Lucyja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Te zdjęcia są boskie :loveu: :loveu: To było wiadomo, że Casablanka i Ulka już się w sobie zakochały :) Quote
ewatr Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Ulka18']Casablanka u Ulusi na kolanach podczas przerwy w pisaniu na dogo http://img472.imageshack.us/img472/2140/dsc5380cs3.jpg Ale sliczne zdjęcie :lol: widac ,że Casablanka to bardzo cierpliwa sunia :evil_lol: ;) da z sobą Uli zrobić wszystko ............ Quote
Poker Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 GRATULACJE!!!!byłam pewna ,że to tylko kwestia czasu i Casablanka zostanie u Was.I żyli długo i szczęśliwie .... Bardzo mi przykro z powodu Sissi:-( Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Psia mina super, mówi wszystko...:lol: http://img472.imageshack.us/img472/2140/dsc5380cs3.jpg Quote
Becia66 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 cudna ona jest :loveu: , taka misia przytulanka...:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Helga, nie potrzeba podnosic ;) Casablanka zostaje u nas, moja corka Ulka w zyciu by jej nie oddala :evil_lol: Quote
terra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Prawda, że sheltie mają coś z :diabloti: i z :lilangel: ? Quote
Jagoda1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 "Psie życie"...?:evil_lol: http://img489.imageshack.us/img489/1018/dsc5377ki5.jpg Quote
Becia66 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Oddać psa z DT po takim czasie jest już niemożliwością dla normalnego człowieka...a gdyby musiało się to zrobić, jest to niewyobrażalna trauma :cool1: . Quote
Ulka18 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Beciu, masz calkowita racje...to jest bardzo trudne i dla opiekuna i dla psa :roll: ale dzieki DT mozna uratowac wiele psow...Joszi, Jagusia, Mawi, Rudka, Tosia i wiele, wiele innych... Co do Casablanki, to pokochaly sie z Ulka od pierwszej chwili :loveu: Trudno nam bylo Ojca przekonac, ale odejscie Sissi za TM spowodowalo, ze sie przelamal :sadCyber: Wlasnie teraz zamawiam Casablance nowe poslank, bo znalazlam super na allegro :multi: http://www.allegro.pl/item222351182_nowosc_legowisko_fotel_dla_psa_80x100x35_od_s_s_.html Quote
Justynna Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ło....ale czadzina...aga, nie obrazisz się jak sobie zamówimy takie same?? :P Quote
Alaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 O rany Aga ale Twoja Ulka ma te oczyska!!!!!!!!!!!!:crazyeye: Kawalerka pod oknami juz sie sciele?:lol: Poslanko bomba! Zamawiam:lol: Quote
Ulka18 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Alaa, jaka kawalerka :diabloti: ja Ci dam kawalerke :eviltong: mam dwa obronne psy oraz kota obronno-zaczepnego :diabloti: oraz przyjaciela, ktory kolekcjonuje bron mysliwska, w razie czego mam wiatrowke za darmo do pozyczenia :evil_lol: kurcze, jak sobie pomysle, ze to rzeczywiscie juz niedlugo beda chlopaki sie chcialy przedostac, to łehhhh :cool3: Oczeta niebieskie po Babci imienniczce tez Urszuli ma moje dziecie :p Ja mam takie, ze nijak cieni nie moge dobrac, bo jak sie mazne na niebiesko, to mi sie oczy zielone robia, a jak na na zielono, to niebieskie, w brazach wygladam jak lekki wampir :cool1: Poslanka rzeczywiscie cudne, ja zamowilam dla ktorejs z dziewczynek w kolorze beżowym. Super sa te poslanka, niezbyt drogie w porownaniu z Karuskowymi czy Krakvetowymi. Przy okazji weszlam na strone tego hoteliku, ktory sie oglasza na tej aukcji .... jakie ceny :mdleje: normalnie kosmos :crazyeye: zobaczcie cioteczki ten hotelik ;) Quote
Alaa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Aaaaaaaaaaaaa to chyba ze kot jest obronno-zaczepny hiihi:lol: A moja Mysza jest przespokojna, 19 lat w tym roku konczy i uwazasz dobrze , ze w Tatusia poszla hihihih bo ja raczej spokojna nie bylam:diabloti: A nawt mozna rzec ze mocno niespokojna bylam . A moje dziecko takie kochane, grzeczniuskie, w glowie ma poukladane- no ja mialam w Jej wieku SIECZKE we lbie :diabloti: A cieniami sie nie przejmuj, po prostu porzuc hihihih, ze niby ekologicznie i naturalnie slicznie hihihihih Quote
ewatr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 o rany ale fajne łożeczka :crazyeye: ja tez takie chce :multi: / to znaczy niby Arni chce ;) / Quote
Ulka18 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Nowe zdjecia kroffek. :loveu: Urok osobisty :eviltong: Quote
Alaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Psiury sliczne , lozeczko sliczne:evil_lol: wszystko sliczne:lol: Quote
Reno2001 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A jak pięknie odrosło już Kostaryce foterko...:loveu: :loveu: :loveu: . Piękne są te Twoje damy. Bezapelacyjnie!!!! Quote
Morgan:-) Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jesooooooooooooo!!! Ale piękności w otoczeniu miłości!!! Ale Ci Ulka zazdroszczę, że możesz mieć 2 psiury a i nawet więcej. Gdyby tak ta moja zadziora była mniej zgryźliwa, to jakaś amstafowata dusza z pewnością grzałaby u mnie doopkę już od dawna. Quote
Ulka18 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Morgan, mialam kiedys 2 psy, Gargamela oraz Wenus.... zawsze marzylam, zeby miec 2 psy ;) 2,5 roku mi zeszlo, zeby doprowadzic z powrotem do sytuacji, ze w domu sa 2 merdajace ogonki ...po odejsciu Gargamela zostalismy z Wenus, potem zamieszkala u nas Kostaryka (ten lysolek ogolony) , rodzinka nie chciala slyszec o 2 psach, ale sie udalo sposobem :eviltong: Quote
Recommended Posts