placz: Echhh... Jak mi jej żal...:-( Kochane, szukamy domku najwspanialszego i to jak najszybciej!!! Ależ jutro wyściskam Tinulkę...:diabloti: Wycałuję za wszystkie czasy kochaną Psinkę...:loveu: Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tinusiu kochana, mam nadzieję, że nie boisz się grzmotów i błyskawic...:shake: Bo u nas to siła natury daje niesamowicie!!! :diabloti: :evil_lol: Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ebi napisał(a):W Warszawie na razie tylko się zbiera :stormy-sad: Poznań, a konkretnie Dąbrówka koło Poznania...masakra...!!! :errrr: :evil_lol: piszę w przerwach...dawno takiej burzy nie było...:evil_lol: ale jest cudownie...!!! :diabloti: Quote
Hakita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Na dzień dobry do góry Tinulka!!! :multi: :multi: :multi: Dziś się zobaczymy...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Nikt do Tinulki nie zagląda...:shake: :placz: A my ją dzisiaj wymiziałyśmy...:loveu: :loveu: :loveu: i to jak!!! :multi: :multi: :multi: I jak ładowanie fotek się powiedzie, to będziecie mogli zobaczyć to Cudeńko!!! :loveu: Quote
Hakita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hala napisał(a):a ja już widziałam foteczki Tiny A jak to??? :cool3: Quote
Hala Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a mam swoje wejscia.... :eviltong: Annia, ja idę spać, bo padam na twarz. Dobrej nocki. Quote
Hakita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hala napisał(a):a mam swoje wejscia.... :eviltong: Annia, ja idę spać, bo padam na twarz. Dobrej nocki. A ja to zawsze z tyłu...:placz: :placz: :placz: Dobrej nocki Kochana, dzięki za wszystko...:loveu: Ja też za chwilkę uciekam do "krainy pa pa", to był wyczerpujący dzień, przede wszystkim psychicznie... Quote
ellfica Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Hakita napisał(a):A jak to??? :cool3: A tak to kochana, że ja Jej je wysłałam. Tobie wysłałam również ! Odbierz pocztę moja droga :cool3: No, ale rozumiem, że to wina zmęczenia. Ja też padłam wczoraj ! No ale było warto ! :Dog_run: :painting: :Dog_run: :painting: :painting: :Dog_run: :Dog_run: :painting: , chociaż chwilami było :-( :-( .... Teraz ja czekam na zdjęcia od Ciebie Hakitko! Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Tak, tak Kochana, mam!!! Dzięki wielkie!!! :loveu: Teraz muszę się zabrać za obróbkę fotek, bo maila o pojemności prawie 300 MB raczej nie prześlę...:evil_lol: Tinulka kochana do góry!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts