Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poczekamy na wyniki badania - jakoś mi sie ta grzybica nie wydaje..... Zosiu napisz jak wygląda bieżaca sytuacja finansowa Tiranka. Ile potrzebujemy na hotelik. On miał jakieś deklaracje, jakies uzbierane pieniądze tez były. Trzeba to wszystko uaktualnić, żeby było wiadomo ile nam brakuje.

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yolanovi napisał(a):
Poczekamy na wyniki badania - jakoś mi sie ta grzybica nie wydaje..... Zosiu napisz jak wygląda bieżaca sytuacja finansowa Tiranka. Ile potrzebujemy na hotelik. On miał jakieś deklaracje, jakies uzbierane pieniądze tez były. Trzeba to wszystko uaktualnić, żeby było wiadomo ile nam brakuje.

ok, wieczorem wszystko podlicz i ustalę

Posted

[FONT=Times New Roman]Deklaracje stałe:
Gabi79-5zł
Zofija -5zł
Yolanovi-10zł
Bogusik-10zł
mdk8-5zł
razem=35zł

Deklaracje jednorazowe:
Panna Marple-100zł
Yolanovi-30zł
Sherlock- pierwszy miesiąc pobytu w Hoteliku
DZIĘKUJEMY!!!
Wpłaty:
[/FONT][FONT=Times New Roman]23.10. Gabi79-10zł
23.10. Bogusik-50zł
24.10. Yolanovi-30zł
25.10. Panna Marple-100zł
razem =190zł
Stanisław S z Katowic-200zł
Agnieszka Łz Tymbarku-10zł[/FONT]

Posted

takie deklaracje były. Wpłaty myślę, ze są aktualne. Koszt pobytu u LILUtosi to 10,00zł + VAT za dzień, czyli 12,30zł + karma. To wychodzi jakieś 460zł. O ile dobrze liczę...

Posted

Zofija napisał(a):
takie deklaracje były. Wpłaty myślę, ze są aktualne. Koszt pobytu u LILUtosi to 10,00zł + VAT za dzień, czyli 12,30zł + karma. To wychodzi jakieś 460zł. O ile dobrze liczę...

Mnie wyszło 369 za 30 dni, a 381,30 za 31 dni????

Ja oczywiście moją skromną deklarację podtrzymuję

Posted

Rozmawiałam z dr SZ, u którego był niedoszły DT z Tiranem. Potwierdził ,że podejrzewa grzybicę i to ,że pies rzucał sie z zębami do rąk.Uspokoił się po przytuleniu go.
Doktor odniósł wrażenie ,że potrzeby sytuacja przerosła tych młodych ludzi.
Przykro mi ,że nie wyczułam ich do końca. Chyba myśleli ,że wzięcie psa do DT to bułeczka z masłem.

Posted

Kurczę, mój Romuś przy czyszczeniu gruczołów też warczy i kłapie i trzeba unieruchamiać:evil_lol: mu paszczękę, ale to nie powód, żeby go uważać za agresora...Nie obwiniaj się, Poker-nie wszystko da się przewidzieć i rentgena nikt z nas w głowie nie ma. A szkoda...;)

Posted

I ja się zgadzam. Nie mówmy o winie. Ludzie po prostu się wystraszyli, przerosło ich coś co dla psioluba z jakiś doświadczeniem jest oczywistą oczywistością. Chcieli pomóc. Ważne, że nie wywalili gdzieś, kłamiąc, że uciekł tylko oddali psiaka. Fakt, że nieładnie i arogancko rozmawiali z Zofija, ale to już zostawmy. Szczęśliwie mógł zostać u Lilu i jest ok. Teraz trzaba się skupić na pomocy.
Na FB Jest prośba o podanie Fundacyjnego PayPala -Aniu, Zosiu bardzo proszę napiszcie na wydarzeniu.

Posted

Tiranek do mnie zachowuje się juz jak normalny pies. Przykleja się, wchodzi mi na kolanka, podgryza i zachęca do zabawy i miziania. Jednak do wolontariusza jeszcze zachowuje się z dystansem.

Posted

Poker napisał(a):
Ale wiesz, ja mam ok,100 wizyt za sobą i rzadko zdarza mi się źle ocenić.

Przestań. Nigdy do końca ludzi nie sprawdzisz. Jak była wizyta w sprawie Soni- wyszła idealnie. Pan przez telefon-wielokrotnie z nim rozmawiałam -super. A potem? Psa miałąm szybko brać z nad morza. Wizyty są potrzebne. Dużo dają, ale nigdy w 100% . Ja nie mam żadnych do Ciebie pretensji. Żadnych. Dziękuję za pomoc. Byłam zła, bo została z kolejnym bezskładkowym psem, bo szkoda mi tego psa-ciągle przerzucanego. I byłam zła na tych ludzi. Ponieważ Pani mi zrobił wykład. U naszej wetki pies też kłapał. Ale mimo to (ona jest w trakcie szkoły -psi behawiorysta) powiedziała, że pies jest fajny. Bał się

Posted

[quote name='Zofija']Jolu, podaję link do naszej strony - w prawym dolnym rogu jest. Ja się przyznaję -nie wiem o co chodzi z tym pay-pal
http://www.fundacjalepszyswiat.pl/

Zosiu, ja na strone Fundacji zaglądałam już i w sumie też nie do końca wiem co i jak z tym PayPalem. To jest w formie adresu e-mailowego, na stronie jest gotowy "klik" do zrobienia darowizny wiec nie wiem za bardzo jak to mam podać na FB

Posted

Uprzejmie proszę, żeby schronisko wyposażyło psy w wiadro, mopa, płyny do podłóg oraz ręczniki papierowe. Jak można chcieć kołnierza i badania to ja chcę środki do utylizacji odchodów.
A jak nie to oddam psy, bo nie przewidziałam i mnie to przerosło.

A gdzie on niby ma tego grzyba?

Posted

stzw napisał(a):
Uprzejmie proszę, żeby schronisko wyposażyło psy w wiadro, mopa, płyny do podłóg oraz ręczniki papierowe. Jak można chcieć kołnierza i badania to ja chcę środki do utylizacji odchodów.
A jak nie to oddam psy, bo nie przewidziałam i mnie to przerosło.

A gdzie on niby ma tego grzyba?

Nie wiadomo, czy ma. Dwóch wetów na oko twierdzi, ze nie am. Jeden, ze ma. Pobrane zostały zeskrobiny. A ma zmiany na skórze

Posted

Aha-porta Psygarnij - wrzucił wyjaśnienie Pani Natalii, a moje usunął w ciągu minuty. Super portał. Najważniejsza jest ilość. I nie wolno napisać nic , co popsuło by sielankę adopcyjną. Tym bardziej, ze ja tylko napisałam suche fakty.

Posted

yolanovi napisał(a):
Pani Jolanta Kaminski z FB przekazał dzisiaj na Tiranka darowiznę poprzez fundacyjny PayPal :loveu:

super. Ja tak za dwa dni poproszę o wyciąg z konta:)

Posted

Zofija napisał(a):
Aha-porta Psygarnij - wrzucił wyjaśnienie Pani Natalii, a moje usunął w ciągu minuty. Super portał. Najważniejsza jest ilość. I nie wolno napisać nic , co popsuło by sielankę adopcyjną. Tym bardziej, ze ja tylko napisałam suche fakty.

właśnie o Psygarnij już kilka razy słyszałam nieciekawe opinie....