Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam w schronisku,Opiekun mówił ,że w drugim kojcu dogadują się dobrze.Przedtem był z większymi psami które go podgryzały a on chyba ze strachu robił to samo.Ogólnie jest chudy.Osoba która obiecała zrobić wizytę p/a może zrobi dzisiaj ale to nic pewnego,bo długo pracuje.

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki kochane, gdybym miała zabrać Tiranka to trzebaby go było podrzucić w sobotę 02.11 z Cieszyna do Katowic na godz ok 12.00/13.00. Byłabym w Ząbkowicach Śląskich ok 16.00 i tam musiałby go przejąć ta Pani z Wrocławia. Tak to wygląda z mojej strony. Nie wiem czy wyrobimy sie ze sprawdzeniem domku

Posted

A tu jeszcze kopiuję cytat z FB:
Wiktoria Drozd: [FONT=lucida grande]Jest to pies sąsiadów mojej babci Z moją suczką się uwielbiali Jednak co do innych psów po prostu się ich boi i ucieka.Zauważyłam to kilkakrotnie jak znalazł się poza posesją Tak było kiedyś....[/FONT]

Posted

Była wizyta w Koszarawie-niby ok, ale Państwo sami nie wiedzieli jakie psa chcą. A jak teraz zadzwoniłam to Pani mi powiedziała, ze to pomyłka.... Sprawdziłam - to nie była pomyłka.....

Posted

Zofija napisał(a):
Była wizyta w Koszarawie-niby ok, ale Państwo sami nie wiedzieli jakie psa chcą. A jak teraz zadzwoniłam to Pani mi powiedziała, ze to pomyłka.... Sprawdziłam - to nie była pomyłka.....

Głupota ludzka i brak kultury są bezgraniczne.
Mogła po prostu powiedzieć, że się rozmyślili.

Zofija napisał(a):
Czekajcie-najpierw wizyta:) Poker mi zrobi:)

Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!

Posted

Zrobię tę wizytę i z tego co czytam to jest pilna. DT znajduje się w ładnej dzielnicy. Dookoła dużo miejsc spacerowych.
Czy macie jakieś szczególne wymagania w stosunku do DT i czy pies wymaga jakichś szczególnych warunków?

Posted

Poker napisał(a):
Zrobię tę wizytę i z tego co czytam to jest pilna. DT znajduje się w ładnej dzielnicy. Dookoła dużo miejsc spacerowych.
Czy macie jakieś szczególne wymagania w stosunku do DT i czy pies wymaga jakichś szczególnych warunków?

nie wymaga szczególnych warunków. Po prostu dobrych. I odpowiedzialnych i słownych ludzi. Coś mam z tym ostatnio problem. Ja już Pani Natalii zadałam kilka pytań prześlę Ci je + odpowiedzi

Posted

Jestem umówiona na jutro na godz.17. Głos i wypowiedzi brzmiały sensownie.
Ciekawe czy to ich mieszkanie czy wynajęte, bo pani Natalia nie bardzo orientowała się w nazwach pobliskich ulic.

Posted

Poker napisał(a):
Jestem umówiona na jutro na godz.17. Głos i wypowiedzi brzmiały sensownie.
Ciekawe czy to ich mieszkanie czy wynajęte, bo pani Natalia nie bardzo orientowała się w nazwach pobliskich ulic.

Ja też moje wynajmuję:)))

Posted

Mysza2 napisał(a):
jak z tych ogłoszeń nic nie wyjdzie zrobimy następne.
Aniu, byłyśmy wczoraj z Agusią na wizycie PA w Gliwicach (to spory kawałek od nas, jestesmy z Dabrowy).
Pocałowałysmy z szacunkiem klamkę:(
Ludzie są beznadziejni:(

Zawsze przed wyjściem na wizytę PA dzwonię , by się upewnić czy jest aktualna.

Zaraz wychodzę ,ale przedtem zadzwonię :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
A właściciel się zgadza na futrzaki? :crazyeye:

wiesz co, od kiedy wynajmuję mieszkania (zmieniałam 3 razy) to zawsze zaznaczalam, ze mam psa. No nie ma innej opcji. Teraz mam dwa. Jak zobaczył drugiego, to strasznie narzekał. Ale ja mu powiedziałam, ze najwyżej niech mi wypowie umowę, bo ja się żadnego z psów nie pozbędę. Może mi od 01 stycznia wypowie:)

Posted

Jestem u panstwa. Wszystko jest`ok, deyzja przemyslana.`Reszte zalatwiajcie miedzy soba.Tiranek bedzie mial bardzo dobrze.`panstwo sie zaloguja i beda juz sami udzielac informacji i psiaku.

Posted

Poker napisał(a):
Jestem u panstwa. Wszystko jest`ok, deyzja przemyslana.`Reszte zalatwiajcie miedzy soba.Tiranek bedzie mial bardzo dobrze.`panstwo sie zaloguja i beda juz sami udzielac informacji i psiaku.

Bardzo Ci dziękuję!!!:)