Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nilsson']Był telefon ale chyba na tym się skończyło.A jak sobie radzi:shake: -marnie jak pies z domu ,tęskni :-([/QUOTE]
jak z tych ogłoszeń nic nie wyjdzie zrobimy następne.
Aniu, byłyśmy wczoraj z Agusią na wizycie PA w Gliwicach (to spory kawałek od nas, jestesmy z Dabrowy).
Pocałowałysmy z szacunkiem klamkę:(
Ludzie są beznadziejni:(

Posted

[quote name='Nilsson']Byłam dzisiaj w schronie ,on jest w kojcu blisko wejścia ,jak ktoś wchodzi to staje na łapach i wypatruje swojego Pana,ogólnie źle znosi schron.[/QUOTE]
Biedny Tiranek :( Dlaczego nikt nie chce takiego ładnego psiaka?:shake:

Posted

Dostałam info ,że Tiran został przeniesiony do innego kojca,kompletnie sobie nie radzi,psy go podgryzają ,chudnie w oczach ,wystają mu żebra.Jak go nie wyciągniemy to czarno to widzę.:-(:-(

Posted

yolanovi napisał(a):
chyba by trzeba zbiórkę deklaracji na hotelik ogłosić, no.... i hotelik poszukac

Chyba tak bo boję się ,że on tak długo nie wytrzyma.Jedyne wyjście to hotelik ,powinien iść szybko do adopcji.

Posted

Gabi79 napisał(a):
Jeśli będzie zbiórka na hotelik to ja daję 5 zł, to mało, ale naprawdę więcej nie dam rady.

Dzięki:loveu: ,każda złotówka się liczy.Zofija już wróciła i jak mi się uda z nią dzisiaj skontaktować to podejmujemy decyzję.

Posted

Nilsson napisał(a):
Dzięki:loveu: ,każda złotówka się liczy.Zofija już wróciła i jak mi się uda z nią dzisiaj skontaktować to podejmujemy decyzję.

Czekam więc na decyzję i postaram się jakieś ciotki jeszcze tu zaprosić:lol:

Tiranku kochany trzymaj się!!!!!!

Posted

[quote name='Zofija']Gabi dziękujemy! Już wpisuję deklaracje

Bardzo proszę i przepraszam, że tak niewiele.

Kto zadeklaruje jakiś grosik dla Tiranka???

Bardzo prosimy!!!!

Posted

[FONT=Times New Roman]PILNIE ZBIERAMY NA HOTEL DLA TIRANA!!!! (finanse i deklaracje str 1 post 8)
GAŚNIE W SCHRONISKU-OBAWIAM SIĘ, ZE MOŻE NIE PRZEŻYĆ-TO BYŁ DOMOWY PIES....

[/FONT][FONT=Times New Roman]Dostałam takie informacje:

[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tiran został przeniesiony do innego kojca,kompletnie sobie nie radzi,psy go podgryzają ,chudnie w oczach ,wystają mu żebra.Jak go nie wyciągniemy to czarno to widzę.:-(:-(

[/FONT]