Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy zauwazylyscie Cioteczki, ze prawy boczek Casablanki ladnie sie zarasta (widoczne to jest na zdjeciu z patyczkiem).
Casablanka ma siersc czarniejsza niz Kostaryka, Kostaryka taka waciana bardziej jest. Daje dziewczynom olej lniany na ladna siersc.

A podworko niezbyt duze, ale kawalek miejsca jest, szczegolnie na domek zimowy dla Ryska, ktory zbudowala Ulka, a dziewczyny jej go skutecznie ubijają :evil_lol:

Aha, Kostaryka jest pileczkowa, a Casablanka patyczkowa i taki jest podzial zabawek u nas w domu. Im pilka glosniej piszczy, tym jest lepsza :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Casablanka

A tutaj ja rozmawiam po powrocie z pracy z Kostaryka :p Bedziemy sie czesac, a Kostaryka musi się do tego nastroic i wiedziec wczesniej :evil_lol:
Widac zagojona ranke u Casablanki.

Posted

Moja Ciocia wiele w zyciu przeszla jak to Teresa. Jej syn zostal zamordowany w 2004, maz zmarl na nowotwor kilka tygodni po smierci syna. Mieszka sama, Corka przyjezdza z Rzeszowa z męzem, ale na co dzien to ma tylko te pieski, byla jeszcze kocina, ale ją przejechal samochod, mimo ze to waziutka wiejska droga, wiesniaki pędza ile fabryka dała. Wszystkie zwierzaki oczywiscie wysterylizowane, za Ciocia juz sasiadka wysterylizowala suczke, a teraz bedzie sterylizowac kotke :cool3:

A to jeszcze jak dziewczynki pędzą :lol: Po lewej Ciocia, po prawej moja Mama.
YouTube - Kostaryka & Casablanka 24.01.09 cz. 3

Posted

Najważniejsze teraz, ze Ciocia sama nie mieszka ;).

Ja się nie moge nadziwic, ileż sierści ma Kostaryka :crazyeye:. A Casablania pięknie już śmiga. Praktycznie nie widac, że miała tak poważny zabieg.

Posted

Kostaryka ma co roku więcej futra, bo co roku ja na lato strzyzemy, pamietacie na pewno letnią wersję Kostaryky :cool1: Ale wyczesać tą królewne, godzina co tydzień, za uszami co 2-3 dni.
A Ciapusia lubi się czesać i zaraz przybiega, gdy widzi jak wyciągam koszyk ze szczotkami :cool3: Biegać też lubi, dostała ostatnio takiej energii :razz:

Posted

Takie łaki mamy niedaleko domu, modlimy się, zeby sie juz nikt nie pobudował.
A filmiki pochodzą ze wsi, w której mieszka nasza Ciocia Teresa.
Mamy tam posadzone prawie 2 ha lasu :p wspaniałe tam jest powietrze :p