Ulka18 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Morgan, aukcja Casablanki ma duzo wejsc i obserwatorow. Licze na to, ze dzieki tej aukcji inne mieleckie pieski znajda domy. I collie Kazan z Kundelka. Quote
kofee Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ulka18 napisał(a):Morgan, aukcja Casablanki ma duzo wejsc i obserwatorow. Licze na to, ze dzieki tej aukcji inne mieleckie pieski znajda domy. I collie Kazan z Kundelka. Nie muszę chyba tego mówić, ale powiem: uważaj, ostatnio był dołączony do "Dziennika" film Lessi, może komuś się spodobał piesek... Dobrze, że Casablanka jest inaczej umaszczona, ale trzeba być czujnym... Pozdrówka:lol: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Maile, ktore mi sie nie spodobaja wycinam od razu. Nie odpisuje na glupawe propozycje domkow np. z 3 wilczurami lub z dowozem psa na miejsce. Niech sie komus Mała podoba lub nie, to mnie nie interesuje, ze ktos ma na nia ochote. Jasno postawilam warunki w aukcji...ale ludzie wydaja sie nie czytac tresci aukcji. Quote
Becia66 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Noo, Ulka bierze nas na przetrzymanie ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Beciu, jeszcze nic nie wiem na 1000%, ale nie poddam sie bez walki :cool3: Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ulka18 napisał(a):Beciu, jeszcze nic nie wiem na 1000%, ale nie poddam sie bez walki :cool3: nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem ;) Quote
terra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ewatr napisał(a):nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem ;) To jest nas więcej , bo ja też. Ulka, a może trzeba zaaranżować jakiś maly "teatrzyk"?;) Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ja też kibicuję Wam z nadzieją,że pan domu pęknie i się podda tylu kobietom.W końcu kto rządzi :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Jest nas 3 baby, 1 chlop, 2 suczki, 1 kotka, 1 kocur. Razem plci zenskiej : 6, razem plci meskiej : 2. Z czego z 2 bab 2 to wojujace feministki :eviltong: Nie damy sie tak latwo...:cool3: Quote
Reno2001 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ulka18 napisał(a): Nie damy sie tak latwo...:cool3: Ja myślę...:diabloti: ! Quote
Becia66 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ulka, czy telefony urywają się za małą? :lol: Jakby co, pamiętaj o domku w Rzeszowie...:lol: Wydaje się jednak, że żaden domek nie będzie potrzebny ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='becia66']Ulka, czy telefony urywają się za małą? :lol: Jakby co, pamiętaj o domku w Rzeszowie...:lol: Wydaje się jednak, że żaden domek nie będzie potrzebny ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie też sie tak wydaje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Pamiętajcie cioteczki o Kazanku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63266&page=8 i innych collie-podobnych np. mojej biednej Laurze :-( : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63266&page=8 Quote
Ulka18 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Na razie nic nie chce pisac, ale jest ciezko...tak czy tak, jeszcze troche bede musiala powalczyc....zobaczymy kto 'zwyciezy'... Beciu, o dziwo jest cisza w eterze, maile tez ustaly...jest 16 obserwatorow, nie wiem co oni robia, tyle psow bym im mogla zaproponowac, gdyby dali jakis znak.... Quote
Kam Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ulka, ona jest po prostu prze-pięk-na! Wiem, że jest dużo mniejsza, ale dla mnie tak właśnie wyglądałby ideał collie. Bez urazy dla Twojej drugiej suczki ;), ale dzisiejsze collie z wielgachnym futrem to już nie to (podobnie jak PON-y czy bearded collie). Casablanka wygląda jak prawdziwy pastuch, pięknie się rusza i bardzo do Was pasuje :) - trzymam kciuki za powodzenie akcji spiskowej! Quote
Jagoda1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Pełna gracji i dumy.:lol: Podnosimy śliczną Sunieczkę... Quote
Poker Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ja też trzymam kciuki za powodzenie spisku,co zrobić,żeby przekonać Twojego tatę.Może pokaż mu ile osób w na dogo interesuje się losami Casablanki i jaki byłby sławny po pozytywnej decyzji i ile sympatii by zyskał u nas:evil_lol: Quote
terra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Mnie też to zdjęcie bardzo się podoba. Widać na nim tę lekkość i płynność ruchu. Piękna psica:loveu: Quote
Ulka18 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Wstawiam nowe zdjecia...pancia musiala rzucac wszelkie dostepne zabawki po powrocie z pracy... Casablanka z kanapka Czekamy az pani rzuci kanapke Quote
Becia66 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ulka ona jest przepiękna :loveu: i tak jakby urosła !??? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts