Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jej weszłam dopiero teraz a tu tyle sie działo....
Jesteście wspaniali ! Troche się w tym pogubilam... do jakiego hoteliku ma jechać Norka...? Jestem barzo podenerwowana bo dzisiaj oddaje Lorisa. W piątek rano wyjeżdżam ale w niedziele jestem z powrotem bo oddaje Kikusia do Warszawy - zabiera go Iczing - Norka mieszka w pobliżu będzie mogla ja poznac :)

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem własnie, a może jednak ma?
Romenko czy napisałaś do Tundry. Ja wysłąłam link do Pixie i do Pidzej. Do Tundry nie zdążyłam - fatalnie się czułam a miałam ciężki dzień w pracy i jeszcze z córką mam trochę zdrowotnych problemów.

Mam nadzieję, że jak wrócę z pracy może będzie dobra wieść.
Wszak czip i paszport można załatwić.
Najlepiej gdyby ktoś skontaktował się z pixie tel. ona z Tundrą ma stały kontakt. Ponieważ ja nie będę w necie w dzień - dopiero po południu - wyślę ten telefon do Romenki na PM, czyli jak by ktoś chciał tą sprawę obgadać i sunię zaproponować - Romenka będzie miała ten telefon. Albo wyślę Ci Romenko na gg - wygodniej.

Posted

ja nie pisałam do Tundr dlatego że czekam co na te pomysły z sunią będzie miała dopowiedzenia założycielka wątku?
Iwop odezwij się jak najszybciej,please...

Posted

Psa można zabrać już i na trochę gdzies umieścić, ale dobrze byłoby załatwiać aby mogła wyjechać do domku - jeśli Tundra zgodzi się ją zabrać. Bo na długie hotelikowanie może zabraknąć kasy i co dalej?
Napisałam sms do pixie, bo ona nie ma netu - ja już nie mogę pilotować dziś niczego, wychodze do pracy.

Posted

Kochani sunie trzeba juz zabrać do Neris jeśli nadal aktualne a jeśli Tundra zgodziłaby się zabrać sunie do Niemczech byłoby jeszcze cudowniej bo tam sunia szybciej znajdzie domek niz u Nas....
Ja postaram się namówic jedną ciocię by pojechała po sunię (ze mną?):cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='tamb']Na jakie konto wpłacić?

Tamb proszę powstrzymaj się jeszcze z wpłacaniem pieniążków,dobrze? Narazie musimy wiedzieć czy sunia pojedzie do Neris i jeśli pojedzie to kiedy ?Jak by wypaliło to poprosze Neris o podanie konta i bezpośrednio może na jej konto by się wpłaciło na Norkę.

Posted

Kochane cały czas jestem ale czasem musze pracować...:cool3:

Więc nie wiem jakie w koncu są plany co do Norki? Z kim mam sie skontaktowac?

na wszelki wypadek podaje mój telefon - 602-331-413

Posted

[quote name='iwop']Kochane cały czas jestem ale czasem musze pracować...:cool3:

Więc nie wiem jakie w koncu są plany co do Norki? Z kim mam sie skontaktowac?
Iwop prosze napisz czy zgadzasz się w razie jakby wypaliło z Niemcami by tam sunia pojechała?To chcemy wiedzieć.

Posted

romenka a dlaczego miałabym się nie zgadzać? Dla mnie najwazniejsze aby Norka trafiła do dobrego domu...:-( Bo nawet jeżeli teraz pogroziłam menelowi policja to za miesiąc sytuacja sie powtórzy. najgorsze, że tam jest jeszcze Mila...:shake:

Posted

Dzięki Iwop.
Ja już wysłałąm do Tundry PW.Zobaczymy czy da sie coś wymyśleć z małą?
OK w takim razie myślimy o zabraniu suńki do Neris.
Kochani potrzebne jeszcze pieniązki by suńka mogła trafić no Neris,prosze zmotywujmy się i pomóżmy tej biednej psince :placz:

Posted

Ja niedługo będe musiała wyjść na jakieś 1,5 godzinki a potem jade do hurtowni kupić dziecku rzeczy których jeszce nie am więc prosze o pilnowanie wątku.

Posted

Na AFN jest 50 zł ostrowieckich psów. Sa tez pieniądze przesłane na moje konto, z jola jeszcze coś dołożymy.
Czy zmienic tytuł, że potrzebne finansowe wsparcie?

Posted

iwop napisał(a):
Na AFN jest 50 zł ostrowieckich psów. Sa tez pieniądze przesłane na moje konto, z jola jeszcze coś dołożymy.
Czy zmienic tytuł, że potrzebne finansowe wsparcie?

Czy to znaczy że te 80 zł brakujące juz mamy :cool3:

Posted

ach iwop powiedz mi prosze jeszcze czy Ty będziesz w wawie?
Chodzi mi o wydanie pieska o którym pisalaś i który jedzie do domku w Warszawie.
Czy jest szansa zabrania wtedy Norki?
Neris ile Ty mieszkasz od Wawki?
Jak wygodniej jechać do Neris?Z Wawy czy z Ostrowca?

Posted

[quote name='agamika']ja wtym miesiacu juz goła finansowo jestem ;( , ale w przyszłym( po 10 czerwca) moge 50 zl wpłacic

Agamika jeśli tylko pieniązki bedą potrzebne wtedy bardzo prosiłabym byś nie zapomniała za miesiąc wpłacić ( i oczywiście jeśłi nadal Twoja pomoc finansowa będzie aktualna;) ) choc bardzo możliwe że do tego czasu sunia będzie już w Niemczech(ale na razie nic nie zapeszam;) )

Posted

Romenka ja nie bedę w Warszawie . Po Kikusia przyjeżdza z Warszawy iczing.
Ja niestety nie mam samochodu... W poniedziałek znow wyjeżzam na prawie tydzień.