Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś już dostał potwierdzenia na obydwie wystawy?
Bo ja dostałam tylko potwierdzenie tylko na międzynarodową,a na typu bull nie.Ciekawe dlaczego?

Family Buldożer

Posted

ja dostałam na obydwie wystawy potwierdzenia:roll: ale tez jakos dziwnie mi prszyszły...dla carbowca na leszno i dla Tashy w jednej kopercie...a na buliade dostałam znowu podwójnie i jeszcze odzielnie dla Tashy..ale chyba dlatego że jesy inny własciciel i jak zwykle się pomieszało organizatorom...

Posted

Nie można się dodzwonić do Leszna /włącza się tylko fax/-chyba zadzwonię do Prezesa /może on coś wie na ten temat/.:mad: :cool3:

Family Buldożer

Posted

Ja też tylko na międzynarodową :roll: dostałam.
Pani w ZK Leszno powiedziała źeby cierpliwie czekać bo na Bulliadę później były rozsyłane. Więc pozostaje nam cierpliwie czekać :razz:

Posted

Przed chwileczką wreście się dodzwoniłam.Psy przyjęte na wyst.Typu Bull,-trzeba tylko cierpliwie czekać na potwierdzenie- tak powiedział uprzejmie Pan.

Family Buldożer

Posted

A możecie mi podać - o ile istnieje - stronę gdzie można sprawdzić zapisanych wystawców? Bo ja nie wiem w końcu czy mnie zapisali :roll: a coś ostatnio mam pecha :shake:

Posted

Hej HARPAGON !-zadryndaj do mnie natychmiast-gdzieś mi się zapodziałzielony notes z tel.-czekam!

Family Buldożer

Posted

Na bulliadę jest już stawka ilościowa
(skopiowane z niebieskiego forum)

SBT psy

szczeniaki 1
młodzież 2
pośrednia 1
otwarta 1
championy 3

SBT suki

szczeniaki 1
młodzież 5
pośrednia 3
otwarta 3
championy 3

Posted

ja dzwonilam i u nas odwrotnie.. tyulko na bulliade jestesmy zgloszeni.. ale pani powiedziala ze to poprawia.. i lepiej zeby tak sie stalo skoro zglosilam w terminie i zaplacilam za obie.. ale potwierdzenia jak nie bylo tak nie ma..

Posted

Ja tylko nie rozumiem dwóch rzeczy:
1. jakim cudem jestem zapisana na jedną wystawe a na drugą nie skoro wszystko w jednym mailu wysłałam i jednym przelewem bankowym za obie wystawy.
2. jak można nie robić korekt do katalogu - czyżby wydruk jednej dodatkowej kartki - przy zawaleniu sprawy przez sam związek - był aż tak trudny?! :roll:

Posted

Odkąd pamięcią sięgam zawsze w Lesznie mieli bałagan z papierami i z opłatami.Kiedyś w ulotce podali błędne konto bankowe-oj w tedy się d
ziało!:evil_lol: :placz:

Family Buldożer

Posted

Asztir napisał(a):
Ja tylko nie rozumiem dwóch rzeczy:
1. jakim cudem jestem zapisana na jedną wystawe a na drugą nie skoro wszystko w jednym mailu wysłałam i jednym przelewem bankowym za obie wystawy.
:roll:

A przypadkiem nie trzeba było wysyłać osobno zgłoszenia na Bulliadę do Koszalina (tudzież opłatę) a na międzynarodową do Leszna?

Bo to przecież dwie odrębne wystawy i dwaj odrębni organizatorzy.:razz:

Posted

Nie Alu wszystko trzeba było wysłać na jedno konto i adres mailowy był ten sam :shake: więc zadziwi mnie fakt że na jednej jestem a na drugiej nie, w sumie jakbym nie była zappisana na obu to to by nie było takie dziwne - po prostu mail nie dotarł i już, ale tak to dziwne jest... no ale jedziemy na 1 dzien skoro już jesteśmy zapisani.
A tak w ogóle to kto będzie w klasie młodzieży? :cool3:

Posted

Oddział Leszno zamieścił stawkę ilościową na międzynarodówkę:

PSY
Klasa Szczeniąt - 1 1016 - 1016
Klasa Młodzieży - 4 1017 - 1020
Klasa Pośrednia - 1 1021 - 1021
Klasa Otwarta - 1 1022 - 1022
Klasa Championów - 4 1023 - 1026
SUKI
Klasa Szczeniąt - 1 1027 - 1027
Klasa Młodzieży - 9 1028 - 1036
Klasa Pośrednia - 3 1037 - 1039
Klasa Otwarta - 3 1040 - 1042
Klasa Championów - 5 1043 - 1047

oraz bulliada - chyba dodali jakieś psiaki, bo stawka różni się nieco od tej podanej na stronie TTB

PSY
Klasa Szczeniąt - 1 89 - 89
Klasa Młodzieży - 2 90 - 91
Klasa Pośrednia - 1 92 - 92
Klasa Otwarta - 1 93 - 93
Klasa Championów - 3 94 - 96
SUKI
Klasa Szczeniąt - 1 97 - 97
Klasa Młodzieży - 6 98 - 102, 112
Klasa Pośrednia - 4 103 - 105, 114
Klasa Otwarta - 3 106 - 108
Klasa Championów -3 109 - 111

Posted

Ja wiem, że my jesteśmy raczej amatorami w kwestii wystaw ale 9 suk na raz w kategorii to ja jeszcze nie widziałem :crazyeye:
jestem w szoku normalnie, przecież tyle ludzi na ringu się nie zmieści ...

Posted

hun napisał(a):
To dziewczyny powalczą w kl.Mł.

Family Buldożer

hihihi czyżby znowu w tym samym składzie :cool3::lol:
myśmy z Przemkiem i tak stwierdzili, że Cartman z tym swoim małym tyłkiem to ma małe szanse więc jedziemy się przede wszystkim zrelaksować i pokibicować innym, a przy okazji przemycamy małego jamniczka króliczego :razz: