ania14p Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jejku jak im dobrze, jakie śliczne i "wytrzepane" w śniegu panienki :lol:! Quote
Lucyja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ależ się zrobiło biało-czarno na fotkach :) Cieszę się, że obie dziewczynki w dobrej kondycji :loveu: Quote
Reno2001 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Super dziewczynki wyglądaja na śniegu :loveu:. Moje wczoraj tez szalały w śniegu na działce, ale Pancia jak zwykle aparat w domu zostawiła :razz:. Quote
Cortezik_82 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Witamy się:multi: Przepiękne sunie:loveu:. Widać, że się świetnie dogadują. Czy Casablanka troszke nie urosła?? Na pierwszych zdjęciach jest taka malutka. Quote
Ulka18 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Cortezik, ona sie chyba raczej wyprostowala, na poczatku chodzila calkiem skulona, wszystkiego sie bała. Nawet na smyczy nie umiała chodzic, nie wspomne o tym, ze nie wiedziala co to pilka czy sznur. Wszystkiego uczyła sie od Kostaryki. Mloda czyli moja Corka zaraz umiesci nowiutkie zdjecia :lol: Quote
Ulka18 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Rysiek bardzo lubi wszelkiego rodzaju torby i pudelka. Wiec jesli cos kupimy, to on musi koniecznie tego rodzaju kryjówki wykorzystac. Jest bardzo zly, gdy mu sie wyrzuci nowe pudelko lub torbe :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Dziewczyny w porze wieczornej zawsze chcą sie bawic. I zawsze obie w tym samym czasie chcą jedną zabawkę :eviltong: Rysz czasami sie dołacza do zabawy Tutaj jest czatowanie na zabawke Quote
Ulka18 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Walka o pilke tym razem, wyszedl smok 8-mio nogi :evil_lol: Nuda jak pancia przestanie rzucac ;) Quote
ania14p Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dziewczynki i chłopaczek cudne są, ale część zdjęć mi się nie otwira:placz:, więc smutasek mnię ogarnia okopny :shake:! Całuski od naszej wielkij grupy: Ania, Paweł, Beza, Wojtek, Kaktus, Koks i Dagna :buzi: Quote
Ulka18 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Ania14p, kto to jest Dagna? To jakas Twoja nowa kocinka? Quote
ania14p Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nareszcie wszystkie zdjęcia się otworzyły ! Dawno ciotka Ulka18 do Koksa nie zaglądała, a tam zdjęcie mojego nowego "koteczka" w ostatnim poście zamieściłam. Dagna jest u nas na tymczasie raczej stałym, jest ona schroniskowcem mojej teściowej, a teściowa po prostu przeliczyła się z siłami, teraz jest chora, ma problemy z chodzeniem, więc Ania-emerytka oczywiście ma czas i siłę na pełną obsługę . Ps. Chyba mam jakąś karę, bo mi emotionki nie wchodzą? Quote
ania14p Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Prześliczne dziewczyny, tylko one jakoś tak się upodobniły, że nie widać, która jest mniejsza. Casablanka już nie jest mini, tylko całkiem normalną colaczką :lol:! Quote
cortezik_25 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :multi:Witam To pewnie musicie uważać aby kotka w prezencie przypadkiem nie oddać:lol:. Z psiaczkami to tak jak u nas, w tej samej chwili ta sama zabawka lub gryzak :shiny:. Super fotki i filmik:loveu::loveu: Pozdrawiamy Quote
ania14p Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kotki mają swoje zabawki, a psy swoje (czasami są to kotki)! Quote
ecci Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 o proszę, i do Casablanki dotarłam:multi: teraz się tylko zapiszę, a później pooglądam:loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Kostaryko, Pańcia nie wspomniała o twoich czwartych urodzinkach... Wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim zdrowia.:loveu: Quote
Ulka18 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Rzeczywiscie zapomnialam napisac na watku, ze Kostaryka miala urodziny 10.2 :oops: Skonczyla juz 4 lata i jest naprawde kochana, przegrzeczna suczka, bardzo lagodna dla swoich, nieufna wobec obcych, nie lubi najbardziej listonosza :eviltong: U nas zima w pelni, Kostaryka ma goreczke usypana przez Ulke i jako pies pasterski na niej strozuje i obserwuje okolice :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 A to moja corka Ulka, od ktorej mam nick, z Casablanka. Casablanka jak wiecie to ulubienica Ulki z wzajemnoscia :loveu: Quote
Ulka18 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Kostaryka Zbiczuj :lol: Ulka narciarka, szkoda, ze psów nie mozna zabrac na wyciag Jutro wkleje towarzystwo wieczorowe czyli jak sie odpoczywa po calym mroznym dniu. Zapraszam na watek. Quote
ecci Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A ja miałam w tym roku taką ochotę na narty:evil_lol: Quote
ALMA2 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dołączam się do zyczeń urodzinowych.:p Zdjęcia portretowe z młoda pańcią i Kostaryką bardzo ładne. Szczególnie, że chyba padał śnieg, który ja widze w tle. Quote
ania14p Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :new-bday: spóźnione, acz serdeczne życzenia dla solenizantki. Piękną zimę macie, kocham taki czysty śnieg i tarzające się w nim śnieżne psy, ja już za stara jestem na tarzanie się w śniegu, ale kiedyś bywało ...! Quote
Reno2001 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 najlepsze życzenia urodzinowe od nas i naszych dziewczyn:tort: :laola: Quote
Recommended Posts