MagdaB Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='maciaszek']W takich sytuacjach można chyba doraźnie podać biedakowi Stoperan albo inny środek na biegunkę, z tych działających szybko.[/QUOTE] To są środki dorażne. A nasze psy maja biegunke non stop. Problem jest gdzieś indziej :(. Quote
maciaszek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='MagdaB']To są środki dorażne. A nasze psy maja biegunke non stop. Problem jest gdzieś indziej :(.[/QUOTE] Tak, tak wiem... :shake: Rzucam tylko pomysł pomocy na już. Quote
pralinka94 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Romina_74']Hmm ... Z tą biegunką to makabra jest. Fred ma to samo - leci z niego non stop :( A tak się zastanawiam ... To w końcu z którym psiakiem Paulina siedziałaś na ławce pod koniec wolontariatu? Z Atosem, czy Ronem? Sądziłam, że to Ron, ale jak tak teraz oglądam fotki Atosa to już nie wiem ...[/QUOTE] Najpierw wzięłam Atosa, ale chłopak czuł się podobnie jak w czwartek, stwierdziłam, że bezsensu ciągnąć go na tak długi spacer, więc odniosłam go do boksu, dostał jedzonko i poduche, na której od razu się położył i wziełam Nerona na spacer i później znów chwile posiedziałam w boksie z Atosem, a potem wzięłam jeszcze Tajfuna/Rona i wtedy mnie z nim widziałaś :) Atos jutro z rana ma być przebadany przez weta, dzisiaj podobno było z nim lepiej, skubaniec poszarpał całe swoje posłanie na równe paseczki :mad: ale tak czy siak mam nadzieję, że dostanie jakieś leki, bo na pewno mocno się odwodnił przez tą biegunkę :shake: Quote
pralinka94 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='maciaszek']W takich sytuacjach można chyba doraźnie podać biedakowi Stoperan albo inny środek na biegunkę, z tych działających szybko.[/QUOTE] myślałam nad tym, ale nie chciałam działać na własną rękę, ale teraz to w sumie żałuję... Quote
madzia.uje93 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='pralinka94'] skubaniec poszarpał całe swoje posłanie na równe paseczki :mad: [/QUOTE] Posłanie, w sensie poduszkę, czy plastikowe legowisko?? Quote
pralinka94 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='madzia.uje93']Posłanie, w sensie poduszkę, czy plastikowe legowisko??[/QUOTE] nie no miał jakąś tam szmatke :roll: Quote
ania91sc Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Mam nadzieję, że w czwartek będzie się już dobrze czuł :) Quote
madzia.uje93 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Atos zdjęty ze strony schroniska?! O co chodzi? Wiemy coś? Quote
pralinka94 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Wiemy, wiemy i już piszemy :p Atos miał iść do domu, ale wrócił się na leczenie do schroniska (jednak moje obawy nie były bezpodstawne) i ma teraz na pewno przez 5 dni dostawać antybiotyk, później ma trafić do pilnowania gospodarstwa w Przeczycach. Niestety nie jest to dom, jaki dla niego bym chciała, nie znam wiecej szczegółów, mam tylko nadzieję, że na gospodarstwie cały czas ktoś będzie mieszkał :roll: Quote
soboz4 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 nie najlepiej to brzmi, jak pies wraca na leczenie, a co będzie za pół roku... Quote
Romina_74 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Hmm. No jakoś faktycznie dziwne. To znaczy co stwierdził wet? I skąd wiesz? Od Pani Ani? Quote
pralinka94 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Też mi się to niezbyt podoba, takie info dostałam od p.Ani, ale jutro wypytam dokładniej i napiszę co i jak Quote
pralinka94 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Tak więc Atos jednak dzisiaj pojechał do domu, ale jutro ma przyjechać z panem do schronu na jeszcze jeden zastrzyk. Na pewno na dniach będę dzwoniła do pana i myślę, że wtedy będę mogła określić co to za dom :p Quote
choba Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 trzymamy kciuki, żeby dom był jednak dobry :kciuki: Quote
pralinka94 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Romina_74 napisał(a):i co? wiadomo coś więcej? :( dzisiaj koło południa będę dzwoniła do pana i mam nadzieję, że wszystkiego się dowiem Quote
madzia.uje93 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Czekamy więc niecierpliwie na jakieś info! Quote
pralinka94 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 ych "abonent w tym momencie jest nieosiągalny" :roll: Quote
olka9628 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 pralinka94 napisał(a):ych "abonent w tym momencie jest nieosiągalny" :roll: szkoda... ;/ Quote
pralinka94 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Chwile temu przyszło mi powiadomienie, że numer jest w zasiegu, ale troche za późno jest, żeby dzwonić. Jutro spróbuję znów. Quote
Recommended Posts