Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
Jestem lekko zdezorientowana. Nawet nie znam numeru kontaktowego, który jest tam podany. I nie wiem, kto mailuje z Panią Natalią.....

Ja też byłam zaskoczona jak zobaczyłam Tiranka promowanego przez Psygarnij.pl ...

Posted

yolanovi napisał(a):
Ja też byłam zaskoczona jak zobaczyłam Tiranka promowanego przez Psygarnij.pl ...

nie chcę rozsiewać plotek ale podobno z tym Psygarnij.pl jest coś nie tak. Czy jest możliwość, że schron wyda Tiranka bez Waszej wiedzy?

Posted

Zofija napisał(a):
Jestem lekko zdezorientowana. Nawet nie znam numeru kontaktowego, który jest tam podany. I nie wiem, kto mailuje z Panią Natalią.....

moze trzeba zadzwonic pod ten nr ...mysle,ze to Ktos z tej Fundacji

Posted

Wyjaśnione- wstawiła go dziewczyna, która nam pomaga. Nie wiem dlaczego wstawiła telefon komórkowy do schroniska i adres Fundacji. Poprosiłam ją, zeby nst razem wstawiała z poprawnym danymi. Pani Natalia chce dać dt Tiranowi na czas nieokreślony. Wizyta pa się nie odbyła.
Pani Natalia jest z Wrocłąwia. Więc trzeba kogoś do wizyty i transport.

Posted

Zofija napisał(a):
Przepraszam za zmianę tematu, ale mam pytanie/prośbę- pilnie szukam osoby do wizyty pa w Siemianowicach Śląskich.. kojarzycie moze kogoś????

Z Siemianowic jest Hmmm

Posted (edited)

Zofija napisał(a):
Wyjaśnione- wstawiła go dziewczyna, która nam pomaga. Nie wiem dlaczego wstawiła telefon komórkowy do schroniska i adres Fundacji. Poprosiłam ją, zeby nst razem wstawiała z poprawnym danymi. Pani Natalia chce dać dt Tiranowi na czas nieokreślony. Wizyta pa się nie odbyła.
Pani Natalia jest z Wrocłąwia. Więc trzeba kogoś do wizyty i transport.

Z Wrocławia jest Poker.

Edited by yolanovi
Posted

Sherlock napisał(a):
Do Wrocławia kurde trochę daleko,.. Połowę drogi mogę zrobić bo jeszcze trzeba zabrać z Cieszyna

A dokąd trzeba by go było podwieźć?

Posted

Ja 02.11 jadę w kierunku Wrocławia i mogłabym Tiranka zabrać, ale do samego Wrocławia nie dojeżdżam tylko jakieś 65 km przed. Nie weim czy dalibysmy rade wszystko zgrać do 02.11 - troche malo czasu, no i musiałby ktoś go te 65 km, tzn z Ząbkowic Śląskich do samego Wrocka dowieźć.

Posted

yolanovi napisał(a):
Ja 02.11 jadę w kierunku Wrocławia i mogłabym Tiranka zabrać, ale do samego Wrocławia nie dojeżdżam tylko jakieś 65 km przed. Nie weim czy dalibysmy rade wszystko zgrać do 02.11 - troche malo czasu, no i musiałby ktoś go te 65 km, tzn z Ząbkowic Śląskich do samego Wrocka dowieźć.

Pani może podjechac do 100km. Daje dt do czerwca 2014, bo potem wyjeżdza za granice. Dt bezpłatne

Posted

Zofija napisał(a):
Pani może podjechac do 100km. Daje dt do czerwca 2014, bo potem wyjeżdza za granice. Dt bezpłatne

Dom sprawdzony? Jeśli nie to damy radę do 02.11? Czy schron wydałby psa w sobotę 02.11? I ktoś musiałby mi go podrzucic do Katowic w sobotę, może Ania Sherlockowa?