Nilsson Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Był telefon ale chyba na tym się skończyło.A jak sobie radzi:shake: -marnie jak pies z domu ,tęskni :-( Quote
Mysza2 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Nilsson']Był telefon ale chyba na tym się skończyło.A jak sobie radzi:shake: -marnie jak pies z domu ,tęskni :-([/QUOTE] jak z tych ogłoszeń nic nie wyjdzie zrobimy następne. Aniu, byłyśmy wczoraj z Agusią na wizycie PA w Gliwicach (to spory kawałek od nas, jestesmy z Dabrowy). Pocałowałysmy z szacunkiem klamkę:( Ludzie są beznadziejni:( Quote
Nilsson Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Byłam dzisiaj w schronie ,on jest w kojcu blisko wejścia ,jak ktoś wchodzi to staje na łapach i wypatruje swojego Pana,ogólnie źle znosi schron. Quote
yolanovi Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Nilsson']Byłam dzisiaj w schronie ,on jest w kojcu blisko wejścia ,jak ktoś wchodzi to staje na łapach i wypatruje swojego Pana,ogólnie źle znosi schron.[/QUOTE] Biedny Tiranek :( Dlaczego nikt nie chce takiego ładnego psiaka?:shake: Quote
Mysza2 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='yolanovi']Biedny Tiranek :( Dlaczego nikt nie chce takiego ładnego psiaka?:shake:[/QUOTE] Bo 7 lat to już staruszek dla większości:( Quote
Nilsson Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 I niestety Nadal cisza ,nikt nie dzwoni :-( Quote
Nilsson Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Dostałam info ,że Tiran został przeniesiony do innego kojca,kompletnie sobie nie radzi,psy go podgryzają ,chudnie w oczach ,wystają mu żebra.Jak go nie wyciągniemy to czarno to widzę.:-(:-( Quote
yolanovi Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 chyba by trzeba zbiórkę deklaracji na hotelik ogłosić, no.... i hotelik poszukac Quote
Nilsson Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 yolanovi napisał(a):chyba by trzeba zbiórkę deklaracji na hotelik ogłosić, no.... i hotelik poszukac Chyba tak bo boję się ,że on tak długo nie wytrzyma.Jedyne wyjście to hotelik ,powinien iść szybko do adopcji. Quote
Gabi79 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Jeśli będzie zbiórka na hotelik to ja daję 5 zł, to mało, ale naprawdę więcej nie dam rady. Quote
Nilsson Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Gabi79 napisał(a):Jeśli będzie zbiórka na hotelik to ja daję 5 zł, to mało, ale naprawdę więcej nie dam rady. Dzięki:loveu: ,każda złotówka się liczy.Zofija już wróciła i jak mi się uda z nią dzisiaj skontaktować to podejmujemy decyzję. Quote
Gabi79 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Nilsson napisał(a):Dzięki:loveu: ,każda złotówka się liczy.Zofija już wróciła i jak mi się uda z nią dzisiaj skontaktować to podejmujemy decyzję. Czekam więc na decyzję i postaram się jakieś ciotki jeszcze tu zaprosić:lol: Tiranku kochany trzymaj się!!!!!! Quote
Zofija Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Zbieramy na Hotel dla Tirana. Iza z Nadira da mi odpowiedź do piątku...Czy ktoś moze coś zadeklarować? Quote
Zofija Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Gabi dziękujemy! Już wpisuję deklaracje Quote
Gabi79 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='Zofija']Gabi dziękujemy! Już wpisuję deklaracje Bardzo proszę i przepraszam, że tak niewiele. Kto zadeklaruje jakiś grosik dla Tiranka??? Bardzo prosimy!!!! Quote
Zofija Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [FONT=Times New Roman]PILNIE ZBIERAMY NA HOTEL DLA TIRANA!!!! (finanse i deklaracje str 1 post 8) GAŚNIE W SCHRONISKU-OBAWIAM SIĘ, ZE MOŻE NIE PRZEŻYĆ-TO BYŁ DOMOWY PIES.... [/FONT][FONT=Times New Roman]Dostałam takie informacje: [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tiran został przeniesiony do innego kojca,kompletnie sobie nie radzi,psy go podgryzają ,chudnie w oczach ,wystają mu żebra.Jak go nie wyciągniemy to czarno to widzę.:-(:-( [/FONT] Quote
Zofija Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 jak u Izy będzie miejsce, to 7,56zł na dzień Quote
Bogusik Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Gabi na razie zapiszę,a jutro pomyślę jak pomóc.... Quote
zozola77 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 przyszłam z watku Sari..na arzie zapisze..bo juz oczy mis ie zamykaja Quote
Gabi79 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Bogusik napisał(a):Gabi na razie zapiszę,a jutro pomyślę jak pomóc.... Bogusiu, dziękuję, że jesteś u Tiranka:loveu: Quote
yolanovi Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Moge dyszkę dla Tiranka zadeklarować - wiecej nie dam rady Quote
Recommended Posts