yolanovi Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Zofija napisał(a):Jolu, bo już się pogubiłam. Kto moze zawieźć Tirana w okolice Wrocławia? Gdzie, kiedy i , na którą trzeba go zawieźć? Zosiu, wiec tak: ja jade w okolice wrocka w sobote 02.11. wyjezdzam z katowic ok 12.00/13.00 i na ta godz. ktos musialby mi tiranka dowiezc z cieszyna do katowic. poza tym poprosze kontakt tel. do pani z wrocka to sie umowimy dalej. Quote
Gabi79 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Poker napisał(a):Jestem u panstwa. Wszystko jest`ok, deyzja przemyslana.`Reszte zalatwiajcie miedzy soba.Tiranek bedzie mial bardzo dobrze.`panstwo sie zaloguja i beda juz sami udzielac informacji i psiaku. Wspaniałe wiadomości:loveu: Quote
Zofija Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Sprawy się skomplikowały. Pani Natalia wyjeżdza i wraca w poniedziałek rano. Pytanie do Sherlock- czy jakby ktoś podwiózł Tiranka do Wrocławia (poniedziałek, wtorek lub środa), to czy Ty mozesz dalej go przejąć? Pani Natalia moze wyjechać naprzeciw 100km.... Quote
yolanovi Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Zofija napisał(a):Sprawy się skomplikowały. Pani Natalia wyjeżdza i wraca w poniedziałek rano. Pytanie do Sherlock- czy jakby ktoś podwiózł Tiranka do Wrocławia (poniedziałek, wtorek lub środa), to czy Ty mozesz dalej go przejąć? Pani Natalia moze wyjechać naprzeciw 100km.... Zosiu, jakby ktoś Tiranka podwiózł do Wrocławia to chyba Pani Natalia nie musiałaby już nigdzie po niego wyjeżdżać. Cos się chyba pokręciło ;) Quote
Poker Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Oboje państwo wyjeżdżają i mogą przejąć psa w poniedziałek rano we Wrocławiu albo podjechać. yolanowi ,a może dałoby radę przetrzymać Tiranka w Ząbkowicach do tego momentu? Państwo chcą mu dać BDT,ale co z finansowaniem kastracji jeżeli planujecie ją i ew. kosztami u weta? Quote
Zofija Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Poker napisał(a):Oboje państwo wyjeżdżają i mogą przejąć psa w poniedziałek rano we Wrocławiu albo podjechać. yolanowi ,a może dałoby radę przetrzymać Tiranka w Ząbkowicach do tego momentu? Państwo chcą mu dać BDT,ale co z finansowaniem kastracji jeżeli planujecie ją i ew. kosztami u weta? Pies jest wykastrowany. Co do weta to będę z nimi rozmawiałą i spiszemy umowę. Jola nie może przetrzymać Tirana-nie ma szans Quote
Zofija Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 yolanovi napisał(a):Zosiu, jakby ktoś Tiranka podwiózł do Wrocławia to chyba Pani Natalia nie musiałaby już nigdzie po niego wyjeżdżać. Cos się chyba pokręciło ;) Jolu, tak jak rozmawiałyśmy. Pani Natalia wyjeżdza i wraca w poniedziałek rano... Quote
yolanovi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Poker']Oboje państwo wyjeżdżają i mogą przejąć psa w poniedziałek rano we Wrocławiu albo podjechać. yolanowi ,a może dałoby radę przetrzymać Tiranka w Ząbkowicach do tego momentu? Państwo chcą mu dać BDT,ale co z finansowaniem kastracji jeżeli planujecie ją i ew. kosztami u weta? Nie mam komu zostawić Tiranka w Ząbkowicach :( Czyli szukamy transportu dla Tiranka z Cieszyna do Wrocławia albo w okolice Wrocławia w promieniu do 100 km, ale dopiero od poniedziałku 04.11, ponieważ w ten weekend Pani Natalia wyjeżdża. Ja niestety nie mam już jak pomóc, bo ja jadę Ząbkowic Śkąskich jutro 02.11 i wracam 03.11. Quote
Poker Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Mogłabym przetrzymać Tirana przez noc z niedzieli na poniedziałek ,ale musiałby dojechać do mnie. A może pogadać z LILUtosi, która ma hotelik położony między Wrocławiem i Ząbkowicami i może ona mogłaby go przetrzymać do poniedziałku. Quote
yolanovi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) [quote name='Poker']Mogłabym przetrzymać Tirana przez noc z niedzieli na poniedziałek ,ale musiałby dojechać do mnie. A może pogadać z LILUtosi, która ma hotelik położony między Wrocławiem i Ząbkowicami i może ona mogłaby go przetrzymać do poniedziałku. To jest jakaś opcja. Zosiu pisz do Lilu. Tyle tylko, że trzebaby go przechować dwie doby od soboty do poniedziałku. Napisałam do Lilu priv. Telefonu do niej nie mam Edited November 1, 2013 by yolanovi Quote
Poker Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Tu są dane ze strony jej hoteliku Tel: 601 73 00 13 mail: kazmierczak@plusnet.pl gg: 7392459 Hotel w miejscowości Siemianów 1; 57-160 Borów woj. dolnosląskie. Quote
yolanovi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Dziewczynki, Lilu zgodziła się przechować Tiranka. Organizujemy się zatem na jutro. Ania Sherlockowa dzwoniła i jest gotowa pojechać rano jutro do Cieszyna i przywieźć Tiranka do mnie do Katowic. Ja go zawiozę do hoteliku Lilu, a w poniedziałek Pani Nataia może go zabrać. Ja się dogadam z Ania i z Lilu na jutro. Dogadajcie prosze poniedziałek Z Panią Natalią i o której Najwcześniej Ania będzie mogła wziąć Tiranka ze schronu jutro? Quote
Gabi79 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 yolanovi napisał(a):Dziewczynki, Lilu zgodziła się przechować Tiranka. Organizujemy się zatem na jutro. Ania Sherlockowa dzwoniła i jest gotowa pojechać rano jutro do Cieszyna i przywieźć Tiranka do mnie do Katowic. Ja go zawiozę do hoteliku Lilu, a w poniedziałek Pani Nataia może go zabrać. Ja się dogadam z Ania i z Lilu na jutro. Dogadajcie prosze poniedziałek Z Panią Natalią i o której Najwcześniej Ania będzie mogła wziąć Tiranka ze schronu jutro? Trzymam kciuki za udaną akcję!!!!!!!! Quote
Zofija Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Tiran ok. 08:00 jedzie do fryzjera. Będzie wykapany. I do odebrania od 09:00 tutaj:http://www.psisalon-4lapy.pl/kontakt.php Quote
yolanovi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Zofija']Tiran ok. 08:00 jedzie do fryzjera. Będzie wykapany. I do odebrania od 09:00 tutaj:http://www.psisalon-4lapy.pl/kontakt.php Super. Anie Shelockową powiadomiłam. :) Quote
LILUtosi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Dajcie mu od razu tabletki na robaki, jakieś dobre typu Dehinal bo może i dwa dni ale zaraża się szybko. Quote
Zofija Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Jednak odbiór bezpośrednio ze Schroniska Quote
Zofija Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 LILUtosi napisał(a):Dajcie mu od razu tabletki na robaki, jakieś dobre typu Dehinal bo może i dwa dni ale zaraża się szybko. LILUtosi-czy mogę prosić o stronę Twojego Hoteliku? Chcę ją posłać Pani Natalii-dziękuję Quote
Poker Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Bardzo się cieszę,że wypalił pomysł z LILU. Zofija, w jej podpisie masz link do hoteliku. Quote
Mysza2 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ale sprawnie działacie dziewczynki:) Bardzo się cieszę i trzymam kciuki żeby wszystko zatrybiło Quote
AgusiaP Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Trzymam mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Bogusik Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Oby tylko udało się to wszystko zgrać...!Mocno zaciskam,za całą akcję! :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Gabi79 napisał(a):Trzymam kciuki za udaną akcję!!!!!!!! i ja zaciskam z całych sił !!!!!!! Quote
Recommended Posts