Zofija Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Gabi79 napisał(a):Patrząc na te zdjęcia nie można się nie zakochać!!!! A kto to robi takie łądne zdjęcia?:) Quote
ania75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ja tez sie przestraszylam ze on agresywny ...... hi hi Quote
Nilsson Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ania75 napisał(a):ja tez sie przestraszylam ze on agresywny ...... hi hi Nie ukrywam ,że ja też:lol: Quote
LILUtosi Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Czyli udało mi się wprowadzić trochę grozy i rozruszać cioteczki. Teraz wiem że jest nas tu trochę więcej. Quote
AgusiaP Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 LILUtosi napisał(a):Czyli udało mi się wprowadzić trochę grozy i rozruszać cioteczki. Teraz wiem że jest nas tu trochę więcej. Nooooo dałaś czadu :evil_lol: Quote
Poker Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Piękne zdjęcia robi LILU. Ja nie wiem jak on może być tylko do kolana skoro łapy oparł na ramionach chyba nie małego chłopaka. Quote
phase Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Gabi79 napisał(a):Patrząc na te zdjęcia nie można się nie zakochać!!!! Potwierdzam!! Quote
LILUtosi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 (edited) [quote name='Poker']Piękne zdjęcia robi LILU. Ja nie wiem jak on może być tylko do kolana skoro łapy oparł na ramionach chyba nie małego chłopaka. Chłopak nie należy do niskich ale Tiran tam gdzie opiera łapy na nim to jest w powietrzu. Jednak na pewno kolano przewyższa. Edited November 10, 2013 by LILUtosi Quote
yolanovi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Mnie on się taki nieduży wydał. Może dlatego, że moje prywatne są większe. Wyższy czy niższy i tak jest śliczny, a fotki faktycznie bardzo ładne. Mam nadzieję, że szybko przyciągną czyjeś oko i serce i Tiranek znajdzie swój dom, taki przez duże D. Quote
Zofija Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 yolanovi napisał(a):Mnie on się taki nieduży wydał. Może dlatego, że moje prywatne są większe. Wyższy czy niższy i tak jest śliczny, a fotki faktycznie bardzo ładne. Mam nadzieję, że szybko przyciągną czyjeś oko i serce i Tiranek znajdzie swój dom, taki przez duże D. Ja już mu zamówiłam pakiecik ogłoszeń. Z tymi zdjęciami. Bo są bomba! Quote
yolanovi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 No to ja już kciuki mocno trzymam zeby zadzwonił ten właściwy tel. Quote
Nilsson Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 yolanovi napisał(a):No to ja już kciuki mocno trzymam zeby zadzwonił ten właściwy tel. Ja również dołączam :lol: Quote
yolanovi Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Do Tiranka nikt dzisiaj nie zajrzał :( Quote
Bogusik Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Również zaglądam do Tiranka.Mam nadzieję,że chłopak ma apetyt i pomalutku będzie przybierał na wadze...:smile: Quote
LILUtosi Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Ciutkę jakby widać już zaokrąglenia. Jutro jedziemy zbadać krew, sprawdzimy czy wszystko z podrobami dobrze. Zawsze żałuje że nie mam wagi dla psów żeby kontrolować czy pieski przybierają. Quote
Bogusik Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 LILUtosi napisał(a):Ciutkę jakby widać już zaokrąglenia. Jutro jedziemy zbadać krew, sprawdzimy czy wszystko z podrobami dobrze. Zawsze żałuje że nie mam wagi dla psów żeby kontrolować czy pieski przybierają. Na pewno jutro wet go zważy i będzie wiadomo.Za jutrzejszą wizytę i wyniki mocno trzymam kciuki! :kciuki::smile: Quote
yolanovi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 A ja z takim prozaicznym zapytaniem do dziewczyn, które maja wgląd na konto fundacyjne: jak się mają aktualne finanse Tiranka? Coś przybyło, coś ubyło? Chciałabym na wydarzeniu jakąś aktualną informację przekazać, bo jak wiadomo z finansami musi być klarownie i na bieżąco, żeby ktoś z jakimiś paszkwilami nie wyjechał. Quote
Zofija Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 yolanovi napisał(a):A ja z takim prozaicznym zapytaniem do dziewczyn, które maja wgląd na konto fundacyjne: jak się mają aktualne finanse Tiranka? Coś przybyło, coś ubyło? Chciałabym na wydarzeniu jakąś aktualną informację przekazać, bo jak wiadomo z finansami musi być klarownie i na bieżąco, żeby ktoś z jakimiś paszkwilami nie wyjechał. Jola już piszę do księgowej prośbę o wyciąg. Wybacz. Wczoraj byłam do późna w pracy. Quote
yolanovi Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Zosiu, wiem, że czasu brakuje i jeszcze tyle tych biedaków sie ostatnio u Was pojawiło :( Ja sie tylko delikatnie przypomniałam, bo wiesz jak to jest z kasą i z ludźmi. I z góry dziękuję :) Quote
Recommended Posts