Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILUtosi napisał(a):
Tiran już je ładnie. Widocznie znowu się zestresował wyjazdem do lekarza. Po za tym woli jeść w towarzystwie człowieka.
Dzwoniłam wczoraj do weta i zrobiono 6 parametrów biochemii (nerki,trzustka, wątroba i reszty nie pamiętam) i wszystkie są w normie. Tak wygląda że Tiran swoją chudość ma z nerwów i tylko stabilizacja teraz pomóc może.

No i bardzo dobrze:)
Oby jeszcze wyszło że tej grzybicy nie ma:)

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zofija'][FONT=times new roman]Deklaracje i finanse Tirana.

Deklaracje stałe:
Gabi79-5zł
Zofija -5zł
Yolanovi-10zł
Bogusik-10zł
mdk8-5zł
razem=35zł

Deklaracje jednorazowe:
Panna Marple-100zł
Yolanovi-30zł
Sherlock- 310 zł zapłaciła pierwszy miesiąc pobytu w Hoteliku!!!
DZIĘKUJEMY!!!
Wpłaty:
[SIZE=2]23.10. Gabi79-10zł
23.10. Bogusik-50zł
24.10. Yolanovi-30zł
25.10. Panna Marple-100zł
razem =190zł
Stanisław S z Katowic-200zł
Agnieszka Łz Tymbarku-10zł
razem =400,00zł
06.11.13. Beata S z Bielska-50zł
[/FONT]

Czy 450 zł, jak wykazuje zestawienie, to aktualny stan finansów Tiranka? Taką kwotą nasz psiak dysponuje? Żadnych wydatków jak dotąd nie było? Kiedy należy zrobic przelew za hotelik i ile pienniążków zostanie wtedy na koncie dla Tiranka? Deklaracji stałych mamy bardzo malutko, trzeba się chyba tymi finansami zająć jakoś konkretnie

Posted

Sherlock napisał(a):
Dorzucam stowke co miesiąc tylko proszę o przesyłanie mi przypomnienia. I oby to byka tylko jedna stowka a potem już miał swojego człowieka

Aniu, wielkie dzięki:loveu: i oby sprawdziły się Twoje słowa i Tiranek szybciutko znalazł swojego człowieka

Posted

Panna Marple napisał(a):
Super, że to nie grzybica:lol:. Wiecie co, ja bym wspomniała o tym dawnemu DT-nie żeby znów wziął psiaka, ale żeby uczulić na przyszłość. No i żeby nie bali się, że się zarazili

Ten "domek" sprawiał wrażenie jakby tylko szukał pretekstu... a tych zoonoz u psów nie jest znowu tak wiele więc poszli po linii najmniejszego oporu. Jakby to był kot to pewnie miałby świerzba w uszach.

Posted

Poker napisał(a):
Rewelacja, powiem przy okazji wetowi o tym.
Ja myślałam ,że się bada naskórek ,a nie same włosy.

I naskórek i włosy. Bo dr pobrał i zeskrobinę i wyrywał włosy. Myslę że Pani z recepcji wysłała mi tylko jeden wynik. Może z naskórka jeszcze nie było.
Dziś odebrałam karmę dla Tiranka. Mam fakturę i wyślę razem z resztą.

Posted

stzw napisał(a):
Ten "domek" sprawiał wrażenie jakby tylko szukał pretekstu... a tych zoonoz u psów nie jest znowu tak wiele więc poszli po linii najmniejszego oporu. Jakby to był kot to pewnie miałby świerzba w uszach.

Ja miałam takie samo wrażenie. Jak do mnie zadzwonili i sposób rozmowy. Ona jeszcze tak lawirowała. Ale on-krótko i na temat-mam brać psa-bo kto opłaci jego leczenie, jak się zarazi.

Posted

[quote name='mdk8']przypominam się ;)

[FONT=Arial]DANE FUNDACJI DO WPŁAT:[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT]
[FONT=Arial]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Konto:[/FONT]
[FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]W tytule: dla Tirana od kogo - [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Karma koszt -205zł.
Nasza księgowa była w czwartek i piątek na poczcie, ale żadne faktura nie doszła. Takze chciałabym zapłacić za badania,a le nie mam faktur. Książeczkę z czipem w końcu wysłałam:).

Posted

stzw napisał(a):
teraz wydać, że opinia Zofiji o Tiranie jako o psie w typie beagla była rzeczywiście lekko przesadzona :-)

a dlaczegóż to???:) jest podobny:)