Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki zebrałam na szybko deklarowaną pomoc na wątku :)
Deklaracje stałe :
Alla Chrzanowska : 30 zł :loveu:
Deklaracje jednorazowe :
Sherlock : pierwszy miesiąc hoteliku :multi::loveu:
Alla Chrzanowska : 20 zł
Ada-Vebby : ? :loveu:
Katarzyna Starkiewicz :? :loveu:
Cantadorra : ? :loveu:
mdk8 : ?
kabaja : ?
wierzę jednak że wspólnymi siłami damy radę. Dziewczynki jeśli ktoś ma fanty na bazarek lub może go zrobic dla naszej Soni bardzo bardzo prosimy.

aktualnie :):):)

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piescofajnyjest']jestem Marticzko....[/QUOTE]

ciocia piesio kochana czy mogę poprosic moderatora o zwolnienie tego postu do rozliczeń ? chciałabym aby wątek był czytelny dla wszystkich :) z góry ślicznie dziękuję :)

Posted

Na FB zaraz pędzę
Stałej dać nie mogę, może uda mi się trochę jednorazowo wyskrobać...

Mogę zgłosić Małą do skarpety sterylkowej, dawno nikogo nie zgłaszałam, a jestem stałym deklarowiczem

Posted

[quote name='brzośka']Na FB zaraz pędzę

Mogę zgłosić Małą do skarpety sterylkowej, dawno nikogo nie zgłaszałam, a jestem stałym deklarowiczem[/QUOTE]

brzośka kochana cioteczko :loveu: jeśli jest taka możliwośc to bardzo bardzo proszę :) Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='brzośka']Na FB zaraz pędzę

Mogę zgłosić Małą do skarpety sterylkowej, dawno nikogo nie zgłaszałam, a jestem stałym deklarowiczem

Pewnie, to byłoby ekstra:)

Posted

Martiko- umieszczę małą na stronce na fb. Czy możesz mi przesłąć tekst plus zdjęcia na maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl ?
Czy ma ogłoszenia? Jak nie, to też zorganizuję. Jeżeli pójdzie do hoteliku to na pewno jednorazowo coś prześlę. Jednorazowo-bo mam sytuację zawodową bardzo niepewną.

Posted

dziewczynki kochane miałam pierwszy telefon w sprawie Soni :multi: Pani Ania z Katowic ma już psiaka adoptowanego ze schroniska :) jutro jedziemy na zapoznanie i wizytę PA :) dziewczynki kciuki potrzebne !!!!!!!!! :) to był by naprawdę cud :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']dziewczynki kochane miałam pierwszy telefon w sprawie Soni :multi: Pani Ania z Katowic ma już psiaka adoptowanego ze schroniska :) jutro jedziemy na zapoznanie i wizytę PA :) dziewczynki kciuki potrzebne !!!!!!!!! :) to był by naprawdę cud :lol:[/QUOTE]

O rany, to faktycznie byłby cud, ale jak wiemy cuda się zdarzają

Trzymam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']dziewczynki kochane miałam pierwszy telefon w sprawie Soni :multi: Pani Ania z Katowic ma już psiaka adoptowanego ze schroniska :) jutro jedziemy na zapoznanie i wizytę PA :) dziewczynki kciuki potrzebne !!!!!!!!! :) to był by naprawdę cud :lol:[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi::multi: