Martika&Aischa Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki zebrałam na szybko deklarowaną pomoc na wątku :) Deklaracje stałe : Alla Chrzanowska : 30 zł :loveu: Deklaracje jednorazowe : Sherlock : pierwszy miesiąc hoteliku :multi::loveu: Alla Chrzanowska : 20 zł Ada-Vebby : ? :loveu: Katarzyna Starkiewicz :? :loveu: Cantadorra : ? :loveu: mdk8 : ? kabaja : ? wierzę jednak że wspólnymi siłami damy radę. Dziewczynki jeśli ktoś ma fanty na bazarek lub może go zrobic dla naszej Soni bardzo bardzo prosimy. aktualnie :):):) Quote
iwonamaj Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Pędzę na wydarzenie :)... mam 390 znajomych, a co ;) wszystkich zaproszę :) Justys daj linka do FB w I poście... Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Tak jest :) już biegnę uzupełnic pierwszy post i napiszę do moderatora o zwolnienie drugiego do rozliczeń dla naszej Asi :) Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='piescofajnyjest']jestem Marticzko....[/QUOTE] ciocia piesio kochana czy mogę poprosic moderatora o zwolnienie tego postu do rozliczeń ? chciałabym aby wątek był czytelny dla wszystkich :) z góry ślicznie dziękuję :) Quote
brzośka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Na FB zaraz pędzę Stałej dać nie mogę, może uda mi się trochę jednorazowo wyskrobać... Mogę zgłosić Małą do skarpety sterylkowej, dawno nikogo nie zgłaszałam, a jestem stałym deklarowiczem Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='brzośka']Na FB zaraz pędzę Stałej dać nie mogę, może uda mi się trochę jednorazowo wyskrobać... Mogę zgłosić Małą do skarpety sterylkowej, dawno nikogo nie zgłaszałam, a jestem stałym deklarowiczem[/QUOTE] brzośka kochana cioteczko :loveu: jeśli jest taka możliwośc to bardzo bardzo proszę :) Dziękuję :loveu: Quote
brzośka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 ale to już, czy czekamy aż się w hoteliku zadomowi? Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='brzośka']Na FB zaraz pędzę Stałej dać nie mogę, może uda mi się trochę jednorazowo wyskrobać... Mogę zgłosić Małą do skarpety sterylkowej, dawno nikogo nie zgłaszałam, a jestem stałym deklarowiczem Pewnie, to byłoby ekstra:) Quote
Zofija Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Martiko- umieszczę małą na stronce na fb. Czy możesz mi przesłąć tekst plus zdjęcia na maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl ? Czy ma ogłoszenia? Jak nie, to też zorganizuję. Jeżeli pójdzie do hoteliku to na pewno jednorazowo coś prześlę. Jednorazowo-bo mam sytuację zawodową bardzo niepewną. Quote
brzośka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Plusem takiej akcji jest to, że oglądam sobie dogo-ciotki na fejsie :D Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='monika55']Przyleciałam z FB. Szkoda malutkiej.[/QUOTE] Widziałam Moniczko, że jesteś na fb - dzięki:) Quote
danyww Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Przybiegłam tutaj z FB. Podajcie nr konta. Wspomogę na razie 20zł. :lol: Quote
cancer43 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Zaprosiłam,na FB kogo sie dało,oby z efektem Quote
wiewoira Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Pozapraszałam wszystkich,udostępniłam i trzymam kciuki,jak konto znowu mi się napełni to na pewno wspomogę choć drobną kwotą Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 dziewczynki kochane miałam pierwszy telefon w sprawie Soni :multi: Pani Ania z Katowic ma już psiaka adoptowanego ze schroniska :) jutro jedziemy na zapoznanie i wizytę PA :) dziewczynki kciuki potrzebne !!!!!!!!! :) to był by naprawdę cud :lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='danyww']Przybiegłam tutaj z FB. Podajcie nr konta. Wspomogę na razie 20zł. :lol:[/QUOTE] ciocia przepięknie Ci dziękuję :loveu: Quote
Gabi79 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']dziewczynki kochane miałam pierwszy telefon w sprawie Soni :multi: Pani Ania z Katowic ma już psiaka adoptowanego ze schroniska :) jutro jedziemy na zapoznanie i wizytę PA :) dziewczynki kciuki potrzebne !!!!!!!!! :) to był by naprawdę cud :lol:[/QUOTE] O rany, to faktycznie byłby cud, ale jak wiemy cuda się zdarzają Trzymam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!! Quote
wiewoira Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Ja te kciuki powiąże na noc co by nie puściły. Cuda sie zdarzają więc i tym razem też tak będzie :loveu: Quote
brzośka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']dziewczynki kochane miałam pierwszy telefon w sprawie Soni :multi: Pani Ania z Katowic ma już psiaka adoptowanego ze schroniska :) jutro jedziemy na zapoznanie i wizytę PA :) dziewczynki kciuki potrzebne !!!!!!!!! :) to był by naprawdę cud :lol:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
danyww Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 No to wstrzymuję oddech... tylko potem szybko piszcie co i jak bo się uduszę :evil_lol: Quote
halszka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 ulalala ależ się dzieje:) kciukam najmocniej jak potrafię :kciuki: Quote
Ada-Vebby Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='iwonamaj']Ale się dzieje :))))))[/QUOTE] oj,dzieje się,dzieje :))) zaciskam kciuki najmocniej jak można :) Quote
Recommended Posts