Neris Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jest na wątku odnośnik do strony adopcyjnej Norki. Ja nie mówię po niemiecku więc nie sprawdzę co u niej słychać. Quote
xxxx52 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 z tego co sie dzisiaj dowiedzialam ,jedna pani , jest bardzo zaiteresowana adopcja Norki.:lol: Quote
iwop Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 I jak tam Norka...? Ktoś ja w końcu pokochał na zawsze..? :oops: Quote
Neris Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Tundra wraca z wakacji, pewnie jak już się rozezna w sytuacji to okaże się że Norka już ma wielu wielbicieli... Quote
Neris Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dostałam, wstawiłam je na fotosik i dogomania padła. Wydaje mi się że Norka nieźle schudła! Norka w wersji błotno-wodnej. Quote
Neris Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Norka mieszka u pani, która prowadzi szkołę dla psów. Jak widać, Norka pomaga w treningach i spacerach. Quote
xxxx52 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 sliczne zdjecia,Norka powoli dostaje talie modelki;) Panna miala szczecie ,ze taki wspanialy domek dzieki Tundrze i Evie otrzymala.Co za wspaniala adopcja:multi: :multi: :multi: Quote
Neris Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Z tego co wiem to na razie dom tymczasowy... pani ma 6 swoich psów i chyba nie może zatrzymać Norki. No, chyba że coś się zmieniło i miłość wygrała? Quote
xxxx52 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Neris-ojej myslalam ,ze ma staly.Musze jutro "zaciagnac jezyka" Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 TAKA CISZA U NORKI...:oops: Czy cos wiadomo? Może jakieś nowe zdjęcia? Troche sie martwię jak ona sobie radzi:oops: Quote
Tundra Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dobrze sobie radzi. wzgardza jedzeniem dietetycznym, wiec jest na dobrej drodze do schudniecia. Postaram sie zalatwic nowe zdjecia. Norka kocha " swoich" ludzi i czuje sie u nich dobrze, tak dobrze, ze nikt nie chce potwierdzic jej lekow przed burza. No moze tylko to ze nie lubi zostawac sama. Quote
Neris Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Norka nie boi się burzy? To by bylo super!!!! Bo wcześniej bała się strasznie... i jej pani karmicielka też mówiła że Norka po burzy potrafiła 2 dni nie wychodzić z ukrycia... Quote
Sonata78 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A coś na temat domku stałego?? Jest może jakiś na widoku?:roll: Quote
iwop Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Neris dziękujemy bardzo za zdjęcia Norci! jest na nich śliczna :loveu: Quote
Tundra Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Norka z tymczasowka w Wohnmobilu jezdzi sobie po Niemcach. mam nadzieje, ze narobia zdjec. Quote
iwop Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Tundra i tak na tych co wkleiła Neris widać, ze jest jej dobrze, mimo, ze to nie stały domek :p Dziekujemy:loveu: Quote
Neris Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Norka jest na wczasach? a to się jej życie plecie... Quote
iwop Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Rzeczywiście - Norka na wczasach :p Swietnie.... Zeby tylko stały domek znalazła to bedzie pełnia szczęścia.:oops: Quote
Neris Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Przez te ucieczkę Norki mam z nią jakąś specjalną więź, tak okropnie płakałam kiedy odjeżdżała... nie wiem, coś mi mówi że może ona zostanie u tej pani prowadzącej szkołę dla psów? Tak bym chciała... widać że jej tam dobrze i takie dobre ma warunki, tereny do spacerowania i w ogóle... no i tak ładnie schudla!! Jeśli będą zdjęcia to oczywiście podejmuję się wklejenia. Quote
Recommended Posts