Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ach i jeszcze jedno: czy asiakas wie już o Łatce??? :loveu: :cool3:

Tak Cioteczki, wielki ukłon w strone asiakas :loveu:, bo przekazała mi również masę ciuszków na bazarek, z którego dochód przeznaczymy na opłacenie hoteliku dla Tinki, a za który za chwilkę się zabieram...;) Trochę tego jest...:roll:

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jedno!!! Ciotka Dragoniasta, wstaw sobie w podpisik podopieczną, bo trza ją reklamować!!! :cool1:

Instrukcja obsługi:
- skopiuj banerek z postu black_sheep
- w panelu użytkownika wejdź w "edytuj podpis"
- wklej banerek
- zapisz podpis
- GOTOWE!!!

Posted

Jasne Hakitka, wyślij ;) No i jeśli masz czas to.. może zamieściłabyś tu dzisiejsze fotki Tinki i 2 pozostałych Psiaków..? Bo ja nie umiem :oops: Wysłałabym Ci na maila.

Wiem tylko tyle, co mówiłam Ci dziś koło południa przez tel. W schroniskach nikt nie pytał, w AR nikt nic nie wie o zaginionym psie.. Tinka podbiegła do dwóch dziewczyn na przystanku autobusowym. Szukały w miejscu zdarzenia właścicieli, ale nikogo nie znalazły. I to tyle.. Dalsze losy znamy..

Posted

dragoniasta napisał(a):
Jasne Hakitka, wyślij ;) No i jeśli masz czas to.. może zamieściłabyś tu dzisiejsze fotki Tinki i 2 pozostałych Psiaków..? Bo ja nie umiem :oops: Wysłałabym Ci na maila

Ja już plakacik wysłałam na Twojego mailika Cioteczko...:mad:
Zaraz sprawdzę pocztę i wrzucę fotki, a za bazarek chyba nigdy się nie zabiore...:roll:

Posted

dragoniasta napisał(a):
Hakita fotki wysłane ;)

Mam, mam, mam!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Teraz tylko, żeby stronka działa z ładowaniem fotek...:mad:

Posted

Hala napisał(a):
Hakitka....a szuakcie dalej właściciela?
I jak ługo pies może zostać w hotelu?

No szukamy, plakaty są rozwieszane...i allegro jest...:roll:
A hotel??? Nie mam pojęcia...:shake: Oby jak najkrócej bo domek musi się znaleźć!!! A i finanse potrzebne...:-(

Posted

Niestety z przyczyn wyższych i niższych wczorajsze wieczorne i dzisiejsze poranne rozklejanie nie wypaliło :oops: - obiecuję poprawe...
Ale rozdałam plakaty znajomym do rozwieszenia i porozsyłałam maile po poznaniakach z prośba o powyższe.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Niestety z przyczyn wyższych i niższych wczorajsze wieczorne i dzisiejsze poranne rozklejanie nie wypaliło :oops: - obiecuję poprawe...
Ale rozdałam plakaty znajomym do rozwieszenia i porozsyłałam maile po poznaniakach z prośba o powyższe.

Nie ma problemu. ;) Dzięki wielkie Cioteczko za pomoc!!! :loveu: