Nilsson Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Byłam w schronisku,Opiekun mówił ,że w drugim kojcu dogadują się dobrze.Przedtem był z większymi psami które go podgryzały a on chyba ze strachu robił to samo.Ogólnie jest chudy.Osoba która obiecała zrobić wizytę p/a może zrobi dzisiaj ale to nic pewnego,bo długo pracuje. Quote
Sherlock Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ania Sherlockowa w piątek wraca i sobotę może pojechać do Cieszyna ale obawiam się potwornych korków Quote
Sherlock Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zofija napisał(a):A dokąd trzeba by go było podwieźć? Ja jestem okolice Będzina Quote
yolanovi Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Dziewczynki kochane, gdybym miała zabrać Tiranka to trzebaby go było podrzucić w sobotę 02.11 z Cieszyna do Katowic na godz ok 12.00/13.00. Byłabym w Ząbkowicach Śląskich ok 16.00 i tam musiałby go przejąć ta Pani z Wrocławia. Tak to wygląda z mojej strony. Nie wiem czy wyrobimy sie ze sprawdzeniem domku Quote
yolanovi Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 A tu jeszcze kopiuję cytat z FB: Wiktoria Drozd: [FONT=lucida grande]Jest to pies sąsiadów mojej babci Z moją suczką się uwielbiali Jednak co do innych psów po prostu się ich boi i ucieka.Zauważyłam to kilkakrotnie jak znalazł się poza posesją Tak było kiedyś....[/FONT] Quote
Zofija Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Była wizyta w Koszarawie-niby ok, ale Państwo sami nie wiedzieli jakie psa chcą. A jak teraz zadzwoniłam to Pani mi powiedziała, ze to pomyłka.... Sprawdziłam - to nie była pomyłka..... Quote
Zofija Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Czekajcie-najpierw wizyta:) Poker mi zrobi:) Quote
Gabi79 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zofija napisał(a):Była wizyta w Koszarawie-niby ok, ale Państwo sami nie wiedzieli jakie psa chcą. A jak teraz zadzwoniłam to Pani mi powiedziała, ze to pomyłka.... Sprawdziłam - to nie była pomyłka..... Głupota ludzka i brak kultury są bezgraniczne. Mogła po prostu powiedzieć, że się rozmyślili. Zofija napisał(a):Czekajcie-najpierw wizyta:) Poker mi zrobi:) Trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Quote
Poker Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zrobię tę wizytę i z tego co czytam to jest pilna. DT znajduje się w ładnej dzielnicy. Dookoła dużo miejsc spacerowych. Czy macie jakieś szczególne wymagania w stosunku do DT i czy pies wymaga jakichś szczególnych warunków? Quote
Zofija Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Poker napisał(a):Zrobię tę wizytę i z tego co czytam to jest pilna. DT znajduje się w ładnej dzielnicy. Dookoła dużo miejsc spacerowych. Czy macie jakieś szczególne wymagania w stosunku do DT i czy pies wymaga jakichś szczególnych warunków? nie wymaga szczególnych warunków. Po prostu dobrych. I odpowiedzialnych i słownych ludzi. Coś mam z tym ostatnio problem. Ja już Pani Natalii zadałam kilka pytań prześlę Ci je + odpowiedzi Quote
Bogusik Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ale się dzieje u Tirana!Oby wszystko się tylko udało! :smile::kciuki: Quote
halszka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Bogusik napisał(a):Ale się dzieje u Tirana!Oby wszystko się tylko udało! :smile::kciuki: i ja trzymam z całych sił :kciuki: Quote
Poker Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Jestem umówiona na jutro na godz.17. Głos i wypowiedzi brzmiały sensownie. Ciekawe czy to ich mieszkanie czy wynajęte, bo pani Natalia nie bardzo orientowała się w nazwach pobliskich ulic. Quote
Panna Marple Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Dołączam się do Ciotek Kciukaczek:lol: Quote
Zofija Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Poker napisał(a):Jestem umówiona na jutro na godz.17. Głos i wypowiedzi brzmiały sensownie. Ciekawe czy to ich mieszkanie czy wynajęte, bo pani Natalia nie bardzo orientowała się w nazwach pobliskich ulic. Ja też moje wynajmuję:))) Quote
Poker Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zofija napisał(a):Ja też moje wynajmuję:))) A właściciel się zgadza na futrzaki? :crazyeye: Quote
Gabi79 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Poker napisał(a):A właściciel się zgadza na futrzaki? :crazyeye: To bardzo ważna kwestia, bo z tego co wiem nie wszyscy się zgadzają, niestety Quote
margoth137 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 My też wynajmujemy i nawet zmieniamy na większe, u nas ciężko znaleźć mieszkanie przyjazne zwierzakom i palącym:( Quote
Poker Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Mysza2 napisał(a):jak z tych ogłoszeń nic nie wyjdzie zrobimy następne. Aniu, byłyśmy wczoraj z Agusią na wizycie PA w Gliwicach (to spory kawałek od nas, jestesmy z Dabrowy). Pocałowałysmy z szacunkiem klamkę:( Ludzie są beznadziejni:( Zawsze przed wyjściem na wizytę PA dzwonię , by się upewnić czy jest aktualna. Zaraz wychodzę ,ale przedtem zadzwonię :evil_lol: Quote
Zofija Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Poker napisał(a):A właściciel się zgadza na futrzaki? :crazyeye: wiesz co, od kiedy wynajmuję mieszkania (zmieniałam 3 razy) to zawsze zaznaczalam, ze mam psa. No nie ma innej opcji. Teraz mam dwa. Jak zobaczył drugiego, to strasznie narzekał. Ale ja mu powiedziałam, ze najwyżej niech mi wypowie umowę, bo ja się żadnego z psów nie pozbędę. Może mi od 01 stycznia wypowie:) Quote
Poker Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Jestem u panstwa. Wszystko jest`ok, deyzja przemyslana.`Reszte zalatwiajcie miedzy soba.Tiranek bedzie mial bardzo dobrze.`panstwo sie zaloguja i beda juz sami udzielac informacji i psiaku. Quote
Zofija Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Poker napisał(a):Jestem u panstwa. Wszystko jest`ok, deyzja przemyslana.`Reszte zalatwiajcie miedzy soba.Tiranek bedzie mial bardzo dobrze.`panstwo sie zaloguja i beda juz sami udzielac informacji i psiaku. Bardzo Ci dziękuję!!!:) Quote
Zofija Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Jolu, bo już się pogubiłam. Kto moze zawieźć Tirana w okolice Wrocławia? Gdzie, kiedy i , na którą trzeba go zawieźć? Quote
Recommended Posts