Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tiran będzie miał w tym tygodniu ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim na cały Śląśk.Wielkie dzięki dla PANI ANI za kolejną pomoc.Tiran z dnia na dzień jest biedniejszy.Jestem co tydzień w schronie to widzę.

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

https://www.facebook.com/pages/Gabinet-Weterynaryjny-Medi-Vet/415012308537303 jeśli się nie mylę to przy gabinecie funkcjonuje hotelik. Zasięgnę jeszcze informacji od... położnej ;) bo to ona mi mówiła. A co do transportu... okropnie to zabrzmi... dziecko dzieckiem ;) może jechać ze mną albo zostać z tatą ale... serce mi pęknie jak tego psiaka będę miała gdzieś zostawić i nie będzie to mój dom...

Posted

yolanovi napisał(a):
Podrzucę wątek - nikogo prawie los Tiranka nie interesuje, a psina znika :(

Interesuje Jolu ,interesuje:-) Ja cały czas myślę jak to zrobić ,żeby jak najszybciej go zabrać,bo chudnie i psy go gnębią:-( .A co będzie jak trafi na jakiegoś agresywniejszego? Aż strach pomyśleć:shake:On nie umie walczyć ,on mieszkał w domu.

Posted

Sherlock napisał(a):
a na FB tylko ja polubiłam i udostępniłam :(

rozesłałam gdzie mogłam,boziu żeby biedaka ktoś wypatrzył...
Ps.a gdzie Tiranek przebywa? jakoś nie mogę doczytać a ogłoszenia widzę na Bielsko i Katowice

Posted

halszka napisał(a):
rozesłałam gdzie mogłam,boziu żeby biedaka ktoś wypatrzył...
Ps.a gdzie Tiranek przebywa? jakoś nie mogę doczytać a ogłoszenia widzę na Bielsko i Katowice

W Cieszynie.Dzieki Wielkie za rozsyłanie.

Posted

Nilsson napisał(a):
Interesuje Jolu ,interesuje:-) Ja cały czas myślę jak to zrobić ,żeby jak najszybciej go zabrać,bo chudnie i psy go gnębią:-( .A co będzie jak trafi na jakiegoś agresywniejszego? Aż strach pomyśleć:shake:On nie umie walczyć ,on mieszkał w domu.

Aniu, na miesiąc mamy dla niego kasę. Teraz trzeba by zrobić kampanię na zbiórkę deklaracji ale można by go już brać. Ja mam obiecane od znajomej fanty na bazarek (odbieram w sobotę), sama też mam coś - kurczę tak strasznie mi go żal. Pokazałam go na kilku wątkach, ale odzew prawie żaden :( W Nadirze miałby miejsce?

Posted

yolanovi napisał(a):
Aniu, na miesiąc mamy dla niego kasę. Teraz trzeba by zrobić kampanię na zbiórkę deklaracji ale można by go już brać. Ja mam obiecane od znajomej fanty na bazarek (odbieram w sobotę), sama też mam coś - kurczę tak strasznie mi go żal. Pokazałam go na kilku wątkach, ale odzew prawie żaden :( W Nadirze miałby miejsce?

Dzięki Jolu to super,Ja mogę dołożyć fantów,ale bazarku robić nie umiem.Nie wiem czy Zosia pytała w Nadirze ,ale to zaraz można ustalić.

Posted

Panna Marple napisał(a):
Przybiegłam na wezwanie Gabrysi i przyniosłam w pysiu 100zł (już przelane):lol:

Aniu, dziękuję w imieniu biedaka, jesteś wspaniała!!!!!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Zapytajcie u hop! Ma wszystkie psiaki w domu. Dexterka też otworzyła hotelik i ma dobre warunki. Nie wiem, jak to z odległościami.

U Dexterki na wątku zapytałam ale cisza na razie. A Hop to gdzie?

Posted (edited)

jutro koło południa jestem umówiona na telefon w Mierzęcicach :) właśnie dostałam wiadomość od nich na fb :) trzymajcie kciuki mocno :) ale już teraz wiem, że mają miejsca :)

Edited by Sherlock