Nilsson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Tiran będzie miał w tym tygodniu ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim na cały Śląśk.Wielkie dzięki dla PANI ANI za kolejną pomoc.Tiran z dnia na dzień jest biedniejszy.Jestem co tydzień w schronie to widzę. Quote
Sherlock Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 https://www.facebook.com/pages/Gabinet-Weterynaryjny-Medi-Vet/415012308537303 jeśli się nie mylę to przy gabinecie funkcjonuje hotelik. Zasięgnę jeszcze informacji od... położnej ;) bo to ona mi mówiła. A co do transportu... okropnie to zabrzmi... dziecko dzieckiem ;) może jechać ze mną albo zostać z tatą ale... serce mi pęknie jak tego psiaka będę miała gdzieś zostawić i nie będzie to mój dom... Quote
Sherlock Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 pozwoliłam sobie zamieścić na naszym fb https://www.facebook.com/slaweterynaria mam nadzieję, że nikt się nie obrazi... Quote
yolanovi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Dzięki Aniu może go ktoś wypatrzy.... Dobrze byłoby mu wydarzenie zrobic na FB, więcej ludzi go zobaczy Quote
bela51 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Biedny psiaczek, taki ladny, gdyby o niego zadbac. NIe wszystkie sobie radzą w schronie, niestety...:-( Quote
yolanovi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Podrzucę wątek - nikogo prawie los Tiranka nie interesuje, a psina znika :( Quote
Nilsson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 yolanovi napisał(a):Podrzucę wątek - nikogo prawie los Tiranka nie interesuje, a psina znika :( Interesuje Jolu ,interesuje:-) Ja cały czas myślę jak to zrobić ,żeby jak najszybciej go zabrać,bo chudnie i psy go gnębią:-( .A co będzie jak trafi na jakiegoś agresywniejszego? Aż strach pomyśleć:shake:On nie umie walczyć ,on mieszkał w domu. Quote
Sherlock Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 a na FB tylko ja polubiłam i udostępniłam :( Quote
Nilsson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Sherlock napisał(a):a na FB tylko ja polubiłam i udostępniłam :( To proszę jeszcze raz o linka bo ja też polubiłam Chyba ,że nie to co trzeba:oops: Quote
halszka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Sherlock napisał(a):a na FB tylko ja polubiłam i udostępniłam :( rozesłałam gdzie mogłam,boziu żeby biedaka ktoś wypatrzył... Ps.a gdzie Tiranek przebywa? jakoś nie mogę doczytać a ogłoszenia widzę na Bielsko i Katowice Quote
Nilsson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 halszka napisał(a):rozesłałam gdzie mogłam,boziu żeby biedaka ktoś wypatrzył... Ps.a gdzie Tiranek przebywa? jakoś nie mogę doczytać a ogłoszenia widzę na Bielsko i Katowice W Cieszynie.Dzieki Wielkie za rozsyłanie. Quote
yolanovi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Nilsson napisał(a):Interesuje Jolu ,interesuje:-) Ja cały czas myślę jak to zrobić ,żeby jak najszybciej go zabrać,bo chudnie i psy go gnębią:-( .A co będzie jak trafi na jakiegoś agresywniejszego? Aż strach pomyśleć:shake:On nie umie walczyć ,on mieszkał w domu. Aniu, na miesiąc mamy dla niego kasę. Teraz trzeba by zrobić kampanię na zbiórkę deklaracji ale można by go już brać. Ja mam obiecane od znajomej fanty na bazarek (odbieram w sobotę), sama też mam coś - kurczę tak strasznie mi go żal. Pokazałam go na kilku wątkach, ale odzew prawie żaden :( W Nadirze miałby miejsce? Quote
Nilsson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 yolanovi napisał(a):Aniu, na miesiąc mamy dla niego kasę. Teraz trzeba by zrobić kampanię na zbiórkę deklaracji ale można by go już brać. Ja mam obiecane od znajomej fanty na bazarek (odbieram w sobotę), sama też mam coś - kurczę tak strasznie mi go żal. Pokazałam go na kilku wątkach, ale odzew prawie żaden :( W Nadirze miałby miejsce? Dzięki Jolu to super,Ja mogę dołożyć fantów,ale bazarku robić nie umiem.Nie wiem czy Zosia pytała w Nadirze ,ale to zaraz można ustalić. Quote
yolanovi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zrobiłam Tirankowi wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/605405732855654/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming Prosze udostępniajcie, zapraszajcie znajomych Quote
Nilsson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Niestety w Nadirze nie ma miejsca,musimy szukać dalej. Quote
yolanovi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jeszcze Kasia Przystał ma hotelik w okolicach Żywca Quote
Panna Marple Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Przybiegłam na wezwanie Gabrysi i przyniosłam w pysiu 100zł (już przelane):lol: Quote
Gabi79 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Panna Marple napisał(a):Przybiegłam na wezwanie Gabrysi i przyniosłam w pysiu 100zł (już przelane):lol: Aniu, dziękuję w imieniu biedaka, jesteś wspaniała!!!!!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Nilsson Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Kasia bierze tylko suczki.Zapytam jutro Kasi bo jej siostra brała pieski,jakby miała miejsce to byłoby super. Quote
Cantadorra Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zapytajcie u hop! Ma wszystkie psiaki w domu. Dexterka też otworzyła hotelik i ma dobre warunki. Nie wiem, jak to z odległościami. Quote
yolanovi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Cantadorra napisał(a):Zapytajcie u hop! Ma wszystkie psiaki w domu. Dexterka też otworzyła hotelik i ma dobre warunki. Nie wiem, jak to z odległościami. U Dexterki na wątku zapytałam ale cisza na razie. A Hop to gdzie? Quote
Sherlock Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) jutro koło południa jestem umówiona na telefon w Mierzęcicach :) właśnie dostałam wiadomość od nich na fb :) trzymajcie kciuki mocno :) ale już teraz wiem, że mają miejsca :) Edited October 24, 2013 by Sherlock Quote
Recommended Posts