Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yolanovi']Aniu, na miesiąc mamy dla niego kasę. Teraz trzeba by zrobić kampanię na zbiórkę deklaracji ale można by go już brać. Ja mam obiecane od znajomej fanty na bazarek (odbieram w sobotę), sama też mam coś - kurczę tak strasznie mi go żal. Pokazałam go na kilku wątkach, ale odzew prawie żaden :( W Nadirze miałby miejsce?
Jolu u nas są ciuszki od Nilsson z bazarku na Cezara, sporo fajnych rzeczy zostało, zdjęcia gotowe z opisami możesz ściągnąć z tego wątku i wystawić ponownie te które się nie sprzedały.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/246796-Zakończony-rozliczony-ciuszków-chmara-dla-Cezara-do-22-09-2013-godz-22-00

[quote name='Sherlock']jutro koło południa jestem umówiona na telefon w Mierzęcicach :) właśnie dostałam wiadomość od nich na fb :) trzymajcie kciuki mocno :)
Trzymamy bardzo mocno:)

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sherlock napisał(a):
jutro koło południa jestem umówiona na telefon w Mierzęcicach :) właśnie dostałam wiadomość od nich na fb :) trzymajcie kciuki mocno :) ale już teraz wiem, że mają miejsca :)

Oby się udało,trzymam z całych sił! :kciuki:

Posted (edited)

[quote name='Zofija'][FONT=times new roman]Deklaracje i finanse Tirana.

Deklaracje stałe:
Gabi79-5zł
Zofija -5zł
Yolanovi-10zł
Bogusik-10zł
mdk8-5zł
razem=35zł

Deklaracje jednorazowe:[/FONT]

[quote name='Panna Marple']Przybiegłam na wezwanie Gabrysi i przyniosłam w pysiu 100zł (już przelane):lol:
[quote name='yolanovi']Przelałam bidzie 30 zł. Serce pęka jak się na niego patrzy
[quote name='Sherlock']Jolu ja mogę hotel za jeden miesiąc w całości i może transport

Przydałoby się zaktualizować finanse Tirana, żebyśmy wiedzieli jak sie mają

Edited by yolanovi
Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Na zaproszenie Gabi... juz dolaczam i udostepnie na grupach.
Datę na wydarzeniu poprawie po pracy dopiero bo tu FB mam zablokowane. Chyba, że Nilsson ma dostęp teraz do FB o mogłaby to poprawić

Posted

Dzwoniłam do Kasi Przystał ale jej siostra też ma komplet psiaków.dzwoniłam tez do Ulki12 ,jeżeli jakiś pies nie dojedzie to byłoby miejsce w kojcu.Ale to nic pewnego.Teraz jest jeszcze ciepło ale jak będzie zimniej czy on da radę w kojcu -taki chudy?

Posted

Domowych hotelików jak na lekarstwo :( Kojcowych węcej, ale może jak się zimniej zrobi to Tiranek już będzie w lepszej kondycji... Kciuki trzymam za ogłoszenie w DZ - niech sie cud zdarzy.

Posted

yolanovi napisał(a):
Domowych hotelików jak na lekarstwo :( Kojcowych węcej, ale może jak się zimniej zrobi to Tiranek już będzie w lepszej kondycji... Kciuki trzymam za ogłoszenie w DZ - niech sie cud zdarzy.

Zawsze lepszy porządny kojec i buda niż schron,będzie miał dobre jedzonko i opiekę.

Posted

Dostałam odp. od Dexterki - mogłaby go przyjąć "Cena mojej opieki to 350zł z wyżywieniem ( w przypadku tej chudziny proponuję żywienie początkowo gotowanym mięskiem oraz ryżem/ makaronem warzywami by później powoli przejść na barfa ) może to też być cena 10zł za dobę bez wyżywienia". Wątek jej hoteliku http://www.dogomania.pl/forum/threads/247090-BDT-i-hotelik-u-Dexterki-zaprasza-WOLNE-MIEJSCE - fajnie warunki, okolice Opola więc nie koniec świata. Co robimy?

Posted

Ala, chciała wziąć Tirana na ogród, tam gdzie ma konie. Niestety nie może. Tam są dwa psy, jeden mieszanka z amstafem. A Tiran prowokuje psy w kojcu. Ten Hotelik u Ulki to gdzie jest???? W sensie miejscowość i województwo?

Posted

Zofija napisał(a):
Pilnie szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Dąbrowie Górniczej- dla pieska z cieszyńskiego schroniska-czy ktoś może mi pomóc???

z Dąbrowy są ciocie AgusiaP i Mysza2