Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

Posted

Ewa,
Ulka wstawila te najladniejsze, skrzetnie omijajac te, na ktorych ja jestem (tez nie taka wiotka jak pisala Ania :evil_lol: ).
Postaram sie wstawic jeszcze te pozostale jak znajde chwilke.

Beciu,
Sissi sie nie znalazla :bigcry: Obeszlismy wszystkich sasiadow, łąki okoliczne, dzwonilam do dogomaniackiej Siostry z lokalnej gazety, czy nie slyszala czegos zlego o kotach w Debicy, cisza. Sasiadce tez zginela kotka juz 2 tygodnie, a drugiej sasiadce kocur odszedl miesiac temu za TM (w ciagu jednej doby - goraczka, dreszcze). Podejrzewamy wirus FiV, ktorym mogla sie zarazic tamta kotka i Sissi, na to niestety nie ma szczepionki :shake: Koty chca odchodzic w samotnosci, jesli to bylby ten wirus, to moze gdzies sie zaszyla i nie mozemy jej znalezc. Bo chyba nikt jej nie przygarnal, miala obroze z adresem. Wierzymy, ze moze gdzies poszla i jeszcze wroci. Na watku Zuzi Onkojamki sa zdjecia Sissi.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniałe te zdjęcia.
Jak ja lubię cyfrowe aparaty i internet.
I Ulkę zwaną Agą.
I oczywiście wszystkie te wspaniałe psy.
Kolaczkowe uśmiechy są najwspanialsze:loveu:

Posted

Chcialam poinformowac wszystkie cioteczki, ze Casablanka zostaje u nas na stale....tak sie pusto zrobilo po smierci Sissi, ze nie wyobrazamy sobie, zeby kolejnego zwierzaka zabraklo pod naszym dachem :roll:

Posted

[quote name='Ulka18']Chcialam poinformowac wszystkie cioteczki, ze Casablanka zostaje u nas na stale....tak sie pusto zrobilo po smierci Sissi, ze nie wyobrazamy sobie, zeby kolejnego zwierzaka zabraklo pod naszym dachem :roll:

Coś w tym metafizycznego...

Cieszę się bardzo, ukłony dla Taty:razz: .

Posted

[quote name='Ulka18']Chcialam poinformowac wszystkie cioteczki, ze Casablanka zostaje u nas na stale....tak sie pusto zrobilo po smierci Sissi, ze nie wyobrazamy sobie, zeby kolejnego zwierzaka zabraklo pod naszym dachem :roll:

nareszcie meska decyzja ;)

Gratulacje i mizianko dla sunieczek :loveu: :loveu:

Posted

Gratulacje!! Tylko zastanawiam się jak tata zniesie następnego collaka "na tymczasie" ?

Posted

Wspaniała wiadomość.
Nooo, to teraz idę to uczcić (kawką)
Aga, :buzi: tak się cieszę, że się zdecydowałaś, chociaż tak mi przykro z powodu Sissi...
Tatusiowie nie odmawiają córeczkom, nawet tym dorosłym:cool3:

Posted

Innego scenariusza nie brałam pod uwagę...:lol: Casablanka wasza od dawna już była i ty też o tym dobrze wiedziałaś :evil_lol: , bo przecież ty dorosła kobita i jakiś tam Tatuś nie bedzie mówił czy możesz mieć pieska czy nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A tak na serio ; przychodzi taki moment że sie Wie, że oddanie psiaka nie wchodzi w grę, że się nie chce tego zrobić i już nie potrafi:loveu: :loveu: . SISSI postawiła kropkę nad ,, i ''.
Gratuluję wam cudnej suni, myślę że byłaby marzeniem dla każdego :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

Gratulacje, ale ja to już po pierwszym poście na tym wątku, wątpiłam, że jest to DT, a raczej byłam pewna, że to jest ten jeden, jedyny prawidłowy dom :loveu:!