asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 cioteczki chyba(napewno) trzeba więcej pisać bo Tinusia nam spada...;) Madziu jest pewna propozycja z mojej strony, ale to chyba bedzie trzeba obgadać w sobotę jak się spotkamy :razz: Quote
dragoniasta Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Tinka do góry!!!! :mad: Właśnie wracam ze swarzędzkiego schroniska. Zabrałyśmy 2 psy na baaaardzo długi spacer i.. niestety jedną sunię trzeba było na siłę wpychać spowrotem do schronu :-( Postaram się jeszcze dzisiaj naszą Tinkę odwiedzić, ale właściciel hoteliku dał mi wczoraj jasno do zrozumienia, że dziwią go te moje odwiedziny, ale skoro koniecznie chcę przyjeżdżać, to mam to robić między 17-18. Tak więc zobaczymy. asiakas w takim razie spodziewaj się dziś telefonu koło 21 ;) Quote
asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dragoniasta napisał(a):Tinka do góry!!!! :mad: Właśnie wracam ze swarzędzkiego schroniska. Zabrałyśmy 2 psy na baaaardzo długi spacer i.. niestety jedną sunię trzeba było na siłę wpychać spowrotem do schronu :-( Postaram się jeszcze dzisiaj naszą Tinkę odwiedzić, ale właściciel hoteliku dał mi wczoraj jasno do zrozumienia, że dziwią go te moje odwiedziny, ale skoro koniecznie chcę przyjeżdżać, to mam to robić między 17-18. Tak więc zobaczymy. asiakas w takim razie spodziewaj się dziś telefonu koło 21 ;) ok kochana czekam ;) Quote
asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Postaram się jeszcze dzisiaj naszą Tinkę odwiedzić, ale właściciel hoteliku dał mi wczoraj jasno do zrozumienia, że dziwią go te moje odwiedziny, ale skoro koniecznie chcę przyjeżdżać, to mam to robić między 17-18. Tak więc zobaczymy. ja właśnie w tej sprawie chce porozmawiać :razz: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Do góry słodziutka Tinulko!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No właśnie, nikt tu prawie nie zagląda, a my szukamy domku dla Tinulki!!! Dragoniasta, byłaś u Tiny??? :cool3: Quote
ellfica Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hakitko kochana, wspaniały bazarek :lol: Do góry Tinulko - ślicznotko ! Ona jest taka piękna ! Mam nadzieję, że niebawem zobaczę Ją na żywo:loveu: To jak Hakitko, w sobote ?? :razz: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='ellfica']Hakitko kochana, wspaniały bazarek :lol: Do góry Tinulko - ślicznotko ! Ona jest taka piękna ! Mam nadzieję, że niebawem zobaczę Ją na żywo:loveu: To jak Hakitko, w sobote ?? :razz: Elfficzko kochana, bazarek dzięki Cioteczce asiakas...:loveu: :loveu: :loveu: Sobota - plan dnia: 1. schronisko Oborniki 2. Tinulka + schronisko Swarzędz Co Ty na to??? :cool3: P.S. Jak Ty się uchowałaś z tym podpisikiem??? :evil_lol: Quote
ellfica Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Hakita']Elfficzko kochana, bazarek dzięki Cioteczce asiakas...:loveu: :loveu: :loveu: Sobota - plan dnia: 1. schronisko Oborniki 2. Tinulka + schronisko Swarzędz Co Ty na to??? :cool3: P.S. Jak Ty się uchowałaś z tym podpisikiem??? :evil_lol: To w takim razie ukłony w stronę Asienki kochanej również ! Plan na sobotę jest przecudowny. Jestem na TAK !!:multi: A co do podpisu, to wiesz ... ma się po prostu znajomości :razz: :razz: :lol: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ellfica napisał(a):To w takim razie ukłony w stronę Asienki kochanej również ! Plan na sobotę jest przecudowny. Jestem na TAK !!:multi: A co do podpisu, to wiesz ... ma się po prostu znajomości :razz: :razz: :lol: Nasza kochana Ciotka ofiarowała nam ciuszki...:loveu: :loveu: :loveu: No to w sobotę się widzimy, oby tylko pogoda nie popsuła nam planów, bo zapowiadają burze i deszcze. :mad: Hmmm...ja też chcę takie znajomości...:cool3: Quote
asiak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cioteczki kofffane ja już tak z utesknieniem na sobotę czekam, wszystkie Was wreszcie zobaczę....:multi: :multi: :multi: a pogoda będzie bo musi być :razz: mam układy... i tak się cieszę że aż słow mi zabrakło i nie wiem co chciałam napisać...:oops: Quote
asiak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tinulko kochana jestem pierwsza od rana... wiec szybciutko na :Dog_run: biegniemy....:loveu: Quote
asiak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ellfica napisał(a):A ja druga :eviltong: Do góry ślicznotko ! witaj Ellficzko kochana :loveu: już na nózkach jesteś? Quote
ellfica Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Oj kochana, ja to już od szóstej. Fasolka spać nie daje i woła JEŚĆ ! :p Czyli jutro jedziemy razem do Obornik i pięknej Tinulki ?? Zrobimy Jej sesję zdjęciową !! :evil_lol: Quote
asiak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ellfica napisał(a):Oj kochana, ja to już od szóstej. Fasolka spać nie daje i woła JEŚĆ ! :p Czyli jutro jedziemy razem do Obornik i pięknej Tinulki ?? Zrobimy Jej sesję zdjęciową !! :evil_lol: też do Obornik się wybierasz ??? to super :multi: :multi: :multi: muszę szybko zapowiedzieć taką liczbę gości... to się dziewczyny i psiaki ucieszą :loveu: Quote
ellfica Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kochana moja, POBUDKA ! Do Obornik jadę ja, Hakita i Hala. Nie wiem, jak Dragoniasta ? Cieszę się, że nareszcie wszystkie się spotkamy :multi: :multi: Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj Psinko kochana i Cioteczki kochane!!! :loveu: Widzę, że nieźle tu spiskujecie...:evil_lol: Quote
dragoniasta Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 dragoniasta niestety odpada jeśli o Oborniki chodzi.. :-( Rozmawiałam dziś z właścicielem hoteliku i do Tinki mogę podjechać dopiero koło 17 i oddać mam ją już o 18 :puppydog: Tłumaczył mi się po raz któryś sytuacją, że ma kogoś z rodziny w szpitalu itd. I ponoć ostatnio jak zabrałam ją na jakieś 3 godz. to już się wszyscy denerwowali. Ciekawe.. :mad: Tak więc dzisiaj dłuższy spacerek odpada i nie wiem jak będzie z jutrem.. Bo co dzwonię w sprawie odwiedzin, to mam być koło 17.. Dacie tak radę przyjechać? Quote
Recommended Posts