agumka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ja równiez trzymam kciuki!! dla alergików dobra jest Bozita Robur (jedna z łososiem i ryżem, druga z jagnięciną i ryżem), mój pies je łososia i nie ma żadnych problemów jakie miewał po karmach drobiowych. 12,5 kg koszt ok. 150 zł :) Quote
LILUtosi Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Właśnie? A tymczasem Tiran noworocznie pozdrawia Quote
kolejna kobietka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Piękny psiak :) Nieustannie za udaną wizytę PA :kciuki: Quote
yolanovi Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Cudny!!!!! Nie ten sam pies, którego zabierałam z Cieszyna. A kiedy wizyta? Quote
Zofija Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Już jest po wizycie przedadopcyjnej -wypadła bardzo dobrze. Jak się nic nie zmieni to do 10 dni Tiran będzie w swoim domu:) Mam nadzieję, ze już do końca swoich dni będzie szczęśliwy. Na razie czekam na odesłanie umowy i info kiedy go Państwo odbierają:) Quote
Gabi79 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Zofija napisał(a):Już jest po wizycie przedadopcyjnej -wypadła bardzo dobrze. Jak się nic nie zmieni to do 10 dni Tiran będzie w swoim domu:) Mam nadzieję, ze już do końca swoich dni będzie szczęśliwy. Na razie czekam na odesłanie umowy i info kiedy go Państwo odbierają:) Super wieści!!! Trzymam kciuki za nowy domek!!! Quote
phase Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Strasznie sie ciesze! :) Trzymam kciuki by wszystko poszlo bez problemu! Quote
Bogusik Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 phase napisał(a):Strasznie sie ciesze! :) Trzymam kciuki by wszystko poszlo bez problemu! Ja również dołączam się całym moim serduchem! :smile: Quote
yolanovi Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 I ja dołączam do ucieszonych i kciukam za powodzenie adopcji Quote
Zofija Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Pilnie szukam osoby do wizyty pa w Bielsku!!! Quote
Zofija Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 [FONT=times new roman]-60zł badania[/FONT] [FONT=times new roman]-80zł badania[/FONT] [FONT=times new roman]zostaje 105zł[/FONT] [FONT=times new roman]03.12. Yolanovi-15zł[/FONT] [FONT=times new roman]09.12. od Aiszy i P.Grażyny z Wieprza-30zł[/FONT] [FONT=times new roman]27.12. P.Dorota z Dębowca-36zł[/FONT] [FONT=times new roman]27.12. mdk8-5zł[/FONT] [FONT=times new roman]razem=86zł + 105zł (było) razem na koncie Tirana jest 191zł[/FONT] [FONT=times new roman]DZIĘKUJEMY!!![/FONT] Quote
kolejna kobietka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Zofija napisał(a):Już jest po wizycie przedadopcyjnej -wypadła bardzo dobrze. Jak się nic nie zmieni to do 10 dni Tiran będzie w swoim domu:) Mam nadzieję, ze już do końca swoich dni będzie szczęśliwy. Na razie czekam na odesłanie umowy i info kiedy go Państwo odbierają:) phase napisał(a):Strasznie sie ciesze! :) Trzymam kciuki by wszystko poszlo bez problemu! Wspaniałe wieści!!! :) I ja zaciskam cały czas :) Quote
Bogusik Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Zofija napisał(a):Pilnie szukam osoby do wizyty pa w Bielsku!!! Zofija,czy znalazłaś już kogoś do wizyty? Quote
LILUtosi Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Dziś państwo dzwonili. Jesteśmy umówienie na odbiór Tiranka w Piątek. Quote
Zofija Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Bogusik napisał(a):Zofija,czy znalazłaś już kogoś do wizyty? tak:) dziękuję:) Quote
LILUtosi Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Kupiłam Tirankowi dziś Husse Lamb&Ris Giant. Dziś jeszcze je Ontario. Od jutra spróbujemy już tą karmę. Quote
yolanovi Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 LILUtosi napisał(a):Dziś państwo dzwonili. Jesteśmy umówienie na odbiór Tiranka w Piątek. Kciukam za Tiranka i jego nowe życie - oby wszystko dobrze sie ułożyło Quote
hop! Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Tiran znalazł DS? Tak szybko? Niesamowite! Gdzie go ludzie wypatrzyli? W necie? W prasie? Quote
Recommended Posts