Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Poker']Piękne zdjęcia robi LILU.
Ja nie wiem jak on może być tylko do kolana skoro łapy oparł na ramionach chyba nie małego chłopaka.

Chłopak nie należy do niskich ale Tiran tam gdzie opiera łapy na nim to jest w powietrzu. Jednak na pewno kolano przewyższa.

Edited by LILUtosi
Posted

Mnie on się taki nieduży wydał. Może dlatego, że moje prywatne są większe. Wyższy czy niższy i tak jest śliczny, a fotki faktycznie bardzo ładne. Mam nadzieję, że szybko przyciągną czyjeś oko i serce i Tiranek znajdzie swój dom, taki przez duże D.

Posted

yolanovi napisał(a):
Mnie on się taki nieduży wydał. Może dlatego, że moje prywatne są większe. Wyższy czy niższy i tak jest śliczny, a fotki faktycznie bardzo ładne. Mam nadzieję, że szybko przyciągną czyjeś oko i serce i Tiranek znajdzie swój dom, taki przez duże D.

Ja już mu zamówiłam pakiecik ogłoszeń. Z tymi zdjęciami. Bo są bomba!

Posted

Ciutkę jakby widać już zaokrąglenia. Jutro jedziemy zbadać krew, sprawdzimy czy wszystko z podrobami dobrze. Zawsze żałuje że nie mam wagi dla psów żeby kontrolować czy pieski przybierają.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ciutkę jakby widać już zaokrąglenia. Jutro jedziemy zbadać krew, sprawdzimy czy wszystko z podrobami dobrze. Zawsze żałuje że nie mam wagi dla psów żeby kontrolować czy pieski przybierają.

Na pewno jutro wet go zważy i będzie wiadomo.Za jutrzejszą wizytę i wyniki mocno trzymam kciuki! :kciuki::smile:

Posted

A ja z takim prozaicznym zapytaniem do dziewczyn, które maja wgląd na konto fundacyjne: jak się mają aktualne finanse Tiranka? Coś przybyło, coś ubyło? Chciałabym na wydarzeniu jakąś aktualną informację przekazać, bo jak wiadomo z finansami musi być klarownie i na bieżąco, żeby ktoś z jakimiś paszkwilami nie wyjechał.

Posted

yolanovi napisał(a):
A ja z takim prozaicznym zapytaniem do dziewczyn, które maja wgląd na konto fundacyjne: jak się mają aktualne finanse Tiranka? Coś przybyło, coś ubyło? Chciałabym na wydarzeniu jakąś aktualną informację przekazać, bo jak wiadomo z finansami musi być klarownie i na bieżąco, żeby ktoś z jakimiś paszkwilami nie wyjechał.

Jola już piszę do księgowej prośbę o wyciąg. Wybacz. Wczoraj byłam do późna w pracy.

Posted

Zosiu, wiem, że czasu brakuje i jeszcze tyle tych biedaków sie ostatnio u Was pojawiło :( Ja sie tylko delikatnie przypomniałam, bo wiesz jak to jest z kasą i z ludźmi. I z góry dziękuję :)