Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tiranek ostatnio tylko by chciał się bawić i biegać z piłką. Ciepło jest to i nie chce wracać do domu. Tylko rzucaj pańcia, rzucaj :-)
Tiran cały czas ma tą kupę taką nie związaną i dziś narobił mi bega kupsko na podłogę rano! Po za tym pozbawia mnie skutecznie i sukcesywnie linoleum w łazience.

Posted

[quote name='Panna Marple']Mój Romuś miał takie kupska i pomogła mu karma Gastro Intestinal Low Fat[/QUOTE]

Jeśli ta karma będzie mu przysyłana to ja mu ją będę dawać. Może jest ktoś chętny zasponsorować jeden worek żeby zobaczyć czy pomoże?

Posted

Panna Marple napisał(a):
Mogę mu zasponsorować worek 7kg (12kg nie dam rady). Jeśli może być to proszę o numer konta na pw

A możesz od razu zamówić ?
A może jest jeszcze ktoś kto dołoży do 12 kg? Może poprosić na facebooku? Żeby zobaczyć czy działa to by musiał z miesiąc jeść. Ok spytam czy nie dało by się w hurtowni i za ile.

Posted

A ja daję Pepolinie Tam Dog - 30% mięsa ( jagnięcina z ryżem), pies się zażera, a przedtem ledwo co skubnął innych diet dermatologicznych. 230 zł za 18 kg z dostawą.

Posted

stzw napisał(a):
A ja daję Pepolinie Tam Dog - 30% mięsa ( jagnięcina z ryżem), pies się zażera, a przedtem ledwo co skubnął innych diet dermatologicznych. 230 zł za 18 kg z dostawą.

Daj linka.