Neris Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Powiedz chociaż, że nie był gruby...:-( Quote
iwop Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Neris on zaginął jak znalazł prawdziwy domek i miłość... Zaginął w nowym domku :placz: Juz 3 tygodnie go nie ma...:shake: Quote
iwop Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 oto Morusek jeszcze w starym domu: http://iwop.wrzuta.pl/film/b498vmz7fj/100_1392 Quote
Neris Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 matko, już myslałam że wiesz co... Wierzę że się znajdzie. Może być w pobliskim schronisku albo dopiero tam trafić Quote
iwop Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Oby tak było Neris...:oops: ale on jest bez oka, biedny i zagubiony to taki staruszek -owieczka... ech... Quote
iwop Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Czy Norka zostaje w tym domku na stałe.../ czy to cały czas jest tymczas? :shake: Quote
Tundra Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Oficjalnie tymczas. Ale ja sama nie wiem co mam o tym sadzic. Wiem, ze kilku osobom juz odmowili, bo to nie byli ci wlasciwi... Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Dawno nie było żadnych wieści o Norce...? Jak Norcia się czuje? Czy znalazła dom na stałe?:oops: Quote
iwop Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Czy ma ktos wieści o Norce...? jak jej łapka...?:oops: Quote
Tundra Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 bezzmianowo i dobrze. Postaram sie o nowe zdjecia. Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 To znaczy, że nadal jest na tymczasie...? :shake: Quote
Neris Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Iwop, ja to bym chyba przestała myśleć że to ciągle DT... skoro żadni ludzie którzy się po Norkę zgłaszali nie podobali się rodzinie zastępczej... to jasne, zakochani są w niej i tylko udają że ciągle są DT! Quote
Neris Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Iwop to dla Ciebie... Norka siad! Taka jestem foczka... Quote
iwop Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 ojej... podmieniliście psa!:loveu: Gdzie ta tłusta zapasiona foczka?:crazyeye: Norka to piekna pańcia! Neris:loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Patrzyłam na nią ze łzami w oczach. Takie dramatyczne wspomnienia... mam ogromną nadzieję że Norka nie pamięta już czasów kiedy była maltretowaną, niekochaną psiną. Taka jest lśniąca i smukła! Quote
Neris Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mail od Tundry: Norcia sie przeprowadzila!!!! Ma swoja wlasna rodzine. Dom z ogrodem i trzema kawalerami: 14, 16 i 18. Ale chwilowo najbardziej kocha pania i choc inni staraja się o jej wzgledy najchętniej chodzi wlasnie z na na spacery. Przy meskiej czesci rodziny- jest tylko to co konieczne,a potem w tyl zwrot lub zaparty protest "siade i już!" Ale oni wiedza, ze o prawdziwej damy wzgledy, trzeba troche pozabiegac. Dnie spedza z pania w pracy- oni maja jakas wlasna firme. Chyba warto było poczekac :-) Dziękuję Ci Tundro. Norka - dla jej "pana" była tylko słoikiem smalcu. Teraz jest kochana, wie że człowiek to również dobro. Dzięki Iwop, Tundrze i rodzinie zastępczej jest bezpieczna i szczęśliwa. To piękne. Quote
iwop Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Boże jak ona wygląda! Naprawde sie popłakałam.... Wygląda jak jakis rasowy pies, który od urodzenia mieszka na 'salonach":oops: TO NIE DZIEKI MNIE:shake: TUNDRA JA NIE WIEM JAK CI DZIĘKOWAĆ, PO PROSTU BRAKUJE MI SŁÓW.... Quote
Tundra Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tu byl przeciez caly lancuszek ludzi dobrej woli. A dziekowac nie trzeba, ja tez sie wruszam i ciesze jak sobie te zdjecia ogladam. Quote
Recommended Posts