Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Echhh...:shake: Nie podoba mi się to...:shake:
Oborniki są ponoć do 13, więc pewnie byśmy były w Swarzędzu ok. 14, może trochę później. Nie wiem, jak długo wszyscy będą mogli być. :shake:
Ja w każdym bądź razie muszę być najpóźniej po 18 na Piątkowie. :roll:

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze takie spotkanie na szczycie...juz od dawna obiecuje Hali ze pojade do Obornik...ale ja w weekendy w pracy o 12h...nie da rady:(
szkoda...moglabym Tinke poznac....

Posted

kaLOlina napisał(a):
kurcze takie spotkanie na szczycie...juz od dawna obiecuje Hali ze pojade do Obornik...ale ja w weekendy w pracy o 12h...nie da rady:(
szkoda...moglabym Tinke poznac....

Ojej...jaka szkoda...:placz: Nie ma szans, żeby się udało??? :cool3:

Posted

ahhh no i moje drogie, bym zapomniała.. oczywiście po wizycie u Tinki i w schronie zapraszam do mnie na kawkę :cool3:

Do Tiny jadę trochę po 17.. Robić jej jakieś fotki? Bo jeszcze dzisiaj dysponuję aparatem ;)

Posted

zainteresowanie naprawdę niewielkie.. Mam 2 potencjalnie chętne osoby, ale nadzieja na to, że ją wezmą jest tak krucha, że boję się nawet o niej mówić..

Finanse.. Ciężko powiedzieć na ile.. Na pewno nie na długo :shake: Każda z nas stara się wysupłać jak najwięcej, ale niebawem może pojawić się problem..
Tak więc szukajmy domku!!!!! Dogomaniacy, zainteresujcie się losem Tinki...

Posted

Pstrykaj Kochana foty ile wlezie!!! :diabloti:
A ja jutro dołączę z aparatem!!! :evil_lol:
Z pieniążkami to raczej ciężko...:placz: Założyłam dziś konto w banku specjalnie tylko do takich akcji, żeby łatwo było później je rozliczać. Jak połapię się w tych papierach, to podam dane i wtedy poprosimy kochanych Dogomaniaków o pomoc. :oops:

KaLOlina jeszcze nie jedna wyprawa przed nami, więc napewno dołączysz do nas...:loveu:

Posted

kaLOlina a o sens robienia fotek pytałam tylko dlatego, że i tak będę mogła je (za pomocą Hakity oczywiście ;) ) umieścić dopiero jutro, a przecież jutro przyjadą ciotki z lepszym aparatem.. Tylko o to mi chodziło ;)

Posted

Nie uwierzycie, ale... Tina chodzi ładnie na smyczy!!!!! Właśnie wróciłam ze spacerku. Nadal wykonuje te swoje rzuty w kierunku, w którym chce iść (tzn tylko jak chce zboczyć z głównej drogi np. na trawę siku), ale reaguje w miarę na moje karcenie głosem i potrafi się opamiętać. Wie, że tego jej nie wolno i dzisiaj raz jak już przyjęła swoją postawę z brzuchem przy ziemi, to po chwili się opamiętała i spojrzała na mnie pytająco. Poza tym reaguje na gwizdanie i cmokanie i raczej trzyma się człowieka, ale nadal nie mam odwagi jej spuścić ze smyczy. Jak się zatrzymalam to usiadła grzecznie przy nodze. Poza tym pierwszy raz usłyszałam jak szczeka ;)
No i bardzo się ucieszyła na mój widok.. Odstawiła pocieszny taniec szczęścia :loveu:
Generalnie lgnie do człowieka i jest przekochana. Ciągnięcie na smyczy jest moim zdaniem szybko się zwalczy. To mądra psina :diabloti:

Posted

dragoniasta napisał(a):
Nie uwierzycie, ale... Tina chodzi ładnie na smyczy!!!!! Właśnie wróciłam ze spacerku. Nadal wykonuje te swoje rzuty w kierunku, w którym chce iść (tzn tylko jak chce zboczyć z głównej drogi np. na trawę siku), ale reaguje w miarę na moje karcenie głosem i potrafi się opamiętać. Wie, że tego jej nie wolno i dzisiaj raz jak już przyjęła swoją postawę z brzuchem przy ziemi, to po chwili się opamiętała i spojrzała na mnie pytająco. Poza tym reaguje na gwizdanie i cmokanie i raczej trzyma się człowieka, ale nadal nie mam odwagi jej spuścić ze smyczy. Jak się zatrzymalam to usiadła grzecznie przy nodze. Poza tym pierwszy raz usłyszałam jak szczeka ;)
No i bardzo się ucieszyła na mój widok.. Odstawiła pocieszny taniec szczęścia :loveu:
Generalnie lgnie do człowieka i jest przekochana. Ciągnięcie na smyczy jest moim zdaniem szybko się zwalczy. To mądra psina :diabloti:

:placz: :placz: :placz: :loveu: :loveu: :loveu: :placz: :placz: :placz: :loveu: :loveu: :loveu:

Płacz i szczęście na przemian... Cudowny Psiak...:loveu: taki mądry, taki kochany, taki wspaniały...:loveu: i taki niestety nieszczęśliwy, biedny, porzucony...:placz:
Jak wyobrażę sobie szczęście na Twój widok :loveu:, a później zapewne smutek, jak musiała wrócić do hoteliku...:placz:
Echhh... Jak mi jej żal...:-(
Kochane, szukamy domku najwspanialszego i to jak najszybciej!!!
Ależ jutro wyściskam Tinulkę...:diabloti: Wycałuję za wszystkie czasy kochaną Psinkę...:loveu:

Posted

Tinusiu kochana, mam nadzieję, że nie boisz się grzmotów i błyskawic...:shake:
Bo u nas to siła natury daje niesamowicie!!! :diabloti: :evil_lol:

Posted

ebi napisał(a):
W Warszawie na razie tylko się zbiera :stormy-sad:

Poznań, a konkretnie Dąbrówka koło Poznania...masakra...!!! :errrr: :evil_lol: piszę w przerwach...dawno takiej burzy nie było...:evil_lol: ale jest cudownie...!!! :diabloti:

Posted

Nikt do Tinulki nie zagląda...:shake: :placz:
A my ją dzisiaj wymiziałyśmy...:loveu: :loveu: :loveu: i to jak!!! :multi: :multi: :multi:
I jak ładowanie fotek się powiedzie, to będziecie mogli zobaczyć to Cudeńko!!! :loveu:

Posted

Hala napisał(a):
a mam swoje wejscia.... :eviltong:

Annia, ja idę spać, bo padam na twarz.

Dobrej nocki.

A ja to zawsze z tyłu...:placz: :placz: :placz:
Dobrej nocki Kochana, dzięki za wszystko...:loveu:
Ja też za chwilkę uciekam do "krainy pa pa", to był wyczerpujący dzień, przede wszystkim psychicznie...

Posted

Hakita napisał(a):
A jak to??? :cool3:

A tak to kochana, że ja Jej je wysłałam. Tobie wysłałam również ! Odbierz pocztę moja droga :cool3:

No, ale rozumiem, że to wina zmęczenia. Ja też padłam wczoraj ! No ale było warto !

:Dog_run: :painting: :Dog_run: :painting: :painting: :Dog_run: :Dog_run: :painting: , chociaż chwilami było :-( :-( ....

Teraz ja czekam na zdjęcia od Ciebie Hakitko!

Posted

Tak, tak Kochana, mam!!! Dzięki wielkie!!! :loveu:
Teraz muszę się zabrać za obróbkę fotek, bo maila o pojemności prawie 300 MB raczej nie prześlę...:evil_lol:

Tinulka kochana do góry!!! :multi: :multi: :multi: