kolejna kobietka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Ale piękny! jaka metamorfoza, wierzyć się nie chce! :crazyeye: :loveu: Quote
LILUtosi Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Niestety Tiranek zaczął sobie wygryzać rany. Do tej pory jego kupa nie nabrała prawidłowej konsystencji a ostatnio nawet była jeszcze gorsza i o zabarwieniu szarym. Doszłam do wniosku że zaczęło się to po zmianie karmy. Od dwóch dni je jagnięcinę Ontario. I raczej nie powiekszają się rany ale za wczesnie żeby wydawać wyroki. Nasz chłopak prawdopodobnie jest uczuleniowcem. Ważne że przybrał na wadze. Będę obserwować. Quote
hop! Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='LILUtosi']Czy ktoś tu u Tirana jeszcze jest?[/QUOTE] Ja zaglądam. :) Ostatni Twój wpis nie był radosny, więc pewnie dlatego wszyscy zamilkli. ;) Czy kupy lepsze, rany mniejsze? Quote
Poker Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='LILUtosi']Czy ktoś tu u Tirana jeszcze jest?[/QUOTE] Jest i zagląda w oczekiwaniu na wiadomości.oby dobre. Quote
LILUtosi Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Po powrocie do starej karmy przestał wygryzać kark. Ale ma taka ranke na łokciu co ją liże. Quote
Bogusik Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Na to wygląda,że Tiranek jest jednak uczuleniowcem,skoro tak zareagował na zmianę karmy.Miejmy nadzieje,że wszystko się unormuje... Quote
kolejna kobietka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='hop!']Ja zaglądam. :) Ostatni Twój wpis nie był radosny, więc pewnie dlatego wszyscy zamilkli. ;) Czy kupy lepsze, rany mniejsze? No właśnie :cool3: ;) Quote
Panna Marple Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 W mroźny, wietrzny wieczór melduję się u Tiranka:lol: Quote
phase Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='margoth137']a ja w wietrzny poranek....[/QUOTE] Połączony z ogromną ilością śniegu..... :lol: Quote
Zofija Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 LILUtosi-napisz mi co z fakturami? Do dnia dzisiejszego żadne do nas nie dotarły.....Zdjęcia ma boskie. Zamówię mu dodatkowe ogłoszenia. Quote
LILUtosi Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Poszło poleconym priorytet. Kuźwa, miałam nie wysyłać poleconym, zapomniałam. Quote
Zofija Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='LILUtosi']Poszło poleconym priorytet. Kuźwa, miałam nie wysyłać poleconym, zapomniałam.[/QUOTE] no nie... mówiłam Ci to. A kiedy wysłałaś? Nasza księgowa była i w czwartek i piątek i w skrzynce nic nie było? Quote
LILUtosi Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Wysłałam w czwartek rano więc biorąc pod uwagę że priorytet powinno być w piątek. Na pewno będzie w poniedziałek. Inne listy już dotarły. Sorrki - wszystkie listy wysyłam poleconym i tak z automatu. Dopiero teraz mi się przypomniało. Quote
Zofija Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='LILUtosi']Wysłałam w czwartek rano więc biorąc pod uwagę że priorytet powinno być w piątek. Na pewno będzie w poniedziałek. Inne listy już dotarły. Sorrki - wszystkie listy wysyłam poleconym i tak z automatu. Dopiero teraz mi się przypomniało.[/QUOTE] zaraz napisze do ksiegowej Quote
Panna Marple Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 I ja też podpisuję listę obecności:lol: Quote
Zofija Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 No i ja:) jak tam nasz kwiatuszek? Quote
LILUtosi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Chłopak myśli że znalazł dom a to tylko przejściówka. Reszta ok. Na Ontario z jagnięciną jest dobrze. Quote
kolejna kobietka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Odwiedzam i podnoszę. Domku gdzie jesteś? :cool3: Quote
Recommended Posts