Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy za zyczenia dla Ulki :lol:

Dziewczyny wymęczone calym dniem spią tak. Casablanka :

Tutaj widac jeszcze troche ciecia pooperacyjnego.

Kostaryka :diabloti:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje suki też wybierają ciekawe miejsca do spania, Beza na kafelkach, a Dagna na posłanku, ale one mają różniastą sierść, więc to zrozumiałe, a dlaczego Kostaryka taka wygodnicka? nie mogę pojąć :crazyeye:!

• 1 month later...
Posted

Zaprezentujemy nowa fryzure Kostaryki oraz pileczke, ktora sobie wybrala w sklepie zoologicznym w nagrode za grzeczne 2 godziny podczas strzyzenia.

cdn...

Posted

Ulka widzę, że coroczne rutuały dalej są prowadzone jak trzeba :)
Czy Casablanca też będzie miała nową fryzurę i tym samym nową piłeczkę?? Obie panny - jak zwykle wyglądają przebojowo :multi::loveu:

Posted

Zapomniałam dopisać, że ślicznie wygląda ta łysa, chętnie zrobiłabym coś takiego z Bezą, ale ją do takich opercji trzeba by było uśpić, a to już nie te latka, serduszko mogłoby nie znieść takich sztuk:shake:!

Posted

Jako, że moja Beza jest mieszanką Podhalana, ONka i kilku Burków z podwórka, to potrafię zrozumieć letnie golenie psa, ale cudne suczydła AGUlki, pewnie nie robią takich sztuk jak moja szalona starucha!

Posted

Kostaryka to takie cielątko, Halcia widziala jaka spokojna. Nie wiem skąd ona ma tyyyyyylllllllllllleeeeeeeeeeeee futra, ale lato w kożuchu jest dla niej trudne do zniesienia. Dr Komorowski mówil, ze nie wiadomo dlaczego ona nie zrzuca ani grama podszerstka na lato i chodzi jak w góralskim kożuchu. A po ostrzyzeniu to potrafi caly dzien biegac, tuptac bez zmęczenia.
Casablanki nie bedziemy strzyc, bo jest zbyt szczupla i futerka nie ma zbyt wiele.

Posted

:loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA ŚLICZNYCH DZIEWCZYN :loveu::loveu::loveu:

Jak ten czas szybko leci... Mnie się wydaje, że to przecież tak niedawno były u Was rozterki i podchody związane z tym czy Casablanca zostanie czy nie :lol::lol: A to już proszę... aż 2 lata mineły...

To tak jak z moją Astą.... już tyle czasu jest ze mną a ja cały czas podaje u weta wiek psa - 5 - 6 :cool3: bo wydaje mi się, że tak niedawno się wydarzyła cała ta nasza historia - a z drugiej strony wydaje mi się, że ona jest ze mną od początku świata ;)