Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cortezik,
ona sie chyba raczej wyprostowala, na poczatku chodzila calkiem skulona, wszystkiego sie bała. Nawet na smyczy nie umiała chodzic, nie wspomne o tym, ze nie wiedziala co to pilka czy sznur. Wszystkiego uczyła sie od Kostaryki.

Mloda czyli moja Corka zaraz umiesci nowiutkie zdjecia :lol:

Posted

Rysiek bardzo lubi wszelkiego rodzaju torby i pudelka. Wiec jesli cos kupimy, to on musi koniecznie tego rodzaju kryjówki wykorzystac. Jest bardzo zly, gdy mu sie wyrzuci nowe pudelko lub torbe :evil_lol:

Posted

Dziewczyny w porze wieczornej zawsze chcą sie bawic. I zawsze obie w tym samym czasie chcą jedną zabawkę :eviltong:

Rysz czasami sie dołacza do zabawy

Tutaj jest czatowanie na zabawke

Posted

Dziewczynki i chłopaczek cudne są, ale część zdjęć mi się nie otwira:placz:, więc smutasek mnię ogarnia okopny :shake:!
Całuski od naszej wielkij grupy: Ania, Paweł, Beza, Wojtek, Kaktus, Koks i Dagna :buzi:

Posted

Nareszcie wszystkie zdjęcia się otworzyły !
Dawno ciotka Ulka18 do Koksa nie zaglądała, a tam zdjęcie mojego nowego "koteczka" w ostatnim poście zamieściłam. Dagna jest u nas na tymczasie raczej stałym, jest ona schroniskowcem mojej teściowej, a teściowa po prostu przeliczyła się z siłami, teraz jest chora, ma problemy z chodzeniem, więc Ania-emerytka oczywiście ma czas i siłę na pełną obsługę .
Ps. Chyba mam jakąś karę, bo mi emotionki nie wchodzą?

Posted

Prześliczne dziewczyny, tylko one jakoś tak się upodobniły, że nie widać, która jest mniejsza. Casablanka już nie jest mini, tylko całkiem normalną colaczką :lol:!

Posted

:multi:Witam

To pewnie musicie uważać aby kotka w prezencie przypadkiem nie oddać:lol:.
Z psiaczkami to tak jak u nas, w tej samej chwili ta sama zabawka lub gryzak :shiny:. Super fotki i filmik:loveu::loveu:
Pozdrawiamy

Posted

Rzeczywiscie zapomnialam napisac na watku, ze Kostaryka miala urodziny 10.2 :oops: Skonczyla juz 4 lata i jest naprawde kochana, przegrzeczna suczka, bardzo lagodna dla swoich, nieufna wobec obcych, nie lubi najbardziej listonosza :eviltong:

U nas zima w pelni, Kostaryka ma goreczke usypana przez Ulke i jako pies pasterski na niej strozuje i obserwuje okolice :evil_lol:

Posted

Kostaryka Zbiczuj :lol:

Ulka narciarka, szkoda, ze psów nie mozna zabrac na wyciag

Jutro wkleje towarzystwo wieczorowe czyli jak sie odpoczywa po calym mroznym dniu. Zapraszam na watek.

Posted

Dołączam się do zyczeń urodzinowych.:p
Zdjęcia portretowe z młoda pańcią i Kostaryką bardzo ładne.
Szczególnie, że chyba padał śnieg, który ja widze w tle.

Posted

:new-bday: spóźnione, acz serdeczne życzenia dla solenizantki.
Piękną zimę macie, kocham taki czysty śnieg i tarzające się w nim śnieżne psy, ja już za stara jestem na tarzanie się w śniegu, ale kiedyś bywało ...!