Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ach i jeszcze jedno: czy asiakas wie już o Łatce??? :loveu: :cool3: Tak Cioteczki, wielki ukłon w strone asiakas :loveu:, bo przekazała mi również masę ciuszków na bazarek, z którego dochód przeznaczymy na opłacenie hoteliku dla Tinki, a za który za chwilkę się zabieram...;) Trochę tego jest...:roll: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jeszcze jedno!!! Ciotka Dragoniasta, wstaw sobie w podpisik podopieczną, bo trza ją reklamować!!! :cool1: Instrukcja obsługi: - skopiuj banerek z postu black_sheep - w panelu użytkownika wejdź w "edytuj podpis" - wklej banerek - zapisz podpis - GOTOWE!!! Quote
dragoniasta Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Jasne Hakitka, wyślij ;) No i jeśli masz czas to.. może zamieściłabyś tu dzisiejsze fotki Tinki i 2 pozostałych Psiaków..? Bo ja nie umiem :oops: Wysłałabym Ci na maila. Wiem tylko tyle, co mówiłam Ci dziś koło południa przez tel. W schroniskach nikt nie pytał, w AR nikt nic nie wie o zaginionym psie.. Tinka podbiegła do dwóch dziewczyn na przystanku autobusowym. Szukały w miejscu zdarzenia właścicieli, ale nikogo nie znalazły. I to tyle.. Dalsze losy znamy.. Quote
dragoniasta Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Ooo właśnie już chcialam prosić o instrukcję co do banerka, ale postanowilam, że najpierw sama spróbuję - bez rezultatu, niestety :oops: Tak więc dziękuję! :calus: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dragoniasta napisał(a):Jasne Hakitka, wyślij ;) No i jeśli masz czas to.. może zamieściłabyś tu dzisiejsze fotki Tinki i 2 pozostałych Psiaków..? Bo ja nie umiem :oops: Wysłałabym Ci na maila Ja już plakacik wysłałam na Twojego mailika Cioteczko...:mad: Zaraz sprawdzę pocztę i wrzucę fotki, a za bazarek chyba nigdy się nie zabiore...:roll: Quote
dragoniasta Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Hmm.. co do banerka zrobiłam wg instrukcji, a i tak go nie mam.. :placz: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Nie mam nic na mailiku...:shake: Żadnych fotek, żadnego mailika od nikogo...:placz: Quote
dragoniasta Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 JEST!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dragoniasta napisał(a):Hmm.. co do banerka zrobiłam wg instrukcji, a i tak go nie mam.. :placz: Jak to nie???!!! Masz!!! :multi: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dragoniasta napisał(a):Hakita fotki wysłane ;) Mam, mam, mam!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Teraz tylko, żeby stronka działa z ładowaniem fotek...:mad: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 I ostatnia porcyja fotek. Ona jest cudowna...:loveu: Quote
dragoniasta Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 A więc? Kogo Tinka oczarowała? :cool3: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kochani, dzięki cudownej Cioteczce asiakas, mamy bazarek, z którego dochód przeznaczymy na opłacanie hoteliku. ZAPRASZAM CIOTECZKI!!! Jest się o co bić!!! :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68231 Quote
Hala Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hakitka....a szuakcie dalej właściciela? I jak ługo pies może zostać w hotelu? Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hala napisał(a):Hakitka....a szuakcie dalej właściciela? I jak ługo pies może zostać w hotelu? No szukamy, plakaty są rozwieszane...i allegro jest...:roll: A hotel??? Nie mam pojęcia...:shake: Oby jak najkrócej bo domek musi się znaleźć!!! A i finanse potrzebne...:-( Quote
asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ciotki a Wy juz przestańcie....wiecie o czym mówię :angryy: Quote
asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 pierwszy raz w życiu widzę taaaak dłuuuuuuuuugi jezyk.....:evil_lol: ależ ona jest piękna...:loveu: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dzień dobry Tinulko kochana!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PaulinaT Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Niestety z przyczyn wyższych i niższych wczorajsze wieczorne i dzisiejsze poranne rozklejanie nie wypaliło :oops: - obiecuję poprawe... Ale rozdałam plakaty znajomym do rozwieszenia i porozsyłałam maile po poznaniakach z prośba o powyższe. Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 PaulinaT napisał(a):Niestety z przyczyn wyższych i niższych wczorajsze wieczorne i dzisiejsze poranne rozklejanie nie wypaliło :oops: - obiecuję poprawe... Ale rozdałam plakaty znajomym do rozwieszenia i porozsyłałam maile po poznaniakach z prośba o powyższe. Nie ma problemu. ;) Dzięki wielkie Cioteczko za pomoc!!! :loveu: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Bazarek działa i mam nadzieję, że już nic się nie wydarzy...:mad: ZAPRASZAM NA BAZAREK!!! NIE OCIĄGAJCIE SIĘ CIOTECZKI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68231 Quote
Recommended Posts