Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GRATULACJE!!!!byłam pewna ,że to tylko kwestia czasu i Casablanka zostanie u Was.I żyli długo i szczęśliwie ....
Bardzo mi przykro z powodu Sissi:-(

Posted

Beciu,
masz calkowita racje...to jest bardzo trudne i dla opiekuna i dla psa :roll: ale dzieki DT mozna uratowac wiele psow...Joszi, Jagusia, Mawi, Rudka, Tosia i wiele, wiele innych...

Co do Casablanki, to pokochaly sie z Ulka od pierwszej chwili :loveu:
Trudno nam bylo Ojca przekonac, ale odejscie Sissi za TM spowodowalo, ze sie przelamal :sadCyber:

Wlasnie teraz zamawiam Casablance nowe poslank, bo znalazlam super na allegro :multi:
http://www.allegro.pl/item222351182_nowosc_legowisko_fotel_dla_psa_80x100x35_od_s_s_.html

Posted

Alaa, jaka kawalerka :diabloti: ja Ci dam kawalerke :eviltong: mam dwa obronne psy oraz kota obronno-zaczepnego :diabloti: oraz przyjaciela, ktory kolekcjonuje bron mysliwska, w razie czego mam wiatrowke za darmo do pozyczenia :evil_lol: kurcze, jak sobie pomysle, ze to rzeczywiscie juz niedlugo beda chlopaki sie chcialy przedostac, to łehhhh :cool3:

Oczeta niebieskie po Babci imienniczce tez Urszuli ma moje dziecie :p
Ja mam takie, ze nijak cieni nie moge dobrac, bo jak sie mazne na niebiesko, to mi sie oczy zielone robia, a jak na na zielono, to niebieskie, w brazach wygladam jak lekki wampir :cool1:

Poslanka rzeczywiscie cudne, ja zamowilam dla ktorejs z dziewczynek w kolorze beżowym. Super sa te poslanka, niezbyt drogie w porownaniu z Karuskowymi czy Krakvetowymi. Przy okazji weszlam na strone tego hoteliku, ktory sie oglasza na tej aukcji .... jakie ceny :mdleje: normalnie kosmos :crazyeye: zobaczcie cioteczki ten hotelik ;)

Posted

Aaaaaaaaaaaaa to chyba ze kot jest obronno-zaczepny hiihi:lol:
A moja Mysza jest przespokojna, 19 lat w tym roku konczy i uwazasz dobrze , ze w Tatusia poszla hihihih bo ja raczej spokojna nie bylam:diabloti:
A nawt mozna rzec ze mocno niespokojna bylam .
A moje dziecko takie kochane, grzeczniuskie, w glowie ma poukladane- no ja mialam w Jej wieku SIECZKE we lbie :diabloti:

A cieniami sie nie przejmuj, po prostu porzuc hihihih, ze niby ekologicznie i naturalnie slicznie hihihihih

Posted

Jesooooooooooooo!!! Ale piękności w otoczeniu miłości!!! Ale Ci Ulka zazdroszczę, że możesz mieć 2 psiury a i nawet więcej. Gdyby tak ta moja zadziora była mniej zgryźliwa, to jakaś amstafowata dusza z pewnością grzałaby u mnie doopkę już od dawna.

Posted

Morgan, mialam kiedys 2 psy, Gargamela oraz Wenus....
zawsze marzylam, zeby miec 2 psy ;) 2,5 roku mi zeszlo, zeby doprowadzic z powrotem do sytuacji, ze w domu sa 2 merdajace ogonki ...po odejsciu Gargamela zostalismy z Wenus, potem zamieszkala u nas Kostaryka (ten lysolek ogolony) , rodzinka nie chciala slyszec o 2 psach, ale sie udalo sposobem :eviltong: