Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, wysłałam Ci teraz komplet, po prostu nie pamiętałam jakie dni Ci wysłałam, teraz masz chyba od 6 stycznia, 28 jest wpłata od Alicji Świtały 100 zł i Ewy Buczek 30 zł - na leczenie Frędzelka

Posted

Aktualizuję więc rozliczenie wpłat zgodnie z przesłanymi przez soboz z dnia 28.01. i dzisiaj :)
BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ!!!!!!

[TABLE="width: 420"]
[TR]
[TD="align: right"]20,00 zł[/TD]
[TD]23.01.2014[/TD]
[TD]Aleksandra S.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]60,00 zł[/TD]
[TD]23.01.2014[/TD]
[TD]Agata U.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]5,00 zł[/TD]
[TD]24.01.2014[/TD]
[TD]Elżbieta C.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]20,00 zł[/TD]
[TD]24.01.2014[/TD]
[TD]Ewa Stefania B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]30,00 zł[/TD]
[TD]28.01.2014[/TD]
[TD]Ewa Stefania B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]100,00 zł[/TD]
[TD]28.01.2014[/TD]
[TD]Alicja Ś.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]25,00 zł[/TD]
[TD]03.02.2014[/TD]
[TD]Jolanta W.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]300,00 zł[/TD]
[TD]06.02.2014[/TD]
[TD]Hanna G.
razem: 560 zł[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Chudzielec, ale wreszcie radosny, rozbawiony, szczęśliwy. Cudne foty, świetny filmik - teraz dobry, troskliwy, kochający domek i będzie pełnia szczęścia

Posted

Ale nochal fajny!
I to następne zdjęcie oczy raduje :multi:, bo widać, że Frędzelkowa kondycja się poprawia :multi:.
Wieści fantastyczne! Dziękuję, za ich tutaj wklejenie.

Opis zaraz zmienię.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='madzia.uje93']Dawno tu do Frędzelka nie zaglądałam, ale na fejsbuku wieści czytam regularnie:D[/QUOTE]

:) dzięki!

U Frędzelka coraz lepiej. Humor mu dopisuje oj dopisuje. Ok. godz. 21.00 dostaje głupawki - biega jak szalony, szczeka! Matko jak on szczeka :) Kaśka ma wtedy oczy wielkie jak pięć złotych i ponieważ nie toleruje, aż tak ekspresyjnych zachowań - dochodzi do brutalnej pacyfikacji :) Nie martwcie się jednak - nikt nie cierpi za nadto :) Dzisiaj skończyliśmy metronidazol. Mam podawać sam enzym i obserwować co się będzie działo. Jestem z Panem Doktorem w stałym kontakcie, ale na szczęście nie muszę już do niego jeździć. Niestety - ponieważ Młody je często od 16.30 do 20.30 co godzinę, w nocy budzi mnie na siku i kupę ze dwa razy. Nad ranem biegniemy między 3.00 a 4.00 wtedy też dostaje pierwszą porcję jedzonka. Następna porcja 5.45, i kolejna o 7.00 + spacer :) Taki mam survivalik malutki. Więc DOMKU PRZYBYWAJ!!!!! :)

Kończy się nam powolutku również jedzenie. Soboz czy można liczyć na zakup Royala Hypoallergenic? W zooplusie jest w takich wagach i cenach: [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/royal_canin_veterinary_diet/hypoallergenic/306872#more[/url]

I kilka fotek rozbrykacza. Wydaje mi się, że znowu nieco przybrał, aczkolwiek dokładnie nie wiem ile ponieważ nie ważyliśmy się ...

No to co robimy? Idziemy, czy jak?

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-j4PQ_Yca85E/UwJkMlAl18I/AAAAAAADqtw/Y5WKOEDBQd4/s512/P1200080.JPG[/IMG]

Raz dwa LEWA! LEWA!

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-pWvZIpbtMCs/UwJkNLoIHsI/AAAAAAADqt8/HANg1EVdVT8/s640/Zdj%25C4%2599cie1150.jpg[/IMG]

Kaśka, to gdzie teraz? Zaproponuj coś kochana ciekawego.

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-5DYZb-i8jNE/UwJkL0AvQyI/AAAAAAADqtg/BgZT6-MKNjg/s640/Zdj%25C4%2599cie1146.jpg[/IMG]

Czekaj na mnie! Tylko sobie siknę dla odmiany JAK CHŁOP ;)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-PA3zsDQUxgw/UwJkNIC81kI/AAAAAAADquE/sfjJcDXBqqI/s640/Zdj%25C4%2599cie1155.jpg[/IMG]

Weź się w końcu Romina z tymi fotkami! Do domu JEŚĆ!!!

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-WStJPlclVho/UwJkO0KAPEI/AAAAAAADquU/hvxmHunagNk/s640/Zdj%25C4%2599cie1160.jpg[/IMG]

Posted

No to od razu poinformuje za wczasu, zanim będę pisać, że Frędzel ma gorączkę 100 stopni, pada na pysk jest słaby i osowiały i już zdycha. [COLOR=#000000]Wróciłam otóż przed kilkunastoma minutami z wieczornego spaceru z Frędzlem, na którym mi gnom pitnął. Znalazłam go po ok. 10 minutach jak coś wchrzaniał, a jak go wreszcie dopadłam bo mi uciekał i wyśliznął się z szelek to narobił takiego lamentu na podwórku, w klatce, w windzie, a potem w mieszkaniu jakbym go ze skóry obdzierała. Nie zdziwiłabym się gdyby sąsiedzi zadzwonili na policję, że się znęcam nad zwirzęciem. Coś takiego pierwszy raz w życiu widziałam i słyszałam - nikomu nie życzę. Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to, że pewnie narobił dziadostwa wpieprzeniem jakiegoś chłamu i w nocy dostanie gorączki DZIAD JEDEN albo i co gorszego się stanie. WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tyle, co wczoraj skończyliśmy metronidazol [/COLOR]:angryy:[COLOR=#000000]

[/COLOR]

Posted

[quote name='soboz4']Kupiłam 7 kg, adres wysyłki na zakład pracy Agatki, ale nie wiem czy do piątku dojdzie, choć zapłaciłam kartą fundacyjną, wtedy maja natychmiast płatność[/QUOTE]

Super. Dziękuję - będę oczekiwać :) Jeśli do piątku nie dojdzie to wypuszczę Dziada Frędzla na podwórko to sobie coś wszama :angryy:

A tak poza tym to nie ucierpiał zbyt. Dostał na noc eksmisję z sypialni więc narobił dwie czarne jak smoła kupy i zesikał się do tego również dwa razy. Rano ze smakiem wchrzanił trzy porcje chrupek z klejem ryżowym i żwawo wybiegł na spacer waląc kolejną kupę tym razem już w odcieniu pomarańczu. Teraz jest aż zanadto pobudzony i dokazuje jak pijany zając. Tak więc wnoszę, że jest ZDROWY JAK KOŃ i trzeba go jak najszybciej wyekspediować do DOMKU!!!!

Posted

Karma dotarła w piątek - bardzo dziękuję!!!
U nas wszystko BARDZO DOBRZE :)
Pozdrawiamy!

Nie wiedzieliście tego o mnie, a ja się pasjonuję walkami psów!!! :)

Wczorajsza przymiarka nie była Frędzlowi "na łapę" ... Swoją dezaprobatę wyraził przyjmując ostentacyjnie alternatywną pozę :)

Tak się wydzieram na Kaśkę i Rominę:

Tak więc widzicie sami - nie można dać się zwieść tej niewinnej mince ;)