yolanovi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Poczekamy na wyniki badania - jakoś mi sie ta grzybica nie wydaje..... Zosiu napisz jak wygląda bieżaca sytuacja finansowa Tiranka. Ile potrzebujemy na hotelik. On miał jakieś deklaracje, jakies uzbierane pieniądze tez były. Trzeba to wszystko uaktualnić, żeby było wiadomo ile nam brakuje. Quote
Zofija Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 yolanovi napisał(a):Poczekamy na wyniki badania - jakoś mi sie ta grzybica nie wydaje..... Zosiu napisz jak wygląda bieżaca sytuacja finansowa Tiranka. Ile potrzebujemy na hotelik. On miał jakieś deklaracje, jakies uzbierane pieniądze tez były. Trzeba to wszystko uaktualnić, żeby było wiadomo ile nam brakuje. ok, wieczorem wszystko podlicz i ustalę Quote
Nilsson Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ale się dzieje ,Fajnie ,ze tyle życzliwych osób zostało ,dziękujemy. Quote
Zofija Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [FONT=Times New Roman]Deklaracje stałe: Gabi79-5zł Zofija -5zł Yolanovi-10zł Bogusik-10zł mdk8-5zł razem=35zł Deklaracje jednorazowe: Panna Marple-100zł Yolanovi-30zł Sherlock- pierwszy miesiąc pobytu w Hoteliku DZIĘKUJEMY!!! Wpłaty: [/FONT][FONT=Times New Roman]23.10. Gabi79-10zł 23.10. Bogusik-50zł 24.10. Yolanovi-30zł 25.10. Panna Marple-100zł razem =190zł Stanisław S z Katowic-200zł Agnieszka Łz Tymbarku-10zł[/FONT] Quote
Zofija Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 takie deklaracje były. Wpłaty myślę, ze są aktualne. Koszt pobytu u LILUtosi to 10,00zł + VAT za dzień, czyli 12,30zł + karma. To wychodzi jakieś 460zł. O ile dobrze liczę... Quote
yolanovi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Zosiu na FB proszą o PayPal. Mogłabyś tam podać? Quote
Gabi79 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Zofija napisał(a):takie deklaracje były. Wpłaty myślę, ze są aktualne. Koszt pobytu u LILUtosi to 10,00zł + VAT za dzień, czyli 12,30zł + karma. To wychodzi jakieś 460zł. O ile dobrze liczę... Mnie wyszło 369 za 30 dni, a 381,30 za 31 dni???? Ja oczywiście moją skromną deklarację podtrzymuję Quote
Poker Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Rozmawiałam z dr SZ, u którego był niedoszły DT z Tiranem. Potwierdził ,że podejrzewa grzybicę i to ,że pies rzucał sie z zębami do rąk.Uspokoił się po przytuleniu go. Doktor odniósł wrażenie ,że potrzeby sytuacja przerosła tych młodych ludzi. Przykro mi ,że nie wyczułam ich do końca. Chyba myśleli ,że wzięcie psa do DT to bułeczka z masłem. Quote
Panna Marple Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Kurczę, mój Romuś przy czyszczeniu gruczołów też warczy i kłapie i trzeba unieruchamiać:evil_lol: mu paszczękę, ale to nie powód, żeby go uważać za agresora...Nie obwiniaj się, Poker-nie wszystko da się przewidzieć i rentgena nikt z nas w głowie nie ma. A szkoda...;) Quote
Poker Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ale wiesz, ja mam ok,100 wizyt za sobą i rzadko zdarza mi się źle ocenić. Quote
Panna Marple Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ale jesteśmy tylko ludźmi, a nie cyborgami:lol: Quote
Nilsson Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Panna Marple napisał(a):Ale jesteśmy tylko ludźmi, a nie cyborgami:lol: Zgadzam się z Tobą. Quote
yolanovi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 I ja się zgadzam. Nie mówmy o winie. Ludzie po prostu się wystraszyli, przerosło ich coś co dla psioluba z jakiś doświadczeniem jest oczywistą oczywistością. Chcieli pomóc. Ważne, że nie wywalili gdzieś, kłamiąc, że uciekł tylko oddali psiaka. Fakt, że nieładnie i arogancko rozmawiali z Zofija, ale to już zostawmy. Szczęśliwie mógł zostać u Lilu i jest ok. Teraz trzaba się skupić na pomocy. Na FB Jest prośba o podanie Fundacyjnego PayPala -Aniu, Zosiu bardzo proszę napiszcie na wydarzeniu. Quote
LILUtosi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Tiranek do mnie zachowuje się juz jak normalny pies. Przykleja się, wchodzi mi na kolanka, podgryza i zachęca do zabawy i miziania. Jednak do wolontariusza jeszcze zachowuje się z dystansem. Quote
Zofija Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Poker napisał(a):Ale wiesz, ja mam ok,100 wizyt za sobą i rzadko zdarza mi się źle ocenić. Przestań. Nigdy do końca ludzi nie sprawdzisz. Jak była wizyta w sprawie Soni- wyszła idealnie. Pan przez telefon-wielokrotnie z nim rozmawiałam -super. A potem? Psa miałąm szybko brać z nad morza. Wizyty są potrzebne. Dużo dają, ale nigdy w 100% . Ja nie mam żadnych do Ciebie pretensji. Żadnych. Dziękuję za pomoc. Byłam zła, bo została z kolejnym bezskładkowym psem, bo szkoda mi tego psa-ciągle przerzucanego. I byłam zła na tych ludzi. Ponieważ Pani mi zrobił wykład. U naszej wetki pies też kłapał. Ale mimo to (ona jest w trakcie szkoły -psi behawiorysta) powiedziała, że pies jest fajny. Bał się Quote
Zofija Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Jolu, podaję link do naszej strony - w prawym dolnym rogu jest. Ja się przyznaję -nie wiem o co chodzi z tym pay-pal http://www.fundacjalepszyswiat.pl/ Quote
Zofija Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Gabi79 napisał(a):Mnie wyszło 369 za 30 dni, a 381,30 za 31 dni???? Ja oczywiście moją skromną deklarację podtrzymuję tak+ karma Quote
yolanovi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Zofija']Jolu, podaję link do naszej strony - w prawym dolnym rogu jest. Ja się przyznaję -nie wiem o co chodzi z tym pay-pal http://www.fundacjalepszyswiat.pl/ Zosiu, ja na strone Fundacji zaglądałam już i w sumie też nie do końca wiem co i jak z tym PayPalem. To jest w formie adresu e-mailowego, na stronie jest gotowy "klik" do zrobienia darowizny wiec nie wiem za bardzo jak to mam podać na FB Quote
LILUtosi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Tiran potrzebuje teraz dobrej karmy z górnej półki żeby odbudować masę mięśniową. Jak już się odbije zrobimy stawkę z moją karmą. Na razie bedzie w domu. Quote
stzw Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Uprzejmie proszę, żeby schronisko wyposażyło psy w wiadro, mopa, płyny do podłóg oraz ręczniki papierowe. Jak można chcieć kołnierza i badania to ja chcę środki do utylizacji odchodów. A jak nie to oddam psy, bo nie przewidziałam i mnie to przerosło. A gdzie on niby ma tego grzyba? Quote
Zofija Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 stzw napisał(a):Uprzejmie proszę, żeby schronisko wyposażyło psy w wiadro, mopa, płyny do podłóg oraz ręczniki papierowe. Jak można chcieć kołnierza i badania to ja chcę środki do utylizacji odchodów. A jak nie to oddam psy, bo nie przewidziałam i mnie to przerosło. A gdzie on niby ma tego grzyba? Nie wiadomo, czy ma. Dwóch wetów na oko twierdzi, ze nie am. Jeden, ze ma. Pobrane zostały zeskrobiny. A ma zmiany na skórze Quote
Zofija Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Aha-porta Psygarnij - wrzucił wyjaśnienie Pani Natalii, a moje usunął w ciągu minuty. Super portał. Najważniejsza jest ilość. I nie wolno napisać nic , co popsuło by sielankę adopcyjną. Tym bardziej, ze ja tylko napisałam suche fakty. Quote
yolanovi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Pani Jolanta Kaminski z FB przekazał dzisiaj na Tiranka darowiznę poprzez fundacyjny PayPal :loveu: Quote
Zofija Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 yolanovi napisał(a):Pani Jolanta Kaminski z FB przekazał dzisiaj na Tiranka darowiznę poprzez fundacyjny PayPal :loveu: super. Ja tak za dwa dni poproszę o wyciąg z konta:) Quote
mdk8 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Zofija napisał(a):Aha-porta Psygarnij - wrzucił wyjaśnienie Pani Natalii, a moje usunął w ciągu minuty. Super portał. Najważniejsza jest ilość. I nie wolno napisać nic , co popsuło by sielankę adopcyjną. Tym bardziej, ze ja tylko napisałam suche fakty. właśnie o Psygarnij już kilka razy słyszałam nieciekawe opinie.... Quote
Recommended Posts