Mysza2 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 LILUtosi napisał(a):Tiran już je ładnie. Widocznie znowu się zestresował wyjazdem do lekarza. Po za tym woli jeść w towarzystwie człowieka. Dzwoniłam wczoraj do weta i zrobiono 6 parametrów biochemii (nerki,trzustka, wątroba i reszty nie pamiętam) i wszystkie są w normie. Tak wygląda że Tiran swoją chudość ma z nerwów i tylko stabilizacja teraz pomóc może. No i bardzo dobrze:) Oby jeszcze wyszło że tej grzybicy nie ma:) Quote
yolanovi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Zofija'][FONT=times new roman]Deklaracje i finanse Tirana. Deklaracje stałe: Gabi79-5zł Zofija -5zł Yolanovi-10zł Bogusik-10zł mdk8-5zł razem=35zł Deklaracje jednorazowe: Panna Marple-100zł Yolanovi-30zł Sherlock- 310 zł zapłaciła pierwszy miesiąc pobytu w Hoteliku!!! DZIĘKUJEMY!!! Wpłaty: [SIZE=2]23.10. Gabi79-10zł 23.10. Bogusik-50zł 24.10. Yolanovi-30zł 25.10. Panna Marple-100zł razem =190zł Stanisław S z Katowic-200zł Agnieszka Łz Tymbarku-10zł razem =400,00zł 06.11.13. Beata S z Bielska-50zł[/FONT] Czy 450 zł, jak wykazuje zestawienie, to aktualny stan finansów Tiranka? Taką kwotą nasz psiak dysponuje? Żadnych wydatków jak dotąd nie było? Kiedy należy zrobic przelew za hotelik i ile pienniążków zostanie wtedy na koncie dla Tiranka? Deklaracji stałych mamy bardzo malutko, trzeba się chyba tymi finansami zająć jakoś konkretnie Quote
Sherlock Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Dorzucam stowke co miesiąc tylko proszę o przesyłanie mi przypomnienia. I oby to byka tylko jedna stowka a potem już miał swojego człowieka Quote
yolanovi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Sherlock napisał(a):Dorzucam stowke co miesiąc tylko proszę o przesyłanie mi przypomnienia. I oby to byka tylko jedna stowka a potem już miał swojego człowieka Aniu, wielkie dzięki:loveu: i oby sprawdziły się Twoje słowa i Tiranek szybciutko znalazł swojego człowieka Quote
Zofija Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Jolu, czekam , aż Kasia, kupi karmę. pierwszy miesiąc zapłaciła Sherlock:loveu:. A ja na arzie jestem wycięta-praca. Quote
Poker Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Rewelacja, powiem przy okazji wetowi o tym. Ja myślałam ,że się bada naskórek ,a nie same włosy. Quote
Panna Marple Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Super, że to nie grzybica:lol:. Wiecie co, ja bym wspomniała o tym dawnemu DT-nie żeby znów wziął psiaka, ale żeby uczulić na przyszłość. No i żeby nie bali się, że się zarazili Quote
stzw Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Panna Marple napisał(a):Super, że to nie grzybica:lol:. Wiecie co, ja bym wspomniała o tym dawnemu DT-nie żeby znów wziął psiaka, ale żeby uczulić na przyszłość. No i żeby nie bali się, że się zarazili Ten "domek" sprawiał wrażenie jakby tylko szukał pretekstu... a tych zoonoz u psów nie jest znowu tak wiele więc poszli po linii najmniejszego oporu. Jakby to był kot to pewnie miałby świerzba w uszach. Quote
Panna Marple Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 masz całkowitą rację i wlaśnie dlatego powiedziałabym im o tym-może coś do nich dotrze... Quote
LILUtosi Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Poker napisał(a):Rewelacja, powiem przy okazji wetowi o tym. Ja myślałam ,że się bada naskórek ,a nie same włosy. I naskórek i włosy. Bo dr pobrał i zeskrobinę i wyrywał włosy. Myslę że Pani z recepcji wysłała mi tylko jeden wynik. Może z naskórka jeszcze nie było. Dziś odebrałam karmę dla Tiranka. Mam fakturę i wyślę razem z resztą. Quote
Zofija Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 stzw napisał(a):Ten "domek" sprawiał wrażenie jakby tylko szukał pretekstu... a tych zoonoz u psów nie jest znowu tak wiele więc poszli po linii najmniejszego oporu. Jakby to był kot to pewnie miałby świerzba w uszach. Ja miałam takie samo wrażenie. Jak do mnie zadzwonili i sposób rozmowy. Ona jeszcze tak lawirowała. Ale on-krótko i na temat-mam brać psa-bo kto opłaci jego leczenie, jak się zarazi. Quote
Zofija Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Karma huse zamówiona, Jak dojdą faktury to zaraz zrobimy przelewy Quote
mdk8 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 mdk8 napisał(a):poproszę nr. konta bo albo gdzieś zapodziałam albo nie dostałam :lol: przypominam się ;) Quote
Zofija Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='mdk8']przypominam się ;) [FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT] [FONT=Arial]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Konto:[/FONT] [FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]W tytule: dla Tirana od kogo - [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
margoth137 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 zaglądam do czarodzieja Tiranka:loveu: Quote
Zofija Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Karma koszt -205zł. Nasza księgowa była w czwartek i piątek na poczcie, ale żadne faktura nie doszła. Takze chciałabym zapłacić za badania,a le nie mam faktur. Książeczkę z czipem w końcu wysłałam:). Quote
LILUtosi Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Książeczka dotarła dziś. Faktury wysyłam jutro. A teraz trochę Tiranka. [CENTER] Quote
Gabi79 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Prześliczny, szczęśliwy Tiranek:loveu::loveu::loveu: Quote
stzw Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 teraz wydać, że opinia Zofiji o Tiranie jako o psie w typie beagla była rzeczywiście lekko przesadzona :-) Quote
Zofija Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 stzw napisał(a):teraz wydać, że opinia Zofiji o Tiranie jako o psie w typie beagla była rzeczywiście lekko przesadzona :-) a dlaczegóż to???:) jest podobny:) Quote
Recommended Posts