Ulka18 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ewa, Ulka wstawila te najladniejsze, skrzetnie omijajac te, na ktorych ja jestem (tez nie taka wiotka jak pisala Ania :evil_lol: ). Postaram sie wstawic jeszcze te pozostale jak znajde chwilke. Beciu, Sissi sie nie znalazla :bigcry: Obeszlismy wszystkich sasiadow, łąki okoliczne, dzwonilam do dogomaniackiej Siostry z lokalnej gazety, czy nie slyszala czegos zlego o kotach w Debicy, cisza. Sasiadce tez zginela kotka juz 2 tygodnie, a drugiej sasiadce kocur odszedl miesiac temu za TM (w ciagu jednej doby - goraczka, dreszcze). Podejrzewamy wirus FiV, ktorym mogla sie zarazic tamta kotka i Sissi, na to niestety nie ma szczepionki :shake: Koty chca odchodzic w samotnosci, jesli to bylby ten wirus, to moze gdzies sie zaszyla i nie mozemy jej znalezc. Bo chyba nikt jej nie przygarnal, miala obroze z adresem. Wierzymy, ze moze gdzies poszla i jeszcze wroci. Na watku Zuzi Onkojamki sa zdjecia Sissi. Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Piekne te wszystkie zdjęcie z piesiem, pokochały się, to widać. http://img504.imageshack.us/img504/3820/dsc5245ji0.th.jpg Przykro z powodu Koteczki. Quote
ewatr Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no to troche oko pocieszyłam ta iloscia zdjęć :lol: piękne ! Sissi [']:-( Quote
kofee Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wspaniałe te zdjęcia. Jak ja lubię cyfrowe aparaty i internet. I Ulkę zwaną Agą. I oczywiście wszystkie te wspaniałe psy. Kolaczkowe uśmiechy są najwspanialsze:loveu: Quote
Reno2001 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Aga, czyli Sisi tak jak przypuszczałaś rano, odeszła w samotności. Trzymajcie sie dziewczynki cieplutko. Myslami jestem z Wami. Quote
Ulka18 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Chcialam poinformowac wszystkie cioteczki, ze Casablanka zostaje u nas na stale....tak sie pusto zrobilo po smierci Sissi, ze nie wyobrazamy sobie, zeby kolejnego zwierzaka zabraklo pod naszym dachem :roll: Quote
Reno2001 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tak coś czułam :multi: :multi: :multi: ! Prawdę powiedziawszy nawet nie wyobrażałam sobie innego scenariusza ;) . GRATULACJE!!! Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Ulka18']Chcialam poinformowac wszystkie cioteczki, ze Casablanka zostaje u nas na stale....tak sie pusto zrobilo po smierci Sissi, ze nie wyobrazamy sobie, zeby kolejnego zwierzaka zabraklo pod naszym dachem :roll: Coś w tym metafizycznego... Cieszę się bardzo, ukłony dla Taty:razz: . Quote
ewatr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Ulka18']Chcialam poinformowac wszystkie cioteczki, ze Casablanka zostaje u nas na stale....tak sie pusto zrobilo po smierci Sissi, ze nie wyobrazamy sobie, zeby kolejnego zwierzaka zabraklo pod naszym dachem :roll: nareszcie meska decyzja ;) Gratulacje i mizianko dla sunieczek :loveu: :loveu: Quote
Morgan:-) Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Ulka18']Chcialam poinformowac wszystkie cioteczki, ze Casablanka zostaje u nas na stale....tak sie pusto zrobilo po smierci Sissi, ze nie wyobrazamy sobie, zeby kolejnego zwierzaka zabraklo pod naszym dachem :roll: Gratulacje!! Tylko zastanawiam się jak tata zniesie następnego collaka "na tymczasie" ? Quote
kofee Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wspaniała wiadomość. Nooo, to teraz idę to uczcić (kawką) Aga, :buzi: tak się cieszę, że się zdecydowałaś, chociaż tak mi przykro z powodu Sissi... Tatusiowie nie odmawiają córeczkom, nawet tym dorosłym:cool3: Quote
Becia66 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Innego scenariusza nie brałam pod uwagę...:lol: Casablanka wasza od dawna już była i ty też o tym dobrze wiedziałaś :evil_lol: , bo przecież ty dorosła kobita i jakiś tam Tatuś nie bedzie mówił czy możesz mieć pieska czy nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A tak na serio ; przychodzi taki moment że sie Wie, że oddanie psiaka nie wchodzi w grę, że się nie chce tego zrobić i już nie potrafi:loveu: :loveu: . SISSI postawiła kropkę nad ,, i ''. Gratuluję wam cudnej suni, myślę że byłaby marzeniem dla każdego :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
ania14p Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Gratulacje, ale ja to już po pierwszym poście na tym wątku, wątpiłam, że jest to DT, a raczej byłam pewna, że to jest ten jeden, jedyny prawidłowy dom :loveu:! Quote
Reno2001 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No to może teraz Kazan z Rzeszowa pójdzie na tapetę :oops: ??? Quote
Lucyja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cudowna wiadomośc !!!:loveu: Juz chyba nikt na dogo nie wierzył w to, że sunieczka mogłaby isc do innego domu :) Quote
Reno2001 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Helga_psiaki napisał(a):podnoszę wątek ...by przypomnieć, że to już nie ten dział i pora go zmienić :loveu: !! Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 To chyba uśmiech radości, że będzie miała kolężankę...:lol: Quote
Ulka18 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Casablanka u Ulusi na kolanach podczas przerwy w pisaniu na dogo Quote
Recommended Posts