Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

Posted

To jest UFCIA ze schroniska adoptowana przez moja Ciocie pod Mielec. Ona zawsze miala 3 psiaki, od pol roku miala dwa (Misia z Mielca odeszla za TM w zimie) i postanowila wziac trzeciego. Wiedzialam, ze Ciocia szuka malej, brazowej suczki, Ufcia bardzo przypomina Cioci Misie. I w poniedzialek malizna zamieszkala w Tuszymie :D Wczoraj oczywiscie pojechalysmy malej zawiezc karme, obrozke, tabletki na odrobaczenie. Malizna ma komplet szczepien.

Na zdjeciach jest rudy, stary jamnik Kolik adoptowany z Mielca w 2001 oraz w poscie 1217 zdjecie 4 czarna suczka Zabka po tzw. wisielcu.
A moje psy juz znacie.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super UFCIA, ma cudowny domek, już o nim słyszałam i wiem, że lepiej trafić nie mogła :multi:!
Ulko trzymam kciuki za Ciebie, pokonaj szybko tę maturę i na wakacje :thumbs:!

Posted

Na zdjeciach z Ufcia widzicie Franciszka, TZ mojej Cioci. Po latach wdowienstwa ma super przyjaciela, ktory kocha Ja i zwierzaki.
Poprzedni maz lubil zagladnac do kieliszka i byl agresywny.

Ufcia sie wczoraj tak rozkrecila przy moich psach, ogonkiem zaczela merdac i chciala sie bawic. Fajna sunia bedzie z niej jak sie otworzy calkowicie. Jest spokojniutka, lubi siedziec na rękach.

Posted

Fajne uszate maleństwo, faktycznie początkowo przestraszone, ale trzymamy kciuki, by się rozkręciła :).
I kciuki za Ulę - Ulka Ty masz normalnie dorosłą córkę, łaaał. :).

• 3 weeks later...
Posted

VOILA :D Kostaryka wazy 32,5 kg, futro w tym roku wazylo tylko 1 kg. Mamy do zrzucenia jeszcze 3 kg. Przypomne, ze zaczynalysmy od 42 kg 3 lata temu.

Posted

Gratulujemy rocznicy :BIG::BIG::BIG::BIG:
Ale dziewczyna opitolona :cool3:. Fryzia jedzie 2 czerwca do fryzjera;). Jakąś sznaucerową fryziurę zrobimy ;).
Ulka, obie panienki są cudne :lol:.

Posted

Ulka18, w tej letniej fryzurze w życiu bym Kostaryki nie poznała :)
Buziaki i wszystkiego najlepszego dla Casablanki i całej waszej rodziny z okazji tak fajnej rocznicy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jelena, a Twoj Jarus jest do polowy lydki i wazy prawie 20 kg, to tez za duzo. Kostaryka to duzy pies, Lassie na pewno pamietasz. Powinna wazyc ok.30 kg i do tej wagi niedlugo dojdziemy, Dziadkowie maja zakaz dokarmiania. I wlasnie dokarmianie to najgorsze co sie moze psu przytrafic.
Onki np. sa tez pod kolano a wazo grubo powyzej 45 kg. To jest wszystko kwestia budowy i zeby tluszcz przekuc w miesnie.

Posted

Ha! a Fryziasta 21-22 kg. Teraz po ogoleniu taaaka malutka się zrobiła :crazyeye::loveu:.
Wrażenie robi futro. Donka mojej siostry jest spooora kobieta , a waży coś około 32 kg.
Nawet siostra się dziwiła ( porównawczo ), że Fryzia jakaś ubita, bo gdzie jej tyle kilogramów się mieści :eviltong:.

Posted

Byslysmy dzisiaj na wsi u Cioci. Psy sie wybiegaly, przy okazji zobaczycie mala Misie z mieleckiego schroniska oraz oneczke Sonie u sasiadki tez z mieleckiego schroniska.

Mala Misia mielecka

Misia i Kostaryka

To wlasnie ta oneczka z Mielca