Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

Posted

Morgan, aukcja Casablanki ma duzo wejsc i obserwatorow. Licze na to, ze dzieki tej aukcji inne mieleckie pieski znajda domy. I collie Kazan z Kundelka.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Morgan, aukcja Casablanki ma duzo wejsc i obserwatorow. Licze na to, ze dzieki tej aukcji inne mieleckie pieski znajda domy. I collie Kazan z Kundelka.

Nie muszę chyba tego mówić, ale powiem: uważaj, ostatnio był dołączony do "Dziennika" film Lessi, może komuś się spodobał piesek...
Dobrze, że Casablanka jest inaczej umaszczona, ale trzeba być czujnym...
Pozdrówka:lol:

Posted

Maile, ktore mi sie nie spodobaja wycinam od razu. Nie odpisuje na glupawe propozycje domkow np. z 3 wilczurami lub z dowozem psa na miejsce. Niech sie komus Mała podoba lub nie, to mnie nie interesuje, ze ktos ma na nia ochote. Jasno postawilam warunki w aukcji...ale ludzie wydaja sie nie czytac tresci aukcji.

Posted

ewatr napisał(a):
nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem ;)

To jest nas więcej , bo ja też.
Ulka, a może trzeba zaaranżować jakiś maly "teatrzyk"?;)

Posted

Jest nas 3 baby, 1 chlop, 2 suczki, 1 kotka, 1 kocur.

Razem plci zenskiej : 6, razem plci meskiej : 2.

Z czego z 2 bab 2 to wojujace feministki :eviltong:

Nie damy sie tak latwo...:cool3:

Posted

Ulka, czy telefony urywają się za małą? :lol: Jakby co, pamiętaj o domku w Rzeszowie...:lol: Wydaje się jednak, że żaden domek nie będzie potrzebny ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']Ulka, czy telefony urywają się za małą? :lol: Jakby co, pamiętaj o domku w Rzeszowie...:lol: Wydaje się jednak, że żaden domek nie będzie potrzebny ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mnie też sie tak wydaje...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Pamiętajcie cioteczki o Kazanku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63266&page=8

i innych collie-podobnych np. mojej biednej Laurze :-( : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63266&page=8

Posted

Na razie nic nie chce pisac, ale jest ciezko...tak czy tak, jeszcze troche bede musiala powalczyc....zobaczymy kto 'zwyciezy'...

Beciu, o dziwo jest cisza w eterze, maile tez ustaly...jest 16 obserwatorow, nie wiem co oni robia, tyle psow bym im mogla zaproponowac, gdyby dali jakis znak....

Posted

Ulka, ona jest po prostu prze-pięk-na!
Wiem, że jest dużo mniejsza, ale dla mnie tak właśnie wyglądałby ideał collie.
Bez urazy dla Twojej drugiej suczki ;), ale dzisiejsze collie z wielgachnym futrem to już nie to (podobnie jak PON-y czy bearded collie).
Casablanka wygląda jak prawdziwy pastuch, pięknie się rusza i bardzo do Was pasuje :) - trzymam kciuki za powodzenie akcji spiskowej!

Posted

ja też trzymam kciuki za powodzenie spisku,co zrobić,żeby przekonać Twojego tatę.Może pokaż mu ile osób w na dogo interesuje się losami Casablanki i jaki byłby sławny po pozytywnej decyzji i ile sympatii by zyskał u nas:evil_lol: